Muszę sprawdzić. Kiedyś mi brakowało którejś, ale musiałbym sprawdzićA szuka ktos moze jeszcze koncertowych plyt z tej serii z glowa Edka na grzbietach?
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Muszę sprawdzić. Kiedyś mi brakowało którejś, ale musiałbym sprawdzićA szuka ktos moze jeszcze koncertowych plyt z tej serii z glowa Edka na grzbietach?
Jak pęknięty?To ten z jednej strony pęknięty?
A jak tam dziewczyny, fajne?Gratki na zajawki, ja sprzedałem wszystko Maiden już. Kasa poszła na dziewczyny, zostało mi kilka Dvd, jedno nawet w folii. Wrzucę ogłoszenie w odpowiednim temacie może ktoś się skusi.
No jest ok, czasem jakaś odchodzi/albo ja zostawiam i inna na jej miejsce wskakuje.Jak to w biznesieA jak tam dziewczyny, fajne?Gratki na zajawki, ja sprzedałem wszystko Maiden już. Kasa poszła na dziewczyny, zostało mi kilka Dvd, jedno nawet w folii. Wrzucę ogłoszenie w odpowiednim temacie może ktoś się skusi.
Tak, tak. Ja też wiedziałem, że ciężko jest pewne detale odwzorować, więc co do niuansów nie byłem jakiś bardzo wymagający. Jednak przyznaję, że prezentują się naprawdę zacnie na półce.Zajebista robota. Pierdoły się nie zgadzają, np. główny bas Stefana nie ma loga Fendera na główce, ale to detal.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości