Księga Skarg i Wniosków

Regulamin, kwestie techniczne i organizacyjne związane z forum, info o Fan Klubie

Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

nugz
SMERF MARUDA

Re: Księga Skarg i wniosków

Post autor: nugz »

Akurat tutaj po części się zgadzam. Jasne, covid był, ale szajba z nim związana mocno wymknęła się spod kontroli. I faktycznie - z nadejściem ruskich, skończył się temat wirusa, świat miał nowy temat na tapecie.
Awatar użytkownika
Shedao Shai
-#Rainmaker
-#Rainmaker

Post autor: Shedao Shai »

Bon Dzosef pisze: pn lip 28, 2025 12:07 pm Czyli dalej nie potrafisz się przyznac do błędu, że całe te obostrzenia i wariactwo były niepotrzebne. Wystarczyło że ruskie kurwy najechaly ukraine i nagle wszystkie szczepionki, maseczki i kwarantanny zniknely wraz z przyjazdem niezaszczepionych Ukraińców, ale w twojej pustej głowie nie ma opcji na stwierdzenie "kurcze, inni mieli rację". A jak sobie przypomne jak to wariactwo wpływało psychicznie na ludzi chorych na nowotwor i jakie jaja były w szpitalach to już w ogole brak slow na takich idiotow.
No tak, twoje konfederuskie poglądy były bekowate w 2021 i są bekowate teraz. Jeśli się zatrzymałeś mentalnie na poziomie walki z nadciągającym już-już reżimem sanitarnym w którym bez paszportu covidowego nie kupisz nawet bułki, to współczuję, ale ode mnie to koniec tematu, bo czuję spory cringe gadając z koronaświrusem w 2025. Poklep się z kolegami konfiarzami po pleckach że mieliście rację, plandemia to ściema i obrabowano was z dwóch lat wspaniałych przeżyć koncertowych - ich aprobata musi ci wystarczyć. Ode mnie nie uzyskasz tego, czego potrzebujesz. No i ponownie polecam terapię połączoną z farmakologicznym wsparciem.

Nugz: pewnie, sprawa nie jest czarno-biała, sporo było w tej sprawie błędów, pewnie i nadużyć, przesady, ale to wiesz... analiza wsteczna zawsze skuteczna. Wolę, żeby po trzech latach od światowej pandemii stwierdzić, że miejscami przegięto, niż nic nie stwierdzić, bo potraktowano jakiś wirus za lekko i wszyscy umarliśmy xD Ale to tak między nami, bo u Dzozefa covid zostawił sporą traumę której (jak widać powyżej) wciąż nie przepracował. Nie daj mu pożywki, nie karm go, bo zaraz się obudzisz 3 strony tematu wirusowych przepychanek dalej xD
Awatar użytkownika
Bon Dzosef
-#The Alchemist
-#The Alchemist

Post autor: Bon Dzosef »

Jakim trzeba być smieciem ludzkim żeby pisac o jakichs terapiach i leczeniu bo się nie zgadzasz z czyimis pogladami. Terapie sa dla ludzi po ciężkich przejściach, a nie inwektywa. Kolejny dowod że jesteś zwykła kurwa bez cienia empatii i inteligencji emocjonalnej. Mi na szczęście nigdy nie stało się nic takiego żebym tego potrzebowal, ale brawo używajmy tego jako inwektywy bo ktoś ma inne (i do tego sluszne) spojrzenie na politykę.

Natomiast konkluzja jest jedna - moja obecnosc tutaj sprawia, że x osob dostaje jakas wartosc, bo pomagam w okreslony sposob i też mogę się z kims zgadac żeby pomogl mi. Ty tylko trollujesz.
Lubie Iron Maiden i Megadeth

pz = shakin stevens

oddawac długie podpisy
johnny_o pisze: wt sie 18, 2026 9:50 pm Jebać czarnuchów
Awatar użytkownika
Shedao Shai
-#Rainmaker
-#Rainmaker

Post autor: Shedao Shai »

Bon Dzosef pisze: pn lip 28, 2025 2:08 pm Jakim trzeba być smieciem ludzkim żeby pisac o jakichs terapiach i leczeniu bo się nie zgadzasz z czyimis pogladami. Terapie sa dla ludzi po ciężkich przejściach, a nie inwektywa.
No, tak jak pisałem Sardiemu - to nie inwektywa, to moja sugestia dla ciebie. Jeśli dla ciebie to inwektywa i wolisz tkwić w wyparciu, to już twoja sprawa. Tylko potem będzie 2029, a ty będziesz dalej przeżywał COVID.
Bon Dzosef pisze: pn lip 28, 2025 2:08 pmNatomiast konkluzja jest jedna - moja obecnosc tutaj sprawia, że x osob dostaje jakas wartosc, bo pomagam w okreslony sposob
No, i Sanktuarium by bez ciebie nie istniało :lol: Pisałem ci już, że to tak nie działa. I Sardi też. Czytasz w ogóle co inni do ciebie piszą?

Z mojej strony koniec, bo nie mam ochoty być potem przez innych zrównany poziomem z gościem walącym w sieci ranty pokroju "Jakim trzeba być śmieciem...", "Kolejny dowod że jesteś zwykła kurwa..." (być może w ten sposób próbujesz pokazać, jak bardzo nie potrzebujesz terapii).
Awatar użytkownika
Geri666
-#Clansman
-#Clansman

Post autor: Geri666 »

Anger management to by się komuś przydał :D
nugz
SMERF MARUDA

Ale przecież to kompletny BS, w psychoterapii jest tyle kierunków i specjalizacji, że dla każdego się coś znajdzie, nie trzeba być po ciężkiej traumie, żeby dopiero wylądować w gabinecie z dwoma fotelami.
Na twój kejs tez są gotowi specjaliści, nie będziesz żadnym nowym przypadkiem.
tobie polecam kierunek Gestalt, pogoogluj sobie.

Kolejny raz zachęcam Zarząd do burzy mózgów nad tematem tego, czy nazywanie kogoś KURWĄ (a w Naszej polskiej kulturze już tego przeskoczyć się nie da :) ), kwalifikuje się do perma - już nie: idioto, imbecylu, zjebie, spierdolino, śmieciu, cwelu - kurwo :)
I jak to się ma do bohaterskiego ratowania forum przed otchłanią niebytu i nicości i relacji z Maiden :)
nugz
SMERF MARUDA

Sardi, zapytam Ciebie, bo Ty zostawiłeś ostatnio spory essay tutaj. Niestety, znów wyszła niereformowalność Twojego kolegi.
PreZes chyba na wolne do forum.

To jakie będą losy tamtej "kurwy"? Słowo mam na myśli :)
Awatar użytkownika
Cold
-#Rainmaker
-#Rainmaker

Post autor: Cold »

Epickie te Wasze dysputy, waśnie, spiny, przekomarzanki :)
nugz
SMERF MARUDA

nugz pisze: wt lip 29, 2025 8:39 am Sardi, zapytam Ciebie, bo Ty zostawiłeś ostatnio spory essay tutaj. Niestety, znów wyszła niereformowalność Twojego kolegi.
PreZes chyba na wolne do forum.

To jakie będą losy tamtej "kurwy"? Słowo mam na myśli :)
Awatar użytkownika
Frank Drebin
-#Clansman
-#Clansman

Post autor: Frank Drebin »

Bot w dziale stare płyty.
FotD = TOP5 albumów Maiden
Awatar użytkownika
Budziol
-#Administrator
-#Administrator

Post autor: Budziol »

Bon Dzosef pisze: pt lip 25, 2025 10:56 am
gumbyy pisze: pt lip 25, 2025 9:47 am
johnny_o pisze: czw lip 24, 2025 10:04 pm Coś z opłacaniem serwerów albo inną pomocą przy nich, chyba. Tak mi świta przynajmniej z dawnych czasów.
Taa... bo nikt inny by nie zapłacił ;)
No tak się smiesznie sklada że nikomu się nie chciało i to ja siedzac na lotniskach i w kolejce na gig musiałem uzerac się z bardzo niechetnym do jakiejkolwiek pomocy poprzednim adminem, angazujac swoje zasoby, swojego czlowieka itd mimo, że nie miałem na to ani czasu ani ochoty (bo sto razy wtedy mowilem że nie chce się tym zajmowac, a do samego moderowania spolecznosci sie nie nadaje).

Takze wypisz sobie dlugopisem na kartce po lewej stronie moj wklad: ogarniecie tego od Rogala, pomoc masie osob w opierdoleniu/zdobyciu biletu, lotu itd i jak wyjdzie ci taka lista to może zmienisz zdanie. Nugza i szedao o taki poziom refleksji nie podejrzewam
Nigdy nie bylo sytuacji ze S. było bezpańskie. Od zawsze mialem kontakt z Rogalem i doskonale wiedziałem, ze planuje z Dzosefem deal kiedy mial juz dosc bycia adminem, ale sam Rogal naciskal zeby przepisać to na mnie mimo, ze srednio chcialem ;) także...
Awatar użytkownika
Bon Dzosef
-#The Alchemist
-#The Alchemist

No widzisz, ty srednio chciałes a ja swoj czas i pieniądze zmarnowałem.

