Spox. Wysłałem Slav'owi ulotki na MM - może będzie mógł się z kimś podzielić jeśli Wam brakuje. MM to dla nas bardzo ważna impreza, gdyż dużą część publiczności będą stanowić fani/fanki MH, który to nawet nie wspomniał o występie IM...
Ej wicker man kiedy bedą te plakaty i ulotki na Iron Maiden daj zmać jak będzie już cos wiadomo UP THE IRONS !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :solo :beer :rocx
Yogi pisze:Ej wicker man kiedy bedą te plakaty i ulotki na Iron Maiden daj zmać jak będzie już cos wiadomo UP THE IRONS !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :solo :beer :rocx
Da nam znać na pewno
ja tez już bym chciał pomóc i tez czekam neicierpliwie na plakaty
Jutro wyjezdzam do Kielc i w czwartek przed koncertem Behemotha rozdam troche ulotek!!! w sobote gdy jest akurat Metalmania mam zajecia na uczelni ale spoko Szkola nie zajac nie ucieknie Przyjade wczesniej i porozdaje ulotki a pozniej skocze do budy :solo
Ja też bym chętnie polatał po koncertach (a przynajmneij przed nimi) i porozdawał ulotki
neistety w Łodzi żadnej wiekszej imprezy nie ma
Nie to co w Katowicach
czy choćby w Warszawie
A szkoda bo tez chciał bym pomóc przed tymi większymi imprezami
spoko wicker rozdamy no nie licz na mnie o 9 rano ... ja w piatek na 18che kumpeli ide, wiec nie bede za wczesnie...chyba , ze mnie miki jkims cudem zmusi
Uwaga!!!
Nie wyślę nikomu ulotek, ostatnuie dni były obfite w rozdawanie i na MetalManii rozdamy je do końca
Przykro mi, ale w sumie nie wiem czy macie czego żałować
MiKi pisze:Uwaga!!!
Nie wyślę nikomu ulotek, ostatnuie dni były obfite w rozdawanie i na MetalManii rozdamy je do końca
Przykro mi, ale w sumie nie wiem czy macie czego żałować
A gdzie je rozdawałeś?
Ulotek nikomu nie wysyłaj - po prostu możecie znów umówić się przed Metalmanią i razem porozdawać. Widzę, że ulotki się kończą więc może jeszcze przed JP poproszę Mystic o kolejną dostawę - wtedy powinno się jakoś rozwiązać problem koncertów lokalnych w innych miastach.
Powodzenia na misji "Metalmania". :beer