Moderacja pochwala zwłaszcza abstynencjęCaracalized pisze: ↑śr maja 21, 2025 7:19 pm
Zapomniałem wspomnieć, że do tego też nie palę i nie piję, ale to już może być odebrane jako minus![]()
witamy nowych uzytkownikow
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: witamy nowych uzytkownikow
BRUCE SPRINGSTEEN, JAN BO I RICHIE FAULKNER PONAD WSZYSTKO
https://www.last.fm/pl/user/sardynex
setlist.fm/user/matt01
https://www.last.fm/pl/user/sardynex
setlist.fm/user/matt01
Ja tam bardziej pochwalam niepalenie. Nie znoszę tego smrodu 
Witaj.
Witaj.
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
Siema! Kupę czasu minęło, ale tak, pamiętam wątek ściągania D/S do Polski
Żadnych kwasów za to nie odnotowałem
Witaj w klubie i baw się dobrze. Od razu zaznaczę, że swego rodzaju asymilacja i wyczucie tego dość hermetycznego klimatu Sanatorium może chwilkę zająć, ale jeśli czytałeś forum wcześniej, to mniej więcej widzisz, jak to funkcjonuje.
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
- blackcocker
- -#Moderator

Nie przejmuj się brakiem bootlegów, są tu ludzie, którzy na Maiden nigdy nawet nie byli i są to jedni z normalniejszych tutaj
powodzenia i przetrwaj 
#blackcocker2023
Najlepszą prozę pisze życie.
Ostatni jest wtedy, kiedy idziesz rzygać.
Nic nas nie zatrzyma.
Jak się ma dupę, to trzeba powiedzieć "dupa".
Twoje jebie, ale że śmierdzi.
07: Opeth, Opeth
08: Judas Priest, Savatage
09: Antimatter(?)
***OFFICIAL PAULINA DAMASKE FANKLUB***
Nic nas nie zatrzyma.
www.MetalSide.pl
- Caracalized
- -#Moonchild

blackcocker pisze: ↑śr maja 21, 2025 10:33 pm Nie przejmuj się brakiem bootlegów, są tu ludzie, którzy na Maiden nigdy nawet nie byli i są to jedni z normalniejszych tutajpowodzenia i przetrwaj
![]()
Ja mogę się w sumie pochwalić, że byłem na trzech koncertach Iron Maiden do tej pory, ale na ostatnim w 2016 roku, a pierwszy słabo pamiętam, bo byłem pod naprawdę dużym wpływem alkoholu
Ale nie wykluczam, że kiedyś znowu się na nich wybiorę
A i jeszcze nie przejmuj się, że tak mniej więcej od trzech ostatnich płyt (czyli przez 15 lat) jest tu na Maiden regularnie jechane i kubły pomyj wylewaneblackcocker pisze: ↑śr maja 21, 2025 10:33 pm Nie przejmuj się brakiem bootlegów, są tu ludzie, którzy na Maiden nigdy nawet nie byli i są to jedni z normalniejszych tutajpowodzenia i przetrwaj
![]()
Siemanko Caracalized!
- blackcocker
- -#Moderator

A to druga część YMT pochwała bardziej niż pierwsza abstynencjęCold pisze: ↑śr maja 21, 2025 11:02 pmA i jeszcze nie przejmuj się, że tak mniej więcej od trzech ostatnich płyt (czyli przez 15 lat) jest tu na Maiden regularnie jechane i kubły pomyj wylewaneblackcocker pisze: ↑śr maja 21, 2025 10:33 pm Nie przejmuj się brakiem bootlegów, są tu ludzie, którzy na Maiden nigdy nawet nie byli i są to jedni z normalniejszych tutajpowodzenia i przetrwaj
![]()
![]()
Siemanko Caracalized!
#blackcocker2023
Nic nas nie zatrzyma.
Nic nas nie zatrzyma.
Kubły za twórczość studyjną po części zasłużone, ale koncertowo - wciąż TOPblackcocker pisze: ↑śr maja 21, 2025 11:41 pmA to druga część YMT pochwała bardziej niż pierwsza abstynencjęCold pisze: ↑śr maja 21, 2025 11:02 pmA i jeszcze nie przejmuj się, że tak mniej więcej od trzech ostatnich płyt (czyli przez 15 lat) jest tu na Maiden regularnie jechane i kubły pomyj wylewaneblackcocker pisze: ↑śr maja 21, 2025 10:33 pm Nie przejmuj się brakiem bootlegów, są tu ludzie, którzy na Maiden nigdy nawet nie byli i są to jedni z normalniejszych tutajpowodzenia i przetrwaj
![]()
![]()
Siemanko Caracalized!![]()
www.MetalSide.pl
Aż miło poczytać xDblackcocker pisze: ↑śr maja 21, 2025 11:41 pmA to druga część YMT pochwała bardziej niż pierwsza abstynencjęCold pisze: ↑śr maja 21, 2025 11:02 pmA i jeszcze nie przejmuj się, że tak mniej więcej od trzech ostatnich płyt (czyli przez 15 lat) jest tu na Maiden regularnie jechane i kubły pomyj wylewaneblackcocker pisze: ↑śr maja 21, 2025 10:33 pm Nie przejmuj się brakiem bootlegów, są tu ludzie, którzy na Maiden nigdy nawet nie byli i są to jedni z normalniejszych tutajpowodzenia i przetrwaj
![]()
![]()
Siemanko Caracalized!![]()
blackcocker pisze: ↑śr maja 21, 2025 10:33 pm Nie przejmuj się brakiem bootlegów, są tu ludzie, którzy na Maiden nigdy nawet nie byli i są to jedni z normalniejszych tutaj![]()
https://www.last.fm/user/kamooo
Wielu startuje, niewielu utrzymuje się w peletonie. Życzę tego drugiego.
Może tej muzyki nie napisał Mozart,
ale ten kto ją napisał - był Mozartem
Kiedy słuchasz muzyki Mozarta świat staje się lepszy
Muzyka Bacha to muzyka napisana przez Boga
Muzyka Mozarta to muzyka, której Bóg słucha
ale ten kto ją napisał - był Mozartem
Kiedy słuchasz muzyki Mozarta świat staje się lepszy
Muzyka Bacha to muzyka napisana przez Boga
Muzyka Mozarta to muzyka, której Bóg słucha
Witam.
Jestem nowy na forum, wypada się więc przywitać. IM słucham od liceum, a że rocznik 1975 to już trochę czasu minęło. O forum dowiedziałem się od kolegi, myślałem, że takie rzeczy już wygasły przy dzisiejszych soszialmediach. Tym bardziej serce mi się cieszy.
Jestem nowy na forum, wypada się więc przywitać. IM słucham od liceum, a że rocznik 1975 to już trochę czasu minęło. O forum dowiedziałem się od kolegi, myślałem, że takie rzeczy już wygasły przy dzisiejszych soszialmediach. Tym bardziej serce mi się cieszy.
Witaj. Noi brawa dla kolegi 
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
Cześć ryszpak 
- Shedao Shai
- -#Rainmaker

Czyli nowy członek #SDS. Cześć 
- Caracalized
- -#Moonchild

Caracalized i ryszpak - Witajcie.
- johnny_o
- Ten, Który Czyta Wszystko
Cześć Caracalized i ryszpak.
Ostatnio zmieniony ndz cze 15, 2025 8:38 pm przez johnny_o, łącznie zmieniany 1 raz.