02/08/2025 Warszawa, PGE Narodowy

Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

Awatar użytkownika
gumbyy
ZASŁUŻONY SANATORIANIN

Re: 02/08/2025 Warszawa, PGE Narodowy

Postautor: gumbyy » pt lip 18, 2025 8:24 pm

Witam, nie wiem czy ten temat był poruszany, więc wolę zapytać. Czy posiadacze biletów “Early Entrance” beda mieli wydzielona strefę barierkami? Czy nie i będę miał szanse mając bilet na GA być dość blisko sceny.
Pierwsi wejdą ludzie z FTTB, później EE, a na końcu zwykła płyta.
www.MetalSide.pl

BladeRunner01
-#Charlotte
-#Charlotte

Postautor: BladeRunner01 » sob lip 19, 2025 7:51 pm

Słuchajcie, zastanawiam się jak to jest z biletami - jak kupić bezpiecznie przez internet? Jeśli ktoś sprzedaje mi bilet w cyfrowej wersji, to przecież też go ma i teoretycznie może wejść przede mną, prawda?

Awatar użytkownika
johnny_o
-#Rainmaker
-#Rainmaker

Postautor: johnny_o » sob lip 19, 2025 8:00 pm

Prawda, ale np. Ticketswap i Alebilet w takich sytuacjach chociaż bez problemu zwracają kasę, OLX pewnie też.

Awatar użytkownika
Piwowarus
-#Lord of the flies
-#Lord of the flies

Postautor: Piwowarus » ndz lip 20, 2025 10:04 am

Zależy w jakiej cyfrowej wersji jest ten bilet. Jeśli pdf to w teorii tak, można go sprzedać i 20 razy, natomiast jeśli jesteś transferowany przez konto ticketmaster to wtedy nie ma opcji, bilet jest widoczny tylko u Ciebie. Pewien nie jestem, ale zakładam po transferze zmienia się jego numer, więc nawet gdyby ktoś zrobił screena to i tak mi to nie pomoże. Ryzykiem jest tylko to że ktoś tego transferu nie zrobi, ale tutaj alebilet to w miarę stara się kontrolować

Awatar użytkownika
Pawlo84
-#Lord of the flies
-#Lord of the flies

Postautor: Pawlo84 » pn lip 21, 2025 12:47 am

Do stolicy jadę z Krakowa autokarem spod stadionu Cracovii. Pytanie do Krakowiaków - gdzie najlepiej zaparkować auto w pobliżu tego stadionu? Przyjadę ok. 7:00 - 7:30. Muszę zostawić auto na całą sobotę. Z tego, co się orientuję, to cała okolica jest oklejona parkomatami. Dla mnie najważniejsze to po prostu znaleźć miejsce parkingowe.

Awatar użytkownika
blackcocker
-#Moderator
-#Moderator

Postautor: blackcocker » pn lip 21, 2025 7:36 am

Chyba może być ciężko. O ile w niedzielę w strefie można parkować za darmo, tak w sobotę ona niestety obowiązuje :/ to bliskie rejony ścisłego centrum, więc raczej ciężko będzie złapać jakąś miejscówkę nie objętą strefą - poszukałbym na uliczkach wokół stadionu Cracovii. Możesz też ew. sprawdzić wzdłuż al. 3 Maja, bo kojarzę, że tam sporo aut stoi, ale raczej zakładam, że tam są płatne miejsca :/ jeśli byś zdecydował, że nie chcesz tym chujasom płacić, mogę ci na priv podrzucić miejscówkę 2.5km z buta od stadionu, z której sam niejednokrotnie korzystałem (pz również). Na pewno da się bliżej coś znaleźć, ale w te rejony nie jeżdżę autem, bo zwyczajnie mam dosyć blisko i po co mam się denerwować :lol: w tym mieście do samochodu najlepiej wsiadać tylko w nocy, bo poza tym więcej stoisz niż jedziesz
#blackcocker2023

Najlepszą prozę pisze życie.
Ostatni jest wtedy, kiedy idziesz rzygać.
Nic nas nie zatrzyma.
Jak się ma dupę, to trzeba powiedzieć "dupa".

09: Zalewski, Dżem, Organek, Coma
10: IQ, Parcels, Ashes of Ares, Opeth, Opeth, Opeth, Eivør, Wolvennest, Helloween
11: The Night Eternal, Ciśnienie, Kaelan Mikla, Rome, Candlemass, Youth Novels, Mag
12: Zalewski, Acid Drinkers

***OFFICIAL PAULINA DAMASKE FANKLUB***

Awatar użytkownika
Pawlo84
-#Lord of the flies
-#Lord of the flies

Postautor: Pawlo84 » pn lip 21, 2025 7:53 am

Chyba może być ciężko. O ile w niedzielę w strefie można parkować za darmo, tak w sobotę ona niestety obowiązuje :/ to bliskie rejony ścisłego centrum, więc raczej ciężko będzie złapać jakąś miejscówkę nie objętą strefą - poszukałbym na uliczkach wokół stadionu Cracovii. Możesz też ew. sprawdzić wzdłuż al. 3 Maja, bo kojarzę, że tam sporo aut stoi, ale raczej zakładam, że tam są płatne miejsca :/ jeśli byś zdecydował, że nie chcesz tym chujasom płacić, mogę ci na priv podrzucić miejscówkę 2.5km z buta od stadionu, z której sam niejednokrotnie korzystałem (pz również). Na pewno da się bliżej coś znaleźć, ale w te rejony nie jeżdżę autem, bo zwyczajnie mam dosyć blisko i po co mam się denerwować :lol: w tym mieście do samochodu najlepiej wsiadać tylko w nocy, bo poza tym więcej stoisz niż jedziesz
Dzięki za info. Chyba po prostu - tak jak napisałeś - poszukam na uliczkach w pobliżu stadionu. Byle coś znaleźć. Opłatę za parking już wcześniej wliczyłem w koszt wyjazdu. Jeśli dobrze pamiętam to mnie to wyniesie 60zł za 10h (czyli cały czas zaparkowania w sobotę).

Awatar użytkownika
blackcocker
-#Moderator
-#Moderator

Postautor: blackcocker » pn lip 21, 2025 8:06 am

Jeśli i tak chciałeś płacić, to nie powinno być problemu :D zainteresuj się w takim razie może parkingiem "pod muzeum" - możliwe, że za dobę wyjdzie ci tyle samo, a przynajmniej bezpieczniej, bo to parking podziemny :D
#blackcocker2023

Nic nas nie zatrzyma.

10: IQ, Parcels, Ashes of Ares, Opeth, Opeth, Opeth, Eivør, Wolvennest, Helloween
11: The Night Eternal, Ciśnienie, Kaelan Mikla, Rome, Candlemass, Youth Novels, Mag

Awatar użytkownika
Pawlo84
-#Lord of the flies
-#Lord of the flies

Postautor: Pawlo84 » pn lip 21, 2025 3:04 pm

Ten "parking przy muzeum" jest świetną opcją i na 99% ją wykorzystam. Za całą dobę wychodzi 60zł, czyli dokładnie tyle samo, co za parkomaty w okolicy. Jeszcze raz dzięki za pomoc.

Under Jolly Roger
-#Trooper
-#Trooper

Postautor: Under Jolly Roger » pn lip 21, 2025 8:45 pm

Wpadła mała pula biletów. Śpieszcie się :wink:

Awatar użytkownika
beaviso
-#Moonchild
-#Moonchild

Postautor: beaviso » wt lip 22, 2025 11:02 am

Ok. To już wiem, że dwa bilety na Wawę mam do zbycia. GA. Cena oczywiście dokładnie taka jak bilet plus manipulacyjne. Muszę przysiąść i zobaczyć jak to się przepisuje na nowego posiadacza. Napiszcie w priv kto chętny. Pamiętam, że osoba identyfikująca się jako Władysław Warneńczyk była pierwszą z zainteresowanych, o ile nadal jest :)

M.

