Teraz słucham...
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Teraz słucham...
Death - Human
Różne albumy przewijam, zeby wywalic, bo top 50 musi sie zmniejszyc
Zajzajer on the Road 2026:

Dust - Hard Attack /Dust
Clan Of Xymox 7.02 ; E.Clapton 29.04 ; Hellhaim,Orgasmatron 16.05 ;Metallica 19.05 ;Savatage + 11.08 ;Deep Purple 8.10 ; Acid Drinkers 12.12
- LukaSieka
- -#The Man Who Would Be Spammer

So what if the master walked on the water.
I don't see him trying to stop the slaughter.
Limp Bizkit - Chocolate Starfish & The Hot Dog Flavored Water
- LukaSieka

Hawkwind "Bring Me The Head Of Yuri Gagarin"
Afromental - 5
- Caracalized
- -#Assassin

Trwają lekkie przygotowania do jutrzejszej sztuki Morrissey'a. Oby zagrał cały set i nie zszedł ze sceny po 15 minutach

Udanego koncertu. Wyjdę na ławkę i zobaczę jak frekwencja dopisuje.Caracalized pisze: ↑śr lip 02, 2025 1:20 pm Trwają lekkie przygotowania do jutrzejszej sztuki Morrissey'a. Oby zagrał cały set i nie zszedł ze sceny po 15 minutach![]()
![]()
- Caracalized
- -#Assassin

Dzięki. Mnie nie zdziwi zarówno jak będzie słabo, jak i zaskakująco dobrze frekwencyjnie. Naprawdę jestem przygotowany zarówno na dobrą, jak i słabą frekwencję xD To z jednej strony jego pierwszy koncert w Polsce od prawie 11 lat, ale ciężko mi powiedzieć czy da radę chociaż w 3/4 taki obiekt jak Tauron zapełnić. A z drugiej, po tym jaką ma historię koncertową, jak często odwołuje swoje koncerty, nieraz nawet parę minut przed ludzie się dowiadywali, że nie zagra gigu przez jakieś przeziębienie czy inną chorobę, po tym co było w Warszawie w 2014 i generalnie jak kontrowersyjny sam w sobie jest, jak jest nadwrażliwy, obraża innych ludzi i generalnie jak diva się zachowuje, to cóż... jest bardzo dużo powodów, przez które część ludzi się nie zdecydowała lub nie zdecyduje na ten koncert, bo nawet jak nie zostanie odwołany, to nawet jak będziesz w środku to nie wiesz czy nawet na scenę wyjdzie, a nawet jak wyjdzie to nie wiesz czy nie zejdzie z niej po 15 minutach, bo coś usłyszy lewym uchem i się obrazi o chuj wie co xD
Ostatnio zmieniony śr lip 02, 2025 1:42 pm przez Caracalized, łącznie zmieniany 1 raz.
A to nie było jakieś gigu później u nas niż w 2014? bo coś mi świta, że On grał koncert, ale zszedł po 2-3 utworze w necie o tym było xD
- Caracalized
- -#Assassin

To właśnie w 2014 było xD Dwa dni później zagrał cały koncert w Krakowie. I potem gdzieś deklarował, że nie wróci do Warszawy xD
Sepultura - Arise

Katagory V - Awaken a New Age of Chaos
- LukaSieka

Infected Virulence "Infected Virulence"
Jedno z najlepszych death metalowych dem jakie w życiu słyszałem.
Jeżeli ktoś nie zna, a lubi kapele w stylu starego Morgotha i Obituary polecam się zapoznać z tym meteriałem jak o i płytą "Music Of Melkor".
Death - Leprosy

The Cure - Mixes of A Lost World
Zimnofalowa dyskoteka
Trochę dziwne, trochę fajne. Niektóre miksy są bardzo ok.
Death - Spiritual Healing