czy będzie KOSZULKA eventowa?
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: czy będzie KOSZULKA eventowa?
Eddie na murku to fajny pomysł, i w tle Narodowy
Tylko fajnie jak by Eddie tak całkiem tego Stadionu nie zasłaniał, może być bardziej z lewej, a stadion z prawej, troche lepiej widoczny. Reszta tak jak tu proponowano - flaga PL, plakat na murku. Ja bym dorzucił jeszcze gdzieś "50 years", może jako napis na stadionie (tak jak są one wyświetlane realnie na ścianie Narodowego)?
-
Deleted User 626
Tylko pomnik i nic innego. Żadnych "pierwszych planów". Eddie musi być gdzieś na tym pomniku. To już wyzwanie dla kreślarzy, żeby to ogarnęli.
Już tu jest dobra baza (oczy i paszcza).
https://pl.wikipedia.org/wiki/Pomnik_Fr ... szawie.jpg
Już tu jest dobra baza (oczy i paszcza).
https://pl.wikipedia.org/wiki/Pomnik_Fr ... szawie.jpg
-
mlodziak21
- -#Prodigal son

Czy temat koszulki eventowej umarł śmiercią naturalną?
Nie, przyjacielu. Wydra na pewno wkrótce da znać.
Nie znacie dnia ani godziny.
Tyl koszulki mam gotowy ale tu wielkiej niespodzianki nie będzie, bo będzie nawiązanie do poprzednich projektów żeby tworzyło to całość.
Przód powiedzmy, że się robi
Tyl koszulki mam gotowy ale tu wielkiej niespodzianki nie będzie, bo będzie nawiązanie do poprzednich projektów żeby tworzyło to całość.
Przód powiedzmy, że się robi
Ostatnio zmieniony pt sty 17, 2025 9:53 pm przez wydra77, łącznie zmieniany 1 raz.
A jakies szczegoly przodu?
znów Wawa to trudniej 
-
Deleted User 626
Może Polskę wziąć pod uwagę a olać.. inne aspekty.
No właśnie, ileż można Warszawę i Narodowy... Może na cześć wiekopomnej wyprawy Ralfa jakieś nawiązanie do Pabianic?
Eddie na kolumnie Zygmunta.
By the way - czekam na wznowienie koszulki Husarza, jak będzie to na pewno zamówię, moja stara już się trochę znosiła.
By the way - czekam na wznowienie koszulki Husarza, jak będzie to na pewno zamówię, moja stara już się trochę znosiła.
Kolumna Zygmunta już była.
Ja Husarza zawsze i wszędzie, ale nie doczekałem się wznowienia Poznania więc dobrze że chociaż z Łodzią się udało.
Ja Husarza zawsze i wszędzie, ale nie doczekałem się wznowienia Poznania więc dobrze że chociaż z Łodzią się udało.
Pałac Kultury i kolumna Zygmunta już były. Będzie coś innego, będą jakieś nawiązania. Będzie git.
Wczoraj właśnie podpisałem umowę z nowym artystą, gdyż graficzka z którą współpracowałem od ponad 10 lat po raz pierwszy mi odmówiła ze względu na natłok pracy i projektów w które jest zaangażowana. Także będzie to debiut i pierwsza praca od nowego artysty, ale myślę że wpasuje sie i kontynuacja koszulek będzie zachowana.
Ps. Nowy temat z zapisami już gotowy
Wczoraj właśnie podpisałem umowę z nowym artystą, gdyż graficzka z którą współpracowałem od ponad 10 lat po raz pierwszy mi odmówiła ze względu na natłok pracy i projektów w które jest zaangażowana. Także będzie to debiut i pierwsza praca od nowego artysty, ale myślę że wpasuje sie i kontynuacja koszulek będzie zachowana.
Ps. Nowy temat z zapisami już gotowy
Super!
P.S. jaka koszulka byla z motywem z Łodzi? Niestety tego do dziś nie mogę wybaczyć Wydrze, ze moje rodzinne miasto nie bylo obecne na koszulce eventowej
P.S. jaka koszulka byla z motywem z Łodzi? Niestety tego do dziś nie mogę wybaczyć Wydrze, ze moje rodzinne miasto nie bylo obecne na koszulce eventowej
Działaj Budziol, uruchom kontakty niech chłopaki wrócą do Miasta Włókniarzy zrobimy zajebista koszule na Uć
Potrzymaj mi szklaneczke z lysky 
Wg mnie Chopin z tym drzewem az prosi sie o "wyłażącego" Edka z wierzby ale FOD