Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Jak coś to ja będę brał online i mogę cię dorzucic do zamówieniaCiekawe czy będzie znow 1 na głowę. Mam nadzieję, że jeszcze będą jak dojadę.
Dzięki juz mamJak coś to ja będę brał online i mogę cię dorzucic do zamówieniaCiekawe czy będzie znow 1 na głowę. Mam nadzieję, że jeszcze będą jak dojadę.
Na telebimie wyglądała żwawo.Dobra, następnym razem skipuje czechy. Tak jak w 2023 slaba publika i chujowy kraj
Czechy chujowe?Dobra, następnym razem skipuje czechy. Tak jak w 2023 slaba publika i chujowy kraj
O czeskiej publiczności mam to samo zdanie. Boje się jak się jutro zaprezentują Słowacy. Na Węgrzech zawsze jest super. Od Manowara w Ostrawie stwierdziłem, że na czeskich koncertach już się nie pojawię.Dobra, następnym razem skipuje czechy. Tak jak w 2023 slaba publika i chujowy kraj
Mnie europejki niezbyt interesuja, a zwłaszcza z tego głupiego kraju.Czechy chujowe?Dobra, następnym razem skipuje czechy. Tak jak w 2023 slaba publika i chujowy krajCo tam się stało, któraś miejscowa pogardziła bydlakiem akrobatą?
Tak, Węgry bardzo fajne. Miło wspominam koncertowe wojaże u Madziarów. Tylko z językiem u nich słabiej, co niestety może rzutować na organizację danego wydarzenia. Pamiętam, jak byłem na jednym festiwalu i chciałem wejść na jego teren... Informacje (chyba? Ale ogólnie to był źle zrobiony event) tylko po węgiersku, na miejscu pani z ochrony nie potrafiła mi niczego wytłumaczyć, a okazało się, że chodziło jej o to, że wejście, na które przyszedłem, otwierają godzinę później.O czeskiej publiczności mam to samo zdanie. Boje się jak się jutro zaprezentują Słowacy. Na Węgrzech zawsze jest super. Od Manowara w Ostrawie stwierdziłem, że na czeskich koncertach już się nie pojawię.Dobra, następnym razem skipuje czechy. Tak jak w 2023 slaba publika i chujowy kraj
Święte słowa. Wolę kulturalną zabawę z Pepikami pod sceną niż walkę o życie z bydłem polskim jak w Krakowie czy Wrocku.Świetny koncert, pyszne piwo jak zawsze, koszulka jest, czapka jest, kubki są
Co do atmosféry, to niektórzy chyba nie zauważają, że sporo ludzi w wieku 50+ i nie mają już ochoty/zdrowia napierdalać non stop. Byłem parę razy w Czechach i w Polsce i wybieram Czechy, jak mam u nás walczyć non stop żeby mnie nie zadeptali i chuja widzieć z koncertu to podziękuję. I nie, nie chce siedzieć na trybunach i oglądać na telebimie koncert. Bylo zajebiście, powtórka w Wiedniu![]()
Super, ale sa tez inne kraje niż PL i Czechy i w każdym poza wschodnim USA jest lepsza atmosfera niż w Czechach.Święte słowa. Wolę kulturalną zabawę z Pepikami pod sceną niż walkę o życie z bydłem polskim jak w Krakowie czy Wrocku.Świetny koncert, pyszne piwo jak zawsze, koszulka jest, czapka jest, kubki są
Co do atmosféry, to niektórzy chyba nie zauważają, że sporo ludzi w wieku 50+ i nie mają już ochoty/zdrowia napierdalać non stop. Byłem parę razy w Czechach i w Polsce i wybieram Czechy, jak mam u nás walczyć non stop żeby mnie nie zadeptali i chuja widzieć z koncertu to podziękuję. I nie, nie chce siedzieć na trybunach i oglądać na telebimie koncert. Bylo zajebiście, powtórka w Wiedniu![]()
No i super, jak kogoś stać i ma tyle wolnego to niech jedzie na te koncerty, gdzie lepsza atmosfera. Koncert to też przy okazji ludzie, zwiedzanie, picie, jedzenie itp. dla mnie to ważne żeby oprócz koncertu się dobrze bawić przed i po. Każdy jedzie tam gdzie lubi.Super, ale sa tez inne kraje niż PL i Czechy i w każdym poza wschodnim USA jest lepsza atmosfera niż w Czechach.Święte słowa. Wolę kulturalną zabawę z Pepikami pod sceną niż walkę o życie z bydłem polskim jak w Krakowie czy Wrocku.Świetny koncert, pyszne piwo jak zawsze, koszulka jest, czapka jest, kubki są
Wróć do „Run For Your Lives Tour 2025/2026”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość