Skład Festiwalu cz. 2

Wszystko o koncercie Maiden w Chorzowie 29 maja 2005!

Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

Awatar użytkownika
benedykt
-#Trooper
-#Trooper

Re: Skład Festiwalu cz. 2

Post autor: benedykt »

poison-girl pisze:
MiKi pisze:Metallica miała super supporty
SlipKnot - bardzo fajne
Vader - no wiadomo
teraz nawet to nie jest w połowie tak dobry skład
no bo i ironi sa lepsi od mety i wyrownuja poziom supprotami :lol:
no to zobaczymy czy tak wyrównają poziom żeby zapełnić śląski
Awatar użytkownika
kobi
-#Clairvoyant
-#Clairvoyant

Post autor: kobi »

nie ma co szykuje sie zabawny festiwal - obok piejacej babki i typow z plastykowymi mieczami wystapia mastodonty :lol: jak tak dalej pojdzie to trza bedzie do Mystica wyslac petycje, zeby Maiden gralo pierwsze jako support dla tak znaczacych i zasluzonych zespolow :P

tak na powaznie coraz mniej mi sie to podoba, Mystic odwala kaszane. Jezeli nie bedzie przynajmniej jednego porzadnego zespolu (czyt. jakis thrash na poziomie, np. Kreator, Anthrax, Sodom lub Annihilator lub chociaz stare dobre heavy) to najprawdopodobniej opylam bilet i jade na inny koncert, ktorych w tym roku jest juz masa. Mystic ma u mnie czas do konca marca. Cala ta sytuacja z supportami pokazuje, ze ta firma powinna sie zajac wydawaniem plyt a organizacje koncertow pozostawic prawdziwym profesjonalistom (np. Odyssey).

np. Soulfly - Prophecy
Laurana Kanan
Raskolnikow

Post autor: Laurana Kanan »

o, zupa... naprawde, szykuje sie piknik... w tle przygrywac zespoly beda , ktore srednio trawie... zobacze sobie tylko Tarje jak sie wije ( i wyje) w jakiejs kiecy w upale i pelnym sloncu... :P

jakis jeden dobry zespol przed IM, to chyba nie sa jakies ogromne oczekiwania... :roll:
S1MON
-#Nomad
-#Nomad

Post autor: S1MON »

tym dobrym zespolem bedzie behemoth, ktory jest w zyciowej formie i sciagnie sam z 10 tys. ludzi :wink: ehhh z tym calym kreatorem dalej cisza, slayer odpada, megadeth odpadl,motorhead, anthrax niewiadomo ..... jakbym tak w sumie bardzo maiden nie lubil sprzedalbym bilet i wybral np. slayera :?
Szymon
-#Weekend Warrior
-#Weekend Warrior

Post autor: Szymon »

jest coraz lepiej, jeszcze niech 29 maja leje deszcz i trzaskaja pioruny, wtedy to na stadionie bedzie w ogole luzik do samoge wieczora :) Bardzo mi sie to podoba :D
S1MON
-#Nomad
-#Nomad

Szymonie sarkazm i ironia przez Ciebie przemawiaja :wink: chociaz nie dziwie sie :? Laurana mowi o pikniku a tu sie na deszcz zapowiada... zreszta kto tu jeszcze mysli jakos optymistycznie....-wicker ? :wink:
poison-girl
-#Invader
-#Invader

Post autor: poison-girl »

ja tam mysle ze szymon ma racje
im mniej ludzi tym wiecej miejsca dla nas
:]
Awatar użytkownika
Piwowarus
-#Lord of the flies
-#Lord of the flies

Post autor: Piwowarus »

Szymon pisze:jest coraz lepiej, jeszcze niech 29 maja leje deszcz i trzaskaja pioruny, wtedy to na stadionie bedzie w ogole luzik do samoge wieczora :) Bardzo mi sie to podoba :D
Jak pogoda utrzyma się to śnieg będzie jeszcze leżał :D

Niestety Mystic przeliczył się ze swoimi możliwościami. Dobre chęci nie wystarczą. Odyssey gdy zobaczyło, że Mystic nie podejmuje znaczących kroków samo zaprosiło do Polski większość będących wtedy w Europejskich trasach zespołów. I teraz Mystic nie ma dużego wyboru.
Jednak wypada mieć nadzieję, że jeszcze zostaniemy jakoś przemile zaskoczeni
Szymon
-#Weekend Warrior
-#Weekend Warrior

Post autor: Szymon »

S1MON pisze:Szymonie sarkazm i ironia przez Ciebie przemawiaja :wink: chociaz nie dziwie sie :? Laurana mowi o pikniku a tu sie na deszcz zapowiada... zreszta kto tu jeszcze mysli jakos optymistycznie....-wicker ? :wink:
Ironia to wyjdzie na scene o 21.15 ;) Oczywiscie chce zeby na Maidenach stadion byl mozliwie pełny, ale nie bardzo mam ochote zmeczyc sie wczesniej w walce o strategiczna pozycje ;)
Awatar użytkownika
WICKER MAN
-#Rainmaker
-#Rainmaker

