Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Gdzie patrzysz?Na ten moment płyta ponownie dostępna.
Nieźle, będę rzucać okiemU złodziei z LN. Tylko klasycznie udostępniają kilka sztuk i wyłączają sprzedaż, trwa to już co najmniej tydzień.
i tak od lat...U złodziei z LN. Tylko klasycznie udostępniają kilka sztuk i wyłączają sprzedaż, trwa to już co najmniej tydzień.
Ja się dziwię, że ktoś się jeszcze potrafi tym zadziwićKlasyczne Live Nation... Nawet Kusy z kolegami się ostatnio obudzili i stwierdzili, że te sold outy to w sumie pic na wodę![]()
A ja nie rozumiem płacenia pełnej ceny (jeszcze wyższej niż w niektórych krajach) za z założenia gorszy produktNie mam siły już na czytanie tego jęczenia, JA - Smerf Maruda
Jak johnny, nigdy nie opuściłem PGE z poczuciem totalnej chujni, przestańcie demonizować.
Obiekt jest słaby akustycznie, to się nie zmieni, ale odpuszczać tylko z tego powodu, kiedy może być całkiem znośnie - nie rozumiem ludzi.
Nigdy nie widziałem obiektu tak niesłusznie wyszydzanego jak Narodowy. Oczywiście to nie jest obiekt idealny, ale jest masa Stadionów i miejsc gdzie dzwięk jest gorszy. Byłem na AC/DC , byłem na Metallice, byłem na Watersie, Depeszach czy Maidenach i zawsze byłem zadowolony ( blisko sceny po boku zawsze stałem )Ja idę na Błonia pod stadionem. Jeżeli na ostatnią chwilę się okaże, że są jeszcze jakieś bilety, to mooooze kupię. Ale moja niechęć do Narodowego jest tak ogromna, że nawet moja miłość do Iron Maiden nie jest w stanie jej pokonać…
No właśnie, są inne opcje i warto korzystaćA ja nie rozumiem płacenia pełnej ceny (jeszcze wyższej niż w niektórych krajach) za z założenia gorszy produktNie mam siły już na czytanie tego jęczenia, JA - Smerf Maruda
Jak johnny, nigdy nie opuściłem PGE z poczuciem totalnej chujni, przestańcie demonizować.
Obiekt jest słaby akustycznie, to się nie zmieni, ale odpuszczać tylko z tego powodu, kiedy może być całkiem znośnie - nie rozumiem ludzi.![]()
Wróć do „Run For Your Lives Tour 2025/2026”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość