Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Chłop ma narzucone przez Stiva z Rodem w którym momencie ile ma zrobić piruetów i to czy w lewo czy prawo, a tymczasem ktoś chciałby, żeby na spontanie założył inną niż przewidziana koszulkę! A w dodatku z PiłyPóźniej część, która jeszcze dziś chętnie by wywaliła Janka, bylaby obrażona, że klown pajacuje w pilskich barwach![]()
takie coś proponujęPany i Panewki
jakby tak Janickowi przed koncertem wręczyć koszulkę reprezentacyjną? Niech tak paraduje przez cały koncert.
Ostatni gig ( w tej części ) i niech trochę odbiegnie od scenariusza.
ja jestem chętnySą szanse na jakieś spotkanie sanatorian przed koncertem? Pewnie w pobliżu stadionu będzie jakaś knajpa, w której można wychylić piankę. Jak to wyglądało przy poprzednich gigach? Jadę sam i chętnie pogadałbym z kimś stąd.
No i zajebiście. W razie czego będę pisał na forum.ja jestem chętnySą szanse na jakieś spotkanie sanatorian przed koncertem? Pewnie w pobliżu stadionu będzie jakaś knajpa, w której można wychylić piankę. Jak to wyglądało przy poprzednich gigach? Jadę sam i chętnie pogadałbym z kimś stąd.
Gitara. % to tylko propozycja, a nie wymógI ja się postaram dołączyć do takiego spotkania (mimo że od stycznia unikam %).
Coś się wybierzeGitara. % to tylko propozycja, a nie wymógI ja się postaram dołączyć do takiego spotkania (mimo że od stycznia unikam %).. Zarzuciłem temat, ale teren nie jest mi znany. Był ktoś z Was wcześniej na Narodowym i zna okoliczne lokale?
Z tego co widzę na mapach google to jest ok. 3km od stadionu. Nie tak daleko. Liczę na to, że w dniu koncertu dogadamy się i coś wypali.Przy okazji ostatniej wizyty Iron Maiden w Warszawie, przed koncertem zebraliśmy się w Jabeerwocky przy Nowogrodzkiej. Fajne miejsce na before – dobre piwo, luźna atmosfera, dużo miejsca, no i blisko stadionu ( tramwaj lub z buta). Ekstra akcent od lokalu: osoby w koszulkach Iron Maiden dostawały zniżkę przy barze.
Parę szybkich piw i ruszyliśmy na koncert.
https://jabeerwocky.com/pl/menu-jabeerwocky-centrum
Spoko koncept, pewnie zajrze i sie napije.Warto wstawić, jednak będzie Eddie's Dive Bar w Warszawie.
https://www.ironmaiden.com/eddies-dive-bar/
Beer & Bones Craft Beer & Mead
ul. Żurawia 32/34
1 August – 14:00 – 02:00
2 August – 12:00 – 04:00
Wróć do „Run For Your Lives Tour 2025/2026”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości