Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Oglądam filmy na YT i trochę krytyki jest, ale mam podejrzenie, że to stary Lazarusa pisze z trollkont.![]()
Pucha, użytkownik tego forum, który już tu nie wchodzi, pracował przy koncercie BL i pisał w komentarzach, że Simon zawsze z klikiem, co bardzo cenił Steve.Cute, built well xD
Dobry zawodnik, z jebnięciem, na szczęście nie chce być Nicko i gra swoje. W końcu mniej ride'a, więcej hata. Generalnie - dostarcza i się nie zesrał.
Skąd wiadomo, że jest klik?
Nie wchodzi, ale czasem czytaPucha, użytkownik tego forum, który już tu nie wchodzi, pracował przy koncercie BL i pisał w komentarzach, że Simon zawsze z klikiem, co bardzo cenił Steve.Cute, built well xD
Dobry zawodnik, z jebnięciem, na szczęście nie chce być Nicko i gra swoje. W końcu mniej ride'a, więcej hata. Generalnie - dostarcza i się nie zesrał.
Skąd wiadomo, że jest klik?
Atrapą to był zestaw Nicko, którego sam zainteresowany w pełni nie używał i stał tam, żeby wyglądać, a nie grać.Z tego co słyszałem jest fajnie, ale ten jego zestawik w porównaniu do bębnów Nicko wygląda jak atrapa Hello Kitty![]()
Odczujesz mocno, bo napierdziela konkret. Plus te tomy są potężne w miksie.Cicho... rozmiar ma znaczenie
Z tego co słyszałem we fragmentach na żywo, to mocno siłowa jest ta nowa perka. Mega ciekawy jestem jak to zagra w sobotę![]()
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości