Run for Your Lives tour 2025
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Run for Your Lives tour 2025
Dickinson na początku koncertu mówił, że jest przeziębiony, ale i tak ten Aces High to dramat. Zresztą to było oczywiste od pierwszego gigu, że to bardzo zły pomysł.
-
Deleted User 8263
Wow, zaprosili Ozzyego żeby wymamrotał Aces High?
"Now that’s not Aces High, that’s Aces slightly-above-the-ground."
Generalnie wczoraj zarowno Aces High jak i Hallowed brzmiały bardzo słabo wokalnie. Nie wiem czy to kwestia nagłośnienia festiwalowego, czy cos, ale w Budapeszcie jakoś plynniej to szło. Wczoraj wszystko było trochę kwadratowe
W Finlandii było znacznie lepiej, chujowa dyspozycja dnia zapewne.
nie ma co być złośliwym, wiadomo, ale to mnie akurat rozbawiło.
Najważniejsze, że nie obniżają gitar 
Ale to oni sobie wymyślili jakieś "Infinite...", "To Tame a Land" itp, a później prują się, że zespół nie dowiózł seta. "Mocarne zapowiedzi" byly takie, że będą tylko utwory z płyt "IM"-"Fear" (dotrzymane), początek będzie taki, że ludzie będą zaskoczeni, że te kawałki są jeszcze grane (pierwsze numery w secie - wiadomo). No i zobaczymy coś nowego, czego jeszcze nie było (ekran). Więc o co to marudzinko? O to, że ktoś coś sobie wyobraził i to się nie spelniło?nugz pisze: ↑pt cze 20, 2025 8:32 am Posłuchałem tylko fragmentów ich gadki. Po prostu, wyrażają zawód, bo trasa, ich zdaniem, nie obroniła tych mocarnych zapowiedzi, i tyle
Jest najsłabszą, w jakiej brali udział, chcieli to wyrazić i tak zrobili. Czy robi to z nich niewdzięcznych, Mejdenowych Snobów? - NIE![]()
www.MetalSide.pl
No słychać, że Bruce mocno zajechany jest... bez siły, bez mocy. Mogli to instrumentalnie ograć i tyleGeri666 pisze: ↑pt cze 20, 2025 11:16 am ale to jest dramat. https://www.youtube.com/watch?v=pV3kHg-znrM
Tempo, wokal, wszystko.
www.MetalSide.pl
- blackcocker
- -#Moderator

Tak częściowogumbyy pisze: ↑pt cze 20, 2025 1:06 pm"Mocarne zapowiedzi" byly takie, że będą tylko utwory z płyt "IM"-"Fear" (dotrzymane)nugz pisze: ↑pt cze 20, 2025 8:32 am Posłuchałem tylko fragmentów ich gadki. Po prostu, wyrażają zawód, bo trasa, ich zdaniem, nie obroniła tych mocarnych zapowiedzi, i tyle
Jest najsłabszą, w jakiej brali udział, chcieli to wyrazić i tak zrobili. Czy robi to z nich niewdzięcznych, Mejdenowych Snobów? - NIE![]()
#blackcocker2023
Najlepszą prozę pisze życie.
Ostatni jest wtedy, kiedy idziesz rzygać.
Nic nas nie zatrzyma.
Jak się ma dupę, to trzeba powiedzieć "dupa".
Twoje jebie, ale że śmierdzi.
04: Hexvessel(?), Thy Catafalque, Kasia Lins/Hellripper
05: Metallica, Furia
06: Mystic Festival, Metallica, Iron Maiden + Alter Bridge + Queensryche, Alter Bridge, The Warning(?)
***OFFICIAL PAULINA DAMASKE FANKLUB***
Najlepszą prozę pisze życie.
Ostatni jest wtedy, kiedy idziesz rzygać.
Nic nas nie zatrzyma.
Jak się ma dupę, to trzeba powiedzieć "dupa".
Twoje jebie, ale że śmierdzi.
04: Hexvessel(?), Thy Catafalque, Kasia Lins/Hellripper
05: Metallica, Furia
06: Mystic Festival, Metallica, Iron Maiden + Alter Bridge + Queensryche, Alter Bridge, The Warning(?)
***OFFICIAL PAULINA DAMASKE FANKLUB***
Nie, nie, nie. Prosze mnie tu nie wmawiaćblackcocker pisze: ↑pt cze 20, 2025 1:14 pmTak częściowogumbyy pisze: ↑pt cze 20, 2025 1:06 pm"Mocarne zapowiedzi" byly takie, że będą tylko utwory z płyt "IM"-"Fear" (dotrzymane)nugz pisze: ↑pt cze 20, 2025 8:32 am Posłuchałem tylko fragmentów ich gadki. Po prostu, wyrażają zawód, bo trasa, ich zdaniem, nie obroniła tych mocarnych zapowiedzi, i tyle
![]()
www.MetalSide.pl
Wszystkie utwory grane na tej trasie powstały w latach 1975-2025 
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
- Emilio
- -#Lord of the flies

Też nie wiem, czemu wbijają ten numer na bisy. Ale w Pradze AH zabrzmiało fajnie, pewnie kwestia tego że to był początek trasy.
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
Z tym "fajnie" to też tak bez szaleństw. Bo były ciężary.
www.MetalSide.pl
-
Deleted User 8263
gumbyy, mnie nie pytaj, ja sobie nie tworzę alternatywnych rzeczywistości przed trasą 
Nie mogę ich winić za to, że preferują Legacy czy TFP, bo faktycznie były lepsze, overall.
Dla mnie, od początku pomysł na 50th Anni z obcięciem połowy dyskografii był fatalny, bo co to za świętowanie, skoro tyle materiału zostało olanego. Taki tour powinien mieć chociaż 20 pozycji, z dobrze skrojoną i przemyślaną reprezentacją zespołu, nie umarliby od tych 30 minut dłużej na scenie
Nie mogę ich winić za to, że preferują Legacy czy TFP, bo faktycznie były lepsze, overall.
Dla mnie, od początku pomysł na 50th Anni z obcięciem połowy dyskografii był fatalny, bo co to za świętowanie, skoro tyle materiału zostało olanego. Taki tour powinien mieć chociaż 20 pozycji, z dobrze skrojoną i przemyślaną reprezentacją zespołu, nie umarliby od tych 30 minut dłużej na scenie
I cyk już usunięte.Geri666 pisze: ↑pt cze 20, 2025 11:16 am ale to jest dramat. https://www.youtube.com/watch?v=pV3kHg-znrM
Tempo, wokal, wszystko.
Niezłego pierdolca dostał Rod na punkcie tych filmików.
www.last.fm/user/darkfuneral18