phenom pisze: ↑ndz cze 29, 2025 11:33 am A ticketmaster nawet nie uruchomił tu opcji resale XD co za bezczelne sukinkoty
[/q
Kiedyś chciałem odsprzedać bilet na TicketmasterAustria,i jak zszedłem z 73 E na 50,to nadał cena końcowabyła 59E,te śmiecie dodały 9 E opłaty serwisowej,kiedy już przy kupnie wzięli opłatę,więc taki bilet jest niesprzedawalny dopóki nie zejdziesz co najmniej na 40-35.Coorvvy nieprzeciętne!
4/07/2025 - AC/DC - Warszawa
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 4/07/2025 - AC/DC - Warszawa
No i z najbardziej upalnego koncertu na Europejskim legu zrobi nam się chyba najprzyjemniejszy pogodowo. Na dziś pokazuje przyjemne 24 stopnie ze słoneczkiem. A dzień wcześniej 37 stopni. Oby się utrzymało.
www.last.fm/user/darkfuneral18
17.00 - The Doors
19.00 - Reckless
20.30 - AC/DC
19.00 - Reckless
20.30 - AC/DC
Jak ktoś ma za gruby portfel, to będzie pop-up store w Progresji jutro i w piątek.
Godzina idealna
Pogoda idealna
THUNDERSTRUUUCK !
Pogoda idealna
THUNDERSTRUUUCK !
Pamiętam. Ten Piąteczek zapowiada się idealnie. Kulturalnie wbijam pod scene o 19 i pewnie będzie się całkiem blisko. Zakładam że ceny biletów zrobiły swoje i będzie dużo januszy 
-
Deleted User 8263
Jakby ktos slyszal o jakims tanszym bilecie na plyte to sie poczestuje, sprzedalem swoj a wyszlo ze bede w Wwie to głupio nie pojsc
Redaktorze, Ty znów na PGE?? Nie boisz się o akustykę?? 
Spodziewam się najgorszego, ale:
1. za bilet nie płacę
2. za transport nie płacę
3. AC/DC jeszcze nie widziałem
co zrobić...
www.MetalSide.pl
- johnny_o
- Ten, Który Czyta Wszystko
Najbardziej zaskakujący punkt trzeci 
A jakoś tak wyszło. Fanem wielkim nie jestem jakby co
www.MetalSide.pl
Oportunista się akustyką PGE nie przejmuje, szanuję, trzeba sobie radzić 
Kolejny raz napiszę że demonizuje się złą akustykę na Narodowym. Jak ktoś siedzi na trybunach wpizdu daleko gdzieś po boku, to wszędzie będzie miał słaby dzwięk.
Jedyne co słyszałem to że mocno Briana chowają w miksie by nie było słychać aż tak tego jak nie daje rady
Jedyne co słyszałem to że mocno Briana chowają w miksie by nie było słychać aż tak tego jak nie daje rady
No zobaczymy... byłem raz na Maiden i była kicha. W piątek sprawdzę po raz drugiKevin18 pisze: ↑śr lip 02, 2025 11:10 pm Kolejny raz napiszę że demonizuje się złą akustykę na Narodowym. Jak ktoś siedzi na trybunach wpizdu daleko gdzieś po boku, to wszędzie będzie miał słaby dzwięk.
Jedyne co słyszałem to że mocno Briana chowają w miksie by nie było słychać aż tak tego jak nie daje rady![]()
www.MetalSide.pl
-
Deleted User 8263
Nie demonizujemy, to obiekt zbudowany wrecz celowo tak aby brzmiec zle.Kevin18 pisze: ↑śr lip 02, 2025 11:10 pm Kolejny raz napiszę że demonizuje się złą akustykę na Narodowym. Jak ktoś siedzi na trybunach wpizdu daleko gdzieś po boku, to wszędzie będzie miał słaby dzwięk.
Jedyne co słyszałem to że mocno Briana chowają w miksie by nie było słychać aż tak tego jak nie daje rady![]()
Jak mawiał Paweł Zarzeczny, możemy sobie popierdolić w kuchni, a i tak koncert za koncertem się na Narodowym wyprzedaje.Dzosef pisze: ↑śr lip 02, 2025 11:16 pmNie demonizujemy, to obiekt zbudowany wrecz celowo tak aby brzmiec zle.Kevin18 pisze: ↑śr lip 02, 2025 11:10 pm Kolejny raz napiszę że demonizuje się złą akustykę na Narodowym. Jak ktoś siedzi na trybunach wpizdu daleko gdzieś po boku, to wszędzie będzie miał słaby dzwięk.
Możemy, ale to nie ma nic do rzeczyKevin18 pisze: ↑śr lip 02, 2025 11:43 pmJak mawiał Paweł Zarzeczny, możemy sobie popierdolić w kuchni, a i tak koncert za koncertem się na Narodowym wyprzedaje.Dzosef pisze: ↑śr lip 02, 2025 11:16 pmNie demonizujemy, to obiekt zbudowany wrecz celowo tak aby brzmiec zle.Kevin18 pisze: ↑śr lip 02, 2025 11:10 pm Kolejny raz napiszę że demonizuje się złą akustykę na Narodowym. Jak ktoś siedzi na trybunach wpizdu daleko gdzieś po boku, to wszędzie będzie miał słaby dzwięk.
www.MetalSide.pl
Są bilety na płyte jakby ktoś potrzebował