pz = shakin stevens

oddawac długie podpisy
nugz
SMERF MARUDA

Jaka strata... inwestycja!
Zobacz - możesz wyzywać ludzi od cweli, kurw, wrzucać na ich rodziny, a jedyne co mogą tobie zaoferować kompani koncertowi to ban na 2-3 dni, z którego nic sobie nie zrobisz, śmiejąc się z niedojebania tego lokalnego systemu i pseudo-regulaminu :)
Admin nawet nie zauważa problemu, dorzucisz się do wycieczki do Krakowa czy Łodzi i wyjdzie na zero - like nothing happened :)
Wiele mogę tobie zarzucić, ale zabezpieczyłeś sobie przyszłość i wykazałeś się zaradnością i przewidywaniem - propsy :)
Ostatnio zmieniony pt sie 01, 2025 7:58 am przez nugz, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Budziol
-#Administrator
-#Administrator

A Dzosef się dorzuca ? ;) :O
nugz
SMERF MARUDA

Nie wiem, takie mam domysły, ale może Regulamin Wspólnej Podróży tez go nie obowiązuje ;)
Awatar użytkownika
Bon Dzosef
-#The Alchemist
-#The Alchemist

Budziol pisze: czw lip 31, 2025 10:06 pm A Dzosef się dorzuca ? ;) :O
Nie, już nie. Ale coś zabulilem na serwer i gdybym ja się za to nie wzial to rogal wyjebalby to całe forum.

pz = shakin stevens

oddawac długie podpisy
nugz
SMERF MARUDA

Nie będę tobie odbierał tego, że coś zadziałałeś, ale chyba sam nie wierzysz, że forum które działa tyle lat (dekad), długo przed twoim pojawieniem się tutaj, nagle by się skończyło i nikt by w końcu się nie zebrał, żeby coś zadziałać. Chociaż akurat ty pewnie faktycznie w to wierzysz.
cezi
-#Clairvoyant
-#Clairvoyant

Post autor: cezi »

Sardi pisze: sob lip 26, 2025 8:35 pm Odnosząc się szybko do Ralfa - nie uważam za bzdurne zaczepki komentowanie notorycznego wrzucania fake newsów posiłkując się pożal się Boże jakimś Maiden Italia, czy kij wie czym. Liczenie krzesełek i inne takie były elementem folkloru, które raczej budziły uśmiech, nie zaczepki. Ale nadal, nie pamiętam, żeby ktokolwiek OBRAŻAŁ, czy leciał bardzo personalnie w stosunku do niego.

Odnosząc się do Ciebie - nie, nie dostałeś bana za to, że napisałeś że Zalewski jest głupi, bo mam wrażenie, że sprowadzasz tę całą sytuację tylko do tego. Dostałeś bana za to, że (nawet niesprowokowany), znowu musiałeś wjechać na nugza. Szukasz zaczepek, a później jesteś wielce zdziwiony, że dostajesz bana. Kurwa, ja jestem w stanie zrozumieć fakt, że chłop irytuje pisaniem po milion razy tych samych tez i postów...ale co z tego? Sam mam na tym forum parę osób, które w mojej opinii pierdolą takie głupoty (niektóre wręcz szkodliwe), ale jakoś potrafię się wstrzymać z publikowaniem swoich opinii, które naprawdę nikogo nie obchodzą i wręcz są bardzo niskie.

Chłopie, masz trójkę z przodu, naprawdę, pisanie o ćpaniu przez starych ciężkich narkotyków to może jest akceptowalne na etapie późnej podstawówki - niezależnie co napisał typ z drugiej strony i w jakim kontekście. Jeżeli naprawdę nie jesteś w stanie wytrzymać rozmowy bez używania słów pokroju "cymbał", "idiota", no to albo się żegnamy, albo pójdziesz na jakieś zajęcia z komunikacji interpersonalnej. Ewentualnie bardzo grzecznie przeprosisz wszystkich obrażanych przez siebie ludzi i żeby nie dać już się prowokować wrzucisz wszystkich do ignora.

Zastanawiam się o co dokładnie chodzi. Znamy się prywatnie już wiele lat (nie tylko ze mną, ale też z dużą częścią pozostałych Sanktuarian) i nie jestem (mówię stricte za siebie, choć pewnie znalazło by się "szerokie grono" ;) będące w stanie się zgodzić z moimi słowami) w stanie zrozumieć tego dlaczego tu na forum odpala Ci się jakiś pierdolec i jeszcze na koniec próbujesz manipulować zgrywając ofiarę, sugerując że dostałeś bana przez obrażanie jakiegoś muzyka xD, czy przywołując Ralfa (którego nikt nie wyzywał od debili, idiotów, cymbałów, nie pisał że jego starzy ćpali - nie uważasz że trochę ciężar tutaj jest przesunięty?).

