Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Po pierwsze - ekskomunikaFuck yeah! Zdecydowana większość pozaalbumowych to jednak covery. Jeszcze nigdy nie miałem takiego bólu serca, zwłaszcza przy pierwszym głosowaniu... Sorry Schizoid, też kocham ale jednak to co nowsze ciut lepsze
Opus Eponymous
Hehe, mój Szatan mojszy od TwojegoPo pierwsze - ekskomunikaProszę zapoznać się z tezami encykliki Lelum Polelum i przestać szerzyć herezje.
Po drugie - covery stanowią bardzo duży element twórczości Ghost. Jak ktoś pamięta stare czasy, to doskonale wie, że takie IYHG czy HCtS traktowaliśmy praktycznie na równi z kompozycjami autorskimi. Z jednej strony na pewno dlatego, że po prostu nie było wiele do słuchania, ale ponadto te ich interpretacje znacząco odbiegały od pierwowzorów.
I to powinno być decydujące, choć do dziś nie mogę przeboleć tych slotów w Saxon to niech chociaż tyle dobrego z tego będzie.dopuściliśmy covery w Saxon, w Turbo, więc tu też dopuśćmy.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość