Cocker po prostu popełnił błąd na samym początku - założył, że Dzozef jest zdolny do autorefleksji, co stoi w sprzeczności z wieloletnim doświadczeniem. Miano Potrójnego Dzbana nie bierze się znikąd
Księga Skarg i Wniosków
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
- Shedao Shai
- -#Rainmaker

Re: Księga Skarg i wniosków
-
Deleted User 8263
Szedao ktora dawka szczepionki i czy dalej chodzisz w maseczce xD
Chujowy to jesteś Ty ze swoim wiecznym marudzeniem w każdym możliwym temacie.
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
Skończ pierdolić, Prezes, te zaczepki o moje marudzenie już nawet nie są śmieszne, zjechałes płytę. Tutaj od lat jest realny problem, z którym chuja robisz. Niedawno się dowiedziałeś, co to jest Regulamin. Sam kiedyś napisałeś, że typ nie nadaje się do neta i nawet Wasze próby wpływania na jego gówno dały. Na każdym innym forum miałby łata temu PERMA. Czego nie rozumiesz? Rozumiem, że jesteście ziomeczkami, dorzuca się Tobie do baku, ale swojej roli nie spełniasz, i to jest fakt.
nugz pisze: ↑ndz cze 29, 2025 10:06 pm Skończ pierdolić, Prezes, te zaczepki o moje marudzenie już nawet nie są śmieszne, zjechałes płytę. Tutaj od lat jest realny problem, z którym chuja robisz. Niedawno się dowiedziałeś, co to jest Regulamin. Sam kiedyś napisałeś, że typ nie nadaje się do neta i nawet Wasze próby wpływania na jego gówno dały. Na każdym innym forum miałby łata temu PERMA. Czego nie rozumiesz? Rozumiem, że jesteście ziomeczkami, dorzuca się Tobie do baku, ale swojej roli nie spełniasz, i to jest fakt.
Za wspomnianym Regulaminem:
"Administracja i Moderacja Sanktuarium ma zawsze rację - decyzje AiM nie podlegają żadnej dyskusji czy ocenie."
BRUCE SPRINGSTEEN, JAN BO I RICHIE FAULKNER PONAD WSZYSTKO
https://www.last.fm/pl/user/sardynex
setlist.fm/user/matt01
setlist.fm/user/matt01
No i zajebiście, to najbardziej przemyślany punkt Regulaminu 
Dajcie mi warna albo bana na 3 dni za tę krytykę, zrobię sobie z tego to samo, co Wasz ziomek, bo nawet on wie, że prawdziwych konsekwencji za jazdę po bandzie i tak nie będzie
Bardzo nie-sorry że mam czelność i nie płaszczę się, liżąc dupę, że Zespół Administracyjny zawsze ma rację 
Dajcie mi warna albo bana na 3 dni za tę krytykę, zrobię sobie z tego to samo, co Wasz ziomek, bo nawet on wie, że prawdziwych konsekwencji za jazdę po bandzie i tak nie będzie
-
Deleted User 8263
Jakby nie ja to nie miałbyś gdzie plakac i klepac tych bezsensownych postow takze nie zesraj się i uspokoj
Spokojnie, mam pełną świadomość, że niczego nie ugram, popierdolę sobie dla zasady, dla niektórych - pomarudzę. A ty możesz już rozkminiać, jak SS czy mnie w nowym tygodniu wjechać na Starych 
- Caracalized
- -#Assassin

Ja też ze dwa razy chciałem usunąć komentarz i nie mogłem. Ktoś powinien to naprawić, bo naprawdę, każdy powinien mieć prawo do usuwania wpisów, przynajmniej do 24 godzin od napisania. Opcja usuwania komentarzy, która nawet nie działa. Tego krzyżyka mogłoby nie być równie dobrze w takim razie, tylko błąd wyskakuje.
To jest jakaś porażka ze tak podstawowa funkcja nie dziala :/
To jest jakaś porażka że w moim pokoju są porozrzucane brudne skarpety
BRUCE SPRINGSTEEN, JAN BO I RICHIE FAULKNER PONAD WSZYSTKO
setlist.fm/user/matt01
setlist.fm/user/matt01
Administrator powinien forum administrować. Na kogo my właściwie czekamy? 
- Shedao Shai
- -#Rainmaker

Administratorzy na taczki!!
Bocidło spamuje w Koncertach
- johnny_o
- Ten, Który Czyta Wszystko
Chyba pierwszy raz nie wlazłem z ciekawości tylko ojp, czasem warto brać przykład z nugza 
#johnny2026
#SilneRamięPrawa
#SilneRamięPrawa
OJP z rana jak śmietana.