Revelations jest możliwe, ale Bruce coś mówił, że zagra to na swojej solowej trasie.
Chyba, że mówimy o nowym piwie Revelations, ale dziś pojawiło się też piwko The Prophecy.
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Tak jak na poprzedniej trasie CSiT, Stranger i Alexander, po tym całą reszta się chowa.
Co tylko i wyłącznie oznacza, że taki jest slot w festiwalowej rozpisce.
Ok, zamartwianie się to przesada. Martwić się to można o zdrowie a nie o wybór utworu na koncercie. Zwyczajnie wolę usłyszeć Rime od Powerslave. I tak, IM to mój ulubiony (!) band
Najlepsze rozwiązanie. Obyś miał racjęMaidenFan pisze: ↑ndz maja 11, 2025 9:56 pmWedług mnie będzie jedno i drugie
Jeśli będzie epik (a nie wyobrażam sobie, zeby nie było), to wybór jest bardzo ograniczony: Rime, TTAL, lub 7 son.sajki pisze: ↑pn maja 12, 2025 3:46 pm Ja też nie czekam na Rime, nie dość, że zajmuje miejsce dla 2-3 innych utworów, to wcale nie uważam go za jakiś specjalnie dobrze działający na żywo. Z tych płyt co będą grali to w zasadzie tylko dwa epiki były nieograne: To Tame a Land i Mother Russia, jeśli ten drugi w ogóle za epik uznamy. Wydaje się idealnym wyborem To Tame, ale uważam że tego numeru nie zagrają. Jest zbyt mało popularny, nie ma na niego ciśnienia jak było w przypadku Alexandra. Mother Russia to już w ogóle abstrakcja.