Post autor: WICKER MAN »

real_alien pisze:Skoro na oficjalnej stronie Mystica nic na ten tenat nie pisze to jest to raczej fałszywa informacja... zresztą na oficjalnej stronie tych "Mastodontów" pisze, że 20go maja są na trasie w USA.
Na razie info o wspólnych występach Mastodon z Maiden to tylko plotka, ale nawet jeśli będą z nimi grali to wcale nie znaczy, że wystąpią także na festiwalach takich jak Mystic... Zobaczymy... :)

IMO Mystic ma jeszcze szansę - niech zaproszą Kreatora, Anthrax w oryginalnym składzie (będą koncertować na letnich europejskich festiwalach) oraz Megadeth i będzie spox. 8) :)

Sądzę, że po trasie Behemotha potwierdzi się ich udział na Festivalu oraz być może także i inne zespoły (oby, bo mam już dosyć tego jeczenia :lol: :wink: ).
CoroneR
-#Wrathchild
-#Wrathchild

Post autor: CoroneR »

WICKER MAN pisze:Anthrax w oryginalnym składzie
e tam - Anthrax w obecnym skladzie jest duzo lepszy niz w oryginalnym... Bush to najodpowiedniejszy wokalista do tej kapeli
S1MON
-#Nomad
-#Nomad

no ba :D lepszy od beladonny :D (czy jak sie go tam pisze) ... bedzie madhouse to bedzie git :wink: eot
Awatar użytkownika
WICKER MAN
-#Rainmaker
-#Rainmaker

Post autor: WICKER MAN »

CoroneR pisze:
WICKER MAN pisze:Anthrax w oryginalnym składzie
e tam - Anthrax w obecnym skladzie jest duzo lepszy niz w oryginalnym... Bush to najodpowiedniejszy wokalista do tej kapeli
Ale najbardziej popularni byli w tym składzie (ponoć Sharon Osbourne obiecała im miejsce na tegorocznym Ozzfeście tylko jeśli wystąpią w oryginalnym zestawieniu):
The classic "Among the Living" lineup, featuring singer Joey Belladonna, guitarists Scott Ian and Dan Spitz, drummer Charlie Benante and bassist Frank Bello.
Awatar użytkownika
likipiki
-#Lord of the flies
-#Lord of the flies

Post autor: likipiki »

Dragon Force... Mastodon... cholera jaka będzie następna kapela? Triceratops? :lol: :lol:
And it's a dirty job but someone's gotta do it...
edii
-#Prisoner
-#Prisoner

Post autor: edii »

A może Testament będzie słyszałem że mają koncertować w europie w maju
tom_azs
-#Trooper
-#Trooper

Post autor: tom_azs »

Kurde czekam na jakies większe i lepsze zespoły
Mogli by się ludzie z Mystic postarać lepiej
UP THE IRONS!! :solo
Awatar użytkownika
likipiki
-#Lord of the flies
-#Lord of the flies

Post autor: likipiki »

edii pisze:A może Testament będzie słyszałem że mają koncertować w europie w maju
ale ponoć tylko na 9 koncertów w Europie Zachodniej...
And it's a dirty job but someone's gotta do it...
edii
-#Prisoner
-#Prisoner

Post autor: edii »

świnka666 pisze:
edii pisze:A może Testament będzie słyszałem że mają koncertować w europie w maju
ale ponoć tylko na 9 koncertów w Europie Zachodniej...
Ale jeżeli mystic by sie postarał to może by zagrali na śląskim?
Awatar użytkownika
Cybul
-#Trooper
-#Trooper

Post autor: Cybul »

Mystic i ich starania... :roll:

Tymczasem mamy kolejny duzy koncert. 14 czerwca w Stodole zagra Black Label Society ! Po Prostu szok tyle koncertów z najwyższej półki w tak krótkim odstepie czasu.
tyciu
-#Wrathchild
-#Wrathchild

Post autor: tyciu »

Nie wiem czy przegladaliscie rozne muzyczne podsumowania za rok 2004 jesli chodzi o muzyke rock/metal .. Sprawdzie takie podsumowania roznych pism , zwlaszcza MysticArt bo to w koncu ich koncert .. Znajdziecie tam Mastodon , zespol gneicie pedalski DF i Najtwysz jednym zwyklym pierdem ..
Dla tego ja zdecydowalem sie jechac na koncert , czkema na jeszcze jedno mocne uderzenie .. ale nie zadno heayvy/power ..
ODPOWIEDZ