Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Cześć, ja już przelałem za moje 3 tshirty i pisałem to 1.06 o g.11:26, a Ty również potwierdzałeś (3.06) że przelew zaksięgowany. Widnieję też już na liście ZAMÓWIENIE więc chyba wszystko już powinno być OKOd 10 osób nie mam żadnej wiadomości odnośnie przelewu przez co cały druk się wstrzymuje i opóźnia
Pichu, Frost No, wojteq, Psotnick, gel, clanowy, EdHunterBrazil666, Drabi, yasiooo, G.R.E.G
Ludzie którzy wpłacając za koszulki wpłacili mi od razu za wysyłkę. Moja notatka żebym wiedział za kogo wysyłkę będę musiał się rozliczyć z BudziolemCo oznacza dopiska "+ wysyłka" ?
Wpłacałem dla Budziola 2 kwietnia na paczkomat. Spawdzcie proszę. PzdrLudzie którzy wpłacając za koszulki wpłacili mi od razu za wysyłkę. Moja notatka żebym wiedział za kogo wysyłkę będę musiał się rozliczyć z BudziolemCo oznacza dopiska "+ wysyłka" ?
Nooo, też czekałem na Poznan 14Jasne, mega szkoda że nie udało się z Poznaniem '14.
Wróć do „Run For Your Lives Tour 2025/2026”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość