02/08/2025 Warszawa, PGE Narodowy
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 02/08/2025 Warszawa, PGE Narodowy
To mamy sprzeczne info. Podobno miał przeprosić Bronka za zwątpienie w heavy metal, a później ma się oficjalnie odnieść ze sceny Pol'and'Rock, za triggerowanie kucy i bycie tym na literę c.
Sheraton wjeżdża?
ostatnio spali w Bristolu

jakby coś to koncert się już odbył
Czyli nie ma koszulki na Polskę 
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
Pojutrze sie przekonamy. Nadzieja umiera ostatnia.
W sumie to o niczym nie świadczy jeszcze.
Wrzucony wzór z trasy nie eventowy jeszcze
Wrzucony wzór z trasy nie eventowy jeszcze
Jaki problem ma ten pływający w kasie zespół, żeby zlecić nawet kilku grafikom wzory na każdy kraj, żeby być fair wobec wszystkich i grubo ba tym merchu zarobić???
Ale czemu ten screen ma świadczyć ze koszulki na Wawe nie bedzie
Jutro otwierają bar o 14 i będzie wszystko wiadomo
Jutro otwierają bar o 14 i będzie wszystko wiadomo
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Jest
Nie ma żadnego powiązania miedzy reklama, gdzie ktoś zle wkleil copy, a eventowka. Tam na screenie jest reklama karuzelowa.
Nie jestem pewien jak to było w innych miastach, myśmy się wczoraj w dzień przeszli do Eddie's Dive Bar w Berlinie i tam merch był dość okrojony. Event shirt na Niemcy był tylko na miejscu przy arenie, więc gdyby jutro nie było w barze w Warszawie to jeszcze może być na stanowiskach pod Stadionem...
EDIT: jako że jutro z rana jadę do Wa-wy, a przez weekend nie będę zaglądał raczej na forum - udanego koncertu wszystkim
- maniekmaiden
- -#Wrathchild

Jako że prognozują deszcz na godzinę koncertu to zastanawiam się czy zamkną dach.
www.last.fm/user/darkfuneral18
Wszystko wskazuje na to że tak jak Dzozef pisze, koszulka będzie.
Wszedłem sobie na merch Ironów i koszulkę niemiecką. Podmieniłem w url "products/run-for-your-lives-2025-tour-germany-tee" na "products/run-for-your-lives-2025-tour-poland-tee" i dostałem, że koszulka jest " Restricted - This item is not available in Poland or is only available to members."
Wszedłem sobie na merch Ironów i koszulkę niemiecką. Podmieniłem w url "products/run-for-your-lives-2025-tour-germany-tee" na "products/run-for-your-lives-2025-tour-poland-tee" i dostałem, że koszulka jest " Restricted - This item is not available in Poland or is only available to members."
Lepiej dla widowiska , czy jeszcze gorzej dla ,,akustyki” ?
Nie byłem przy zamkniętym.
Vengeance will be mine, take what is yours and leave you to die, Fortune unachieved, riddled with spite, destroying your life, Liar that you are, facing yourself; you think you're a star.
Na bank nie zamkną dachu na maiden. A to czy deszcz będzie padał to się dowiemy na miejscu, każda prognoza pokazuje co innego.
No właśnie spojrzałem na pogoda i radar która na wsi z tramwajami się sprawdza , i pokazuje mi jakieś ochłapy.
Vengeance will be mine, take what is yours and leave you to die, Fortune unachieved, riddled with spite, destroying your life, Liar that you are, facing yourself; you think you're a star.
- Recit The Thornographer
- -#Assassin

Na Guns n'Roses zamknęli, chociaż nie padało
We embrace like two lovers at death. A monument to the trapping of breath
Z kolei w zeszłym roku na Metallice nie zamknęli mimo, że padałoRecit The Thornographer pisze: ↑pt sie 01, 2025 12:06 amNa Guns n'Roses zamknęli, chociaż nie padało![]()
Wydaje się, że taka decyzja należy do organizatora, ale uwzględniając powyższe (czyli 2 sytuacje, które logicznie się wykluczają) coś do powiedzenia może mieć też zespół. Dla widowiska na pewno lepiej jak dach zamknięty, ale dla nagłośnienia narodowego to jest gwóźdź do trumny. Jeżeli nie chcemy tam jutro skonać w męczarniach to wszyscy powinniśmy się modlić, żeby dach był jednak otwarty. Dzięki temu dźwięk nieco się rozchodzi i to okropne dudnienie, które i tak będzie jest mniejsze.