Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

Akustyka tej sali nie umywa się do klubu Studio....Natomiast co do miejsca, to akustyka tej sali przebija wszystkie kluby i chocby dlatego to opcja do rozważenia. Nie trzeba wybierać najdroższych miejscówek
W życiu. ICE jest bardzo dobre, siedziałem tam i na balkonie i na parterze i nigdy nie narzekałem. Widziałem tam Camel, Mike and the Mechanics, LP i Zalewskiego akustycznie, więc raczej lżejsze rzeczy. Nie wiem jak wypadnie tam OpethWierzę Wam, że akustyka w studiu lepsza. Czy zatem wg Was ICE jest słaba np jak Torwar?

Bo tak właśnie jest. Siedziałem tam na B. Ferrym, na S. Wilsonie i było zacnie. Siedziałem na Camelu bodajże w 4 albo 5 rzędzie na dole i była kaszana...ale wtedy siedziałem na całkiem tylnych siedzeniach górnych i tam rzekomo jest najlepszy dźwięk.
Dobrze wiedziec, jakbym last minute jednak wymyślił sobie ze pojadeBo tak właśnie jest. Siedziałem tam na B. Ferrym, na S. Wilsonie i było zacnie. Siedziałem na Camelu bodajże w 4 albo 5 rzędzie na dole i była kaszana...ale wtedy siedziałem na całkiem tylnych siedzeniach górnych i tam rzekomo jest najlepszy dźwięk.
Gdybym miał jechać (a prawie na bank nie pojadę) to kupowałbym bilet na górne sektory balkonowe.