Księga Skarg i Wniosków
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Księga Skarg i wniosków
Ooo, powrócił ten fajny avatarek. Rdzawy jest bogiem!
- Shedao Shai
- -#Rainmaker

*zapisuje sobie w notatkach na grudzień*
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Jaki jest cel tego posta? Po co to napisałeś?
- Shedao Shai
- -#Rainmaker

Żeby nikt przypadkiem nie przegapił tego złotego cytatu.Bon Dzosef pisze: ↑czw lip 24, 2025 3:50 pmJaki jest cel tego posta? Po co to napisałeś?
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

No i to jest właśnie cała twoja egzystencja na tym forum. I potem placz, że cie ktoś obrazil.Shedao Shai pisze: ↑czw lip 24, 2025 4:01 pmŻeby nikt przypadkiem nie przegapił tego złotego cytatu.
- Shedao Shai
- -#Rainmaker

Twoje frustracje i ich powody nijak mnie nie interesują, chyba, że w ujęciu humorystycznym. Swoją drogą, też muszę sobie tu porobić więcej kont - jak mi jedno zbanują, to relog i jechane dalej. SprytneBon Dzosef pisze: ↑czw lip 24, 2025 4:05 pmNo i to jest właśnie cała twoja egzystencja na tym forum. I potem placz, że cie ktoś obrazil.Shedao Shai pisze: ↑czw lip 24, 2025 4:01 pmŻeby nikt przypadkiem nie przegapił tego złotego cytatu.
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Jakie frustracje?
To ty za mną biegasz, to ty o mnie piszesz i zebrasz o atencje.
To ty za mną biegasz, to ty o mnie piszesz i zebrasz o atencje.
- Shedao Shai
- -#Rainmaker

Nie za dobry jesteś w rozpoznawaniu, gdy ktoś ma z ciebie bekę, co? To taki mechanizm obronny, bo jest tego tak dużo? xDBon Dzosef pisze: ↑czw lip 24, 2025 4:23 pmTo ty za mną biegasz, to ty o mnie piszesz i zebrasz o atencje.
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Ale cały czas to ty dzwonisz
Cicho dzieci, nasza piaskownica jest duża, każdy się zmieści 
W ktorym momencie
Bo jak nie wtracam się w Wasze personalne wycieczki to chyba coś przegapiłem
- johnny_o
- Ten, Który Czyta Wszystko
Coś z opłacaniem serwerów albo inną pomocą przy nich, chyba. Tak mi świta przynajmniej z dawnych czasów.
Przestań, bądź wdzięczny.
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

No tak się smiesznie sklada że nikomu się nie chciało i to ja siedzac na lotniskach i w kolejce na gig musiałem uzerac się z bardzo niechetnym do jakiejkolwiek pomocy poprzednim adminem, angazujac swoje zasoby, swojego czlowieka itd mimo, że nie miałem na to ani czasu ani ochoty (bo sto razy wtedy mowilem że nie chce się tym zajmowac, a do samego moderowania spolecznosci sie nie nadaje).
Takze wypisz sobie dlugopisem na kartce po lewej stronie moj wklad: ogarniecie tego od Rogala, pomoc masie osob w opierdoleniu/zdobyciu biletu, lotu itd i jak wyjdzie ci taka lista to może zmienisz zdanie. Nugza i szedao o taki poziom refleksji nie podejrzewam
- Shedao Shai
- -#Rainmaker

