Księga Skarg i Wniosków
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
- johnny_o
- Ten, Który Czyta Wszystko
Re: Księga Skarg i wniosków
Ale tylko do botów, bo inaczej za dużo wartościowego się traci.
Czyli konsekwentnie
Gnębimy już Rogala o dostęp do serwera
Dłużej poczekacie będzie lepiej smakować i lepszy efekt.
Dopiero z wakacji wróciłem i właśnie kurier z olbrzymim pudlem z koszulkami mnie przywitał także w najbliższym czasie mam co robić po pracy
- blackcocker
- -#Moderator

Wróciłem. A na uspokojenie moim kolegom z AiM chcę powiedzieć - nie mam za złe. Chciałem rozruszać trochę towarzystwo w stylu shitpostingu jak w 21/22 - oczywiście nie tak zabawny jak wtedy sytuacyjnie, ale still, ale trochę ruszyć te stare zady... Już dziś nie będę 
#blackcocker2023
Najlepszą prozę pisze życie.
Ostatni jest wtedy, kiedy idziesz rzygać.
Nic nas nie zatrzyma.
Jak się ma dupę, to trzeba powiedzieć "dupa".
Twoje jebie, ale że śmierdzi.
07: Opeth, Opeth
08: Judas Priest, Savatage
09: Antimatter(?)
***OFFICIAL PAULINA DAMASKE FANKLUB***
Nic nas nie zatrzyma.
Już koniec? Smuteczek...blackcocker pisze: ↑sob lip 12, 2025 3:30 am Wróciłem. A na uspokojenie moim kolegom z AiM chcę powiedzieć - nie mam za złe. Chciałem rozruszać trochę towarzystwo w stylu shitpostingu jak w 21/22 - oczywiście nie tak zabawny jak wtedy sytuacyjnie, ale still, ale trochę ruszyć te stare zady... Już dziś nie będę![]()
www.MetalSide.pl
Dobra robota, świetnie się czyta te nocne wpisy. Też wtedy chlałem, ale niestety na mieście ze znajomymi i stąd nie mogłem dołączyć do tego wydarzenia.blackcocker pisze: ↑sob lip 12, 2025 3:30 am Wróciłem. A na uspokojenie moim kolegom z AiM chcę powiedzieć - nie mam za złe. Chciałem rozruszać trochę towarzystwo w stylu shitpostingu jak w 21/22 - oczywiście nie tak zabawny jak wtedy sytuacyjnie, ale still, ale trochę ruszyć te stare zady... Już dziś nie będę![]()
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
Bardzo dobrze, bo musiałbym więcej banów ponakładać 
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
Hajlajtem był odkop tematu sprzed 20 lat, good job 
Jesteś jednym z najaktywniejszych tutaj i masz znajomych???Schizoid pisze: ↑sob lip 12, 2025 1:41 pmDobra robota, świetnie się czyta te nocne wpisy. Też wtedy chlałem, ale niestety na mieście ze znajomymi i stąd nie mogłem dołączyć do tego wydarzenia.blackcocker pisze: ↑sob lip 12, 2025 3:30 am Wróciłem. A na uspokojenie moim kolegom z AiM chcę powiedzieć - nie mam za złe. Chciałem rozruszać trochę towarzystwo w stylu shitpostingu jak w 21/22 - oczywiście nie tak zabawny jak wtedy sytuacyjnie, ale still, ale trochę ruszyć te stare zady... Już dziś nie będę![]()
Czy wjechały piątkowe schizy
Ostatnio zmieniony sob lip 12, 2025 2:01 pm przez nugz, łącznie zmieniany 1 raz.
Schizy były dopiero po 5 browarku
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
- Caracalized
- -#Assassin

- johnny_o
- Ten, Który Czyta Wszystko
You don't have any friends, nobody likes you?
Każdy potwór... Na razie masz znajomych w sieci na dobry początek, ale w końcu zobaczymy się na żywo i będziesz miał w realu
Chin up, shoulders back!
- blackcocker
- -#Moderator

Kolega Dzosef ponownie wybrał się na urlop.
Kolega pinio z ostrzeżeniem.
Kolega pinio z ostrzeżeniem.
#blackcocker2023
Nic nas nie zatrzyma.
Nic nas nie zatrzyma.
Powinniście progresować te urlopy 
Na przykład pierwsze trzy są tygodniowe, a kolejne już na 2 tygodnie. I po kolejnych progach 3 tygodnie, miesiąc itd. Albo ktoś się dostosuje do norm tu panujacych, albo będzie miał limitowany dostęp do forum.
Tak samo ostrzeżenia - zrobić jakiś limit i po nim urlop. Jak w piłce - 4 zółte = pauza.
Można zamknięty temat zrobić i tam sobie zapisujcie co kto i ile ma za uszami, oraz ile urlopu przy następnej okazji dostanie.
Na przykład pierwsze trzy są tygodniowe, a kolejne już na 2 tygodnie. I po kolejnych progach 3 tygodnie, miesiąc itd. Albo ktoś się dostosuje do norm tu panujacych, albo będzie miał limitowany dostęp do forum.
Tak samo ostrzeżenia - zrobić jakiś limit i po nim urlop. Jak w piłce - 4 zółte = pauza.
Można zamknięty temat zrobić i tam sobie zapisujcie co kto i ile ma za uszami, oraz ile urlopu przy następnej okazji dostanie.
Ostatnio zmieniony pt lip 18, 2025 6:58 pm przez gumbyy, łącznie zmieniany 1 raz.
www.MetalSide.pl
Albo wytniecie z Waszych Administracyjnych Dup tego wrzoda na zawsze, albo będzie się cały czas odradzał. Dobrze wiecie, że chwilowa prewencja nic nie da, TO się nie nadaje do społeczności w sieci.
- blackcocker
- -#Moderator

Jeśli chodzi o warny to tak jest. 3 warny efektują w banie czasowym
#blackcocker2023
Nic nas nie zatrzyma.
Nic nas nie zatrzyma.
Co ile dostaje już tymczasowego bana? Co to mówi o jakichkolwiek wnioskach, autorefleksji, albo - o szacunku do Was, jako Zarządcach tego przybytku?
- blackcocker
- -#Moderator

Niektórzy zasłużeni już nie dostają warnów tylko od razu tymczasy. Prawda jest taka, że usuwanie usera albo permy są bez sensu, bo założenie nowego konta zajmuje 3 minuty.
#blackcocker2023
Nic nas nie zatrzyma.
Nic nas nie zatrzyma.
Czaję, dlatego, z całą sympatią do Was, traktuję Was tutaj jako kolesi z kolorowymi nickami, którzy głównie przerzucają offtopy do śmietnika, bo jego przykład dobitnie pokazuje, że nadal można tutaj prawie wszystko ad personam. Przypomnę niedawne wjazdy na rodzinę jednemu z użytkowników. Jeśli to się nie kwalifikuje na perma ,to nie wiem co.
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Dobra zarty zartami ale opanuj się, bo po pierwsze zrobiliscie cały dział do obrazania ludzi i chocby za to co się działo z ralfem kazdy z was sobie powinien wlepic bana, po drugie beze mnie nie mielibyscie tego forum, a po trzecie jest trasa Maiden, w przeciwienstwie do nugza czy innego bezuzytecznego szedao pomagam wielu osobom chocby z biletami, więc uspokojcie się. Jak będę miał ochote napisac że zalewski jest głupi to będę sobie pisal, a jak chcecie być takimi oficerami to przejrzyjcie sobie posty szedao który chyba w co trzecim (w dzialach ktore czytam), tyka mnie patykiem.blackcocker pisze: ↑pt lip 18, 2025 8:03 pm Niektórzy zasłużeni już nie dostają warnów tylko od razu tymczasy. Prawda jest taka, że usuwanie usera albo permy są bez sensu, bo założenie nowego konta zajmuje 3 minuty.