Iron Maiden Beer
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Iron Maiden Beer
Ktoś mi powie gdzie dostanę w Poznaniu Troopera?
-
czecholand
- -#Charlotte

- Saimon1995
- -#Moderator

Nie wiem, czy takie nowe. Widziałem je już w ubiegłym roku w Auchanie. I to zdecydowanie taniej. A tak się nie zdecydowałem, bo pewnie w smaku to mocna średniawka.
Jakieś 45-50 zł w Auchan.
M.
M.
Trooper progressive lager dostępny w żabkach jakby ktoś jeszcze nie wiedział. 8.99 zł / puszka.
Trooper jako LAGER ?!? WTF? To się Bruce popisał 
Moje ulubione reklamy ale'a Spitfire:
https://www.google.com/search?sca_esv=9 ... =957&dpr=1
M.
Moje ulubione reklamy ale'a Spitfire:
https://www.google.com/search?sca_esv=9 ... =957&dpr=1
M.
Dzięki za info, teraz będę sprawdał w każdej napotkanej Żabce 
Taaak, Spitfire zawsze na propsie i w moim serduszku, od ponad dwudziestu lat stoi u mnie na półce jedna nieotwarta sztuka w limited edition tubce
Taaak, Spitfire zawsze na propsie i w moim serduszku, od ponad dwudziestu lat stoi u mnie na półce jedna nieotwarta sztuka w limited edition tubce
Powinny być w każdej. Najlepiej pokazać fotkę piwa i zapytać czy są, bo dopiero dzisiaj były dostarczane i jest to nowy produkt dla nich.
Zarówno u @Michał jak i u mnie się ten sposób sprawdził i pani wyciągała prosto z magazynu.
Zarówno u @Michał jak i u mnie się ten sposób sprawdził i pani wyciągała prosto z magazynu.
- Saimon1995
- -#Moderator

Dzisiaj zakupiłem 
Wielkie dzięki za info. Byłem w trzech Żabkach i w tej ostatniej trafiłem. Pani na moje pytanie o piwo Trooper najpierw powiedziała, że nie ma. Za chwilę powiedziała, że ją zaskoczyłem pytaniem o piwo "truflowe". A ja poprawiłem ją, że chodzi o "Trooper, czyli piwo heavymetalowego zespołu Iron Maiden". "Aaa, to mamy!". Możliwe, że w poprzednich Żabkach też mieli, tylko kobity nie ogarniają. Dowiedziałem się, że od najbliższej środy najprawdopodobniej będzie na jakiejś promce. Jutro po dniówce zamierzam spróbować. Piliście już? Lepszy "zwykły" Trooper?
W Łodzi odwiedziłem 4 żabencje i póki co 0:4 
Ale nie ma co się poddawać w week poszukamy dalej
Ale nie ma co się poddawać w week poszukamy dalej
dzisiaj kupiłem dwie zgrzewki w pierwszej Żabie do której zaszedłem.
Zazdro, u mnie póki co niestety 0-2 ale będę próbował do skutku 
- maniekmaiden
- -#Prodigal son

15 Żab i zakupione 6 szt, nie wystawiają na sklep, trzeba pytać, bo trzymają na zapleczu.
u mnie to trochę przypadek, kiedy czekałem na żonę bo kupowała coś w aptece obok, zaszedłem do Żabki, na półce nie było ale jak przechodziłem między regałami, w drzwiach do magazynku zobaczyłem że stoją zafoliowane dwie zgrzewki, podszedłem do babeczki przy kasie z zapytaniem w jakiej cenie jest piwo Trooper IRON MAIDEN? kobieta wybałuszyła oczy i mówi, że nie maję takiego piwa, no to mówię że stoi zafoliowane w magazynku przy drzwiach. Przytargała, sprawdziła cenę, poprosiłem o te dwie zgrzewki i kupiłem.
u mnie nie sprzedawali na sztuki, tylko czteropakmaniekmaiden pisze: ↑pn maja 19, 2025 6:56 pm 15 Żab i zakupione 6 szt, nie wystawiają na sklep, trzeba pytać, bo trzymają na zapleczu.
Bylem w Żabce wczoraj.
Spytałem o to piwo i nie mają go w ofercie.
Spytałem o to piwo i nie mają go w ofercie.
Tez jadąc do szwagra pod Zgierzem w małej żabce znalazlem, oczywiście na zapleczu "piwo z potworkiem" nie na półce póki co 
Jak w smaku?
Dobre chociaż to piwo?