Nasz ty zbawicielu. Bez ciebie by nie było Sanktuarium xD
A tak na serio i do moderacji, bo wcześniej tak rzuciłem obserwacją ale chyba się nie przebiła: jak spoglądacie na obchodzenie bana poprzez pisanie z innego konta?
Chłopie, ty się do społeczności nie nadajesz, co dopiero do moderowania jej
No i piszesz relacje z koncertów Iron Maiden, opowiadasz gdzie Adrian na ciebie spojrzał a gdzie złapałeś siedemnastą frotkę. Więc racja, powinieneś dostawać ulgowe traktowanie na bycie psychotycznym pojebem. Przestańcie banować Dzozefa, on ma zasługi!Bon Dzosef pisze: ↑pt lip 25, 2025 10:56 amTakze wypisz sobie dlugopisem na kartce po lewej stronie moj wklad: ogarniecie tego od Rogala, pomoc masie osob w opierdoleniu/zdobyciu biletu, lotu itd i jak wyjdzie ci taka lista to może zmienisz zdanie.
A tak na serio i do moderacji, bo wcześniej tak rzuciłem obserwacją ale chyba się nie przebiła: jak spoglądacie na obchodzenie bana poprzez pisanie z innego konta?
Cały czas się do mnie odnosisz, to ja też odwzajemnię atencją 
Moderować to sobie z powodzeniem możesz - Stowarzyszenie Zaburzonych Narcyzów Polskich.
Jeszcze raz napiszę to, co wiele razy pisałem i chętnie to powtórzę - za całokształt twórczości tutaj, na każdym normalnie moderowanym forum, bez kolesiostwa, pierdolenia o zasługach i gehennie, jaką przez to musiałeś przejść, miałbyś lata temu perm-bana.
Jest to tak oczywiste że aż przezroczyste
Jeszcze wytłumaczę Zarządowi, że nie chodzi o kolejne konto, które można po banie założyć - to zrobi nawet małpa, jak się ja dobrze wyszkoli. Chodzi o osobę za tym kontem - problem czysto-ludzki, nie techniczny.
Wracając do robienia czegoś słusznego i właściwego, to lepiej to robić, a nie się tym chwalić, albo jak w tym przypadku, po czasie - żalić.
Sanktuarium poradziłoby sobie, bez ciebie tez.
Moderować to sobie z powodzeniem możesz - Stowarzyszenie Zaburzonych Narcyzów Polskich.
Jeszcze raz napiszę to, co wiele razy pisałem i chętnie to powtórzę - za całokształt twórczości tutaj, na każdym normalnie moderowanym forum, bez kolesiostwa, pierdolenia o zasługach i gehennie, jaką przez to musiałeś przejść, miałbyś lata temu perm-bana.
Jest to tak oczywiste że aż przezroczyste
Jeszcze wytłumaczę Zarządowi, że nie chodzi o kolejne konto, które można po banie założyć - to zrobi nawet małpa, jak się ja dobrze wyszkoli. Chodzi o osobę za tym kontem - problem czysto-ludzki, nie techniczny.
Wracając do robienia czegoś słusznego i właściwego, to lepiej to robić, a nie się tym chwalić, albo jak w tym przypadku, po czasie - żalić.
Sanktuarium poradziłoby sobie, bez ciebie tez.
Ostatnio zmieniony pt lip 25, 2025 2:18 pm przez nugz, łącznie zmieniany 2 razy.
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Niesamowite jest jednak że można być takim idiota, że nawet w obliczu faktów nie jestes w stanie po prostu pokiwac glowa i czegoś zaakceptowac. Ten sam casus co covid, dwa lata pisania o obowiazku szczepien, przyszedl 2022 i chlop po prostu wyparł to z głowy. Pewnie jakby musiał przyznac się przed sobą do bycia w bledzie to by tam doszlo do implozji w głowie
Chłop nie może wytrzymać 24h od ponownej aktywności, żeby nie wyzwać od idiotów.
Dajcie warna, tym razem powinno pomoc i to się nie powtórzy, jestem prawie przekonany, zaufajcie mi!
Dajcie warna, tym razem powinno pomoc i to się nie powtórzy, jestem prawie przekonany, zaufajcie mi!
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Nie odnosilem się do ciebie, tylko do szedao. Twoje posty zobaczylem dopiero jak mnie wylogowalo bo na tym koncie byles na ignorze XD