Awatar użytkownika
Psotnick
-#Invader
-#Invader

Postautor: Psotnick » śr lip 23, 2025 10:17 am

Ok. To już wiem, że dwa bilety na Wawę mam do zbycia. GA. Cena oczywiście dokładnie taka jak bilet plus manipulacyjne. Muszę przysiąść i zobaczyć jak to się przepisuje na nowego posiadacza. Napiszcie w priv kto chętny. Pamiętam, że osoba identyfikująca się jako Władysław Warneńczyk była pierwszą z zainteresowanych, o ile nadal jest :)

M.
Aktualne ?

Awatar użytkownika
Frank Drebin
-#Lord of the flies
-#Lord of the flies

Postautor: Frank Drebin » czw lip 24, 2025 11:40 am

Płyta znów dostępna.
FotD = TOP5 albumów Maiden

Awatar użytkownika
Emilio
-#Lord of the flies
-#Lord of the flies

Postautor: Emilio » czw lip 24, 2025 11:53 am

Już nie (przynajmniej na ticketmaster) teraz jakieś pojedyncze trybuny dali.
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."

Awatar użytkownika
marekkraw
-#Trooper
-#Trooper

Postautor: marekkraw » czw lip 24, 2025 4:34 pm

O której w ogóle IM wychodzą ? Znów ta spierd**ona 20 czy 20.50?
Vengeance will be mine, take what is yours and leave you to die, Fortune unachieved, riddled with spite, destroying your life, Liar that you are, facing yourself; you think you're a star.

Awatar użytkownika
beaviso
-#Moonchild
-#Moonchild

Postautor: beaviso » czw lip 24, 2025 4:42 pm

20.55-21.00
W Polsce chyba nie ma ograniczeń. Zresztą Maiden jest... ciche.

M.

Awatar użytkownika
Bon Dzosef
-#The Alchemist
-#The Alchemist

Postautor: Bon Dzosef » czw lip 24, 2025 5:11 pm

O której w ogóle IM wychodzą ? Znów ta spierd**ona 20 czy 20.50?
Nie ma na Narodowym takich problemow, 2050
Lubie Iron Maiden i Megadeth

pz = shakin stevens

oddawac długie podpisy

Awatar użytkownika
zgo
-#Moonchild
-#Moonchild

Postautor: zgo » sob lip 26, 2025 6:29 pm

Fajna eventowa koszulka na Wiedeń może naprawdę uda się że pierwszy raz na Polskę zrobią :jee:
Wiedeń zajebisty - TOP 3 na tej trasie.
Oby zrobili nam coś ładnego, a nie takiego paździerza jak AC/DC x))
A masz fotke AC/DC koszulki? Robili wczesniej na Polske?
https://shop.acdc.com/vendors/422f8bbb- ... ur-t-shirt

Nie kojarzę, żeby robili wcześniej, ale biegłem w 2015 od razu na barierkę, więc nie sprawdzałem mercha :)

Awatar użytkownika
Sardi
-#Moderator
-#Moderator

Postautor: Sardi » sob lip 26, 2025 6:51 pm

3 maja na 100% jeszcze 2 lata temu był enklawa darmowego parkowania w centrum Krakowa więc może warto sprawdzić i tam
BRUCE SPRINGSTEEN, JAN BO I RICHIE FAULKNER PONAD WSZYSTKO
https://www.last.fm/pl/user/sardynex
setlist.fm/user/matt01

Awatar użytkownika
blackcocker
-#Moderator
-#Moderator

Postautor: blackcocker » sob lip 26, 2025 7:28 pm

3 maja na 100% jeszcze 2 lata temu był enklawa darmowego parkowania w centrum Krakowa więc może warto sprawdzić i tam
Taaak ale tak jest do dziś, że w niedzielę i święta jest darmo
#blackcocker2023

Nic nas nie zatrzyma.

Wróć do „Run For Your Lives Tour 2025/2026”