Co do Twojego "uratowania forum" - no z tego co słyszałem to nie do końca tak wyglądało i koniec końców ono stoi bez Twojego udziału.

Nikt nie neguje tego, że piszesz relacje z Maiden i pomagasz współforumowiczom. Tylko super by było gdyby Twoja działalność tutaj polegała tylko na tym, a bycie chamem wyparowało niczym piosenki Judas Priest z setlisty. Bo to nie działa tak że dobry uczynek niweluje zły. Dostałeś bana dlatego żeby się uspokoić i przemyśleć swoje zachowanie, a nie reanimować swoje stare konto i odpierdalać jeszcze bardziej. Uspokój się bardzo Cię proszę, bo ja naprawdę nie jestem zwolennikiem usuwania userów z tego forum, ale sam widzisz że coś jest nie tak skoro osoby które Cię lubią in personam mają z tym problem.

Shedao - na litość boską, dużo z tych słów wyżej też kieruję do Ciebie. Nazywanie kogoś "psychotycznym pojebem" wyobraź sobie też przekracza akceptowalne przeze mnie granice i tak jak wyżej - przeczytaj akapit od słowa "Chłopie..."
Ja ostatnio spędziłem kilkanaście godzin w aucie i na koncercie z Dzosefem i naprawdę na żywo to bardzo sympatyczny gość z dużą wiedzą i zajawką na kapele metalowe - nie tylko Iron Maiden. I nawet kiedy się pytałem, czy napisze cos o wspólnym koncercie Kreatora na którym byliśmy, to powiedział, że pewnie, ale jak mu zdejmą bana (summa sumarum nie napisał) - o co byłem dośc zdziwiony, bo ban na tym forum zdarza się relatywnie rzadko i naprawdę trzeba grubo przegrzać. I nawet dyskusje polityczne, które gdzies tam prowadziliśmy były prowadzone z zachowaniem poprawnego dyskursu. I nie mogę się bardziej zgodzić z Sardim, "dlaczego tu na forum odpala Ci się jakis pierdolec". Przecieź Dzosef to ogarnięty gość....finansowo, zawodowo, ostatnio nawet sercowo, a na forum jakby z Dr. Jekylla zmienia się w Mr. Hyde'a. Być może znajomości internetowe są dla niego na tyle mało istotne, że nie mają one żadnego znaczenia. Zresztą nie mnie to oceniać.

I również w 100% zgadzam sie z Sardim, że fakt niewątpliwej pomocy na forum w kwestiach ogarnięcia biletów, transportu czy noclegów (Dzosef w wielu miejscach był) nie może być podstawą czy też usprawiedliwieniem do agresywnych zaczepek, czy wręcz wyzwisk - to są dwie zupełne kwestie.

W każdym razie czytając niektóre wątki Dzosefa , trudno ukryć mój grymas zażenowania, że można być tak agresywnym i chamskim w Internetach, znając człowieka osobiście. 50 lat kręcę się po tym swiecie, ale takiego zachowania nie rozumiem.
15.08 Rock Castle (Running Wild), 23.08 Turbo - Śląskie Larmo, 21.09 Lady Pank - Opole, 08.11 Mikkey Dee - Oslo
Awatar użytkownika
Budziol
-#Administrator
-#Administrator

Bon Dzosef pisze: pt sie 01, 2025 1:12 pm
Budziol pisze: czw lip 31, 2025 10:06 pm A Dzosef się dorzuca ? ;) :O
Nie, już nie. Ale coś zabulilem na serwer i gdybym ja się za to nie wzial to rogal wyjebalby to całe forum.
Ostatni raz bo nie ma to w sumie to najmniejszego znaczenia: od zawsze jestem w kontakcie z Rogalem i NIGDY nie było zagrożone istnienie forum. Dosokonale wiedziałem, ze chce zrezygnować i tylko jak mu odp ze srednio zainteresowany jestem to szukal innych ludkow do ogarnięcia tego. Ale z gory wiedział, ze jak nikogo nie znajdzie zawsze mnie ma i sie w koncu zgodzę :)
nugz
SMERF MARUDA

Nie jesteś żadnym Mesjaszem. Pewnie po części zrobiłeś to, żeby kiedyś właśnie napisać: "Beze mnie chuja byście mieli, nie forum". Finalnie i tak wyszło na twoje - możesz tutaj wszystko :)

cezi, fajny wpis, nie trzeba mieć 50 lat, żeby zobaczyć, że jest problem. Mam nadzieję, że refleksja przyjdzie jednak szybciej niż u PD :)
Tam już nie można zwalić na wiek :P
ODPOWIEDZ