07/07/2025 - Judas Priest - Łódź
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
- johnny_o
- Ten, Który Czyta Wszystko
Re: 07/07/2025 - Judas Priest - Łódź
Oszczędność oszczędnością, ale to też wybór między skrytką a workiem na śmieci 
Workiem leżącymn czasem na betonie
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
Dworzec Łódź Kaliska jest w remoncie (kończy się dosłownie na dniach), więc skrytek bagażowych teraz nie ma. Z resztą pamiętam nawet wtedy gdy były to w dni koncertowe zawsze były pełne i nie wiedziałem nigdy wolnej.
W Łodzi depozyt był na Ghost robiony w pobliskiej hali albo na stadionie więc tematu worków na śmieci leżących na ziemi nie było, wyglądało to profesjonalnej. Choć kolejka po odbiór była wielka. Przy czym na Ghost chyba nie wolno było nic wnosić
W Łodzi depozyt był na Ghost robiony w pobliskiej hali albo na stadionie więc tematu worków na śmieci leżących na ziemi nie było, wyglądało to profesjonalnej. Choć kolejka po odbiór była wielka. Przy czym na Ghost chyba nie wolno było nic wnosić
Tutaj, zgodnie z informacją od orga, też niczego nie można wnosić. I tak, tamta kolejka była monstrualnych rozmiarów, w życiu czegoś takiego nie wiedziałem.
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
Na Metę, ACDC i Toola też nie można było niczego wnosić, a niektórym się udawało. Kwestia zapewne ochroniarza i ewentualnej bajery.
A
B
C
D
E
B
C
D
E
Na Ghost to najpierw padł komunikat, że małe torby można, a z godzinę później poszło dementi. Sam dopytywałem o tę kwestię ochronę. Zakaz typu debilny.
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
Od wczoraj chodzicie na gigi LN?
Już w 2018 na legacy of the beast praktycznie nic nie można było wnosić...
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
Nie, do lata 2024 można było wnosić bagaż mieszczący się w rozmiarze A4. Czyli akurat taki, który przydaje się podróżnym (nerki). Zakaz, o którym tu mówimy, wszedł rok temu.
A, ja po legacy zaprzestałem wnoszenia czegokolwiek na ich koncerty żeby sie nie wk***ać niepotrzebnie jak mi czegoś zabronią wnieść.
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
- blackcocker
- -#Moderator

Mówi, że jest, ale nieznane godziny wyjazdu. Wyjazd spod zachodniego
#blackcocker2023
Najlepszą prozę pisze życie.
Ostatni jest wtedy, kiedy idziesz rzygać.
Nic nas nie zatrzyma.
Jak się ma dupę, to trzeba powiedzieć "dupa".
Twoje jebie, ale że śmierdzi.
07: Opeth, Opeth
08: Judas Priest, Savatage
09: Antimatter(?)
***OFFICIAL PAULINA DAMASKE FANKLUB***
Najlepszą prozę pisze życie.
Ostatni jest wtedy, kiedy idziesz rzygać.
Nic nas nie zatrzyma.
Jak się ma dupę, to trzeba powiedzieć "dupa".
Twoje jebie, ale że śmierdzi.
07: Opeth, Opeth
08: Judas Priest, Savatage
09: Antimatter(?)
***OFFICIAL PAULINA DAMASKE FANKLUB***
Byłem dziś na koncercie Lionela Richiego i ludzi też odsyłali z większymi torbami do pobliskiej hali (ok 50m od Atlas Areny)
Ostatnio zmieniony ndz lip 06, 2025 10:56 am przez Lando, łącznie zmieniany 1 raz.
Night Mistress Fan Club Łódź
Odświeżam sobie autobiografię Roba i wychodzi na to, że katowicki koncert miał miejsce... 2 dni po śmierci jego ojca. Nigdy wcześniej tego nie wyłapałem.
20:45 ma zaczynać Priest, czyli pogra do 22:30
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
- Caracalized
- -#Moonchild

No i dlatego właśnie przydałaby się opcja spoiler na forum.
Jak wbiję autem na ten płatny parking pod halą około 19, to będą jeszcze miejsca? Jak myślicie?
Nie sądzę aby set był tak długi (chciałbym się mylić)