I 20 lat koncertu w chorzowie na Mystic25 lat Brave New World!

Mój pierwszy gig

Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
I 20 lat koncertu w chorzowie na Mystic25 lat Brave New World!
same hereI 20 lat koncertu w chorzowie na Mystic25 lat Brave New World!![]()
Mój pierwszy gig![]()
Piękne to były jeszcze wcześniejPiękne ceny wtedy były
Edit: Nie mogę załączyć zdjęcia z tel, wyskakuje error, ale 100 zł za bilet (ładny, kolorowy!) - coś wspaniałego![]()
E, no fajny był ten bilecikPiękne to były jeszcze wcześniejPiękne ceny wtedy były
Edit: Nie mogę załączyć zdjęcia z tel, wyskakuje error, ale 100 zł za bilet (ładny, kolorowy!) - coś wspaniałego![]()
![]()
Rzucę jutro okiem.E, no fajny był ten bilecikPiękne to były jeszcze wcześniejPiękne ceny wtedy były
![]()
btw- zdjęć nie da rady już wrzucać na Sankt? "Przestrzeń na dysku przeznaczona na załączniki jest już zapełniona"
W wywiadzie powiedział, że jeśli Ironi przyjadą do USA, to z chęcia zagra z nimi 2-3 utwory. Tak samo studyjnie - twierdzi, że mógłby nagrać kilka utworów, jeżeli nowa płyta by się pojawiła. Tyle, że pewnie nowej płyty nie będzieKtoś nagrał całość, i jak wyszedł do ludzi pogadać, to wcale tak źle nie wygląda. Stary dobry Nicko, myślę że jednak na żywo z Maiden kiedyś jeszcze zagra, czy na płycie
też mi się wydaje, że nie będzie. Oni już po prostu nie mają na nią czasu.W wywiadzie powiedział, że jeśli Ironi przyjadą do USA, to z chęcia zagra z nimi 2-3 utwory. Tak samo studyjnie - twierdzi, że mógłby nagrać kilka utworów, jeżeli nowa płyta by się pojawiła. Tyle, że pewnie nowej płyty nie będzieKtoś nagrał całość, i jak wyszedł do ludzi pogadać, to wcale tak źle nie wygląda. Stary dobry Nicko, myślę że jednak na żywo z Maiden kiedyś jeszcze zagra, czy na płycie![]()
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości