Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Zdalnie można pracować, jak najbardziej, ale nadal zarobisz na pracy zdalnej tyle, aby podróżować do Argentyny, Buenos Aires, Brazylii, Nowego Yorku i nie wiadomo jeszcze dokąd? Takie podróże nie są tanie, już pomijam zupełnie koszt biletu na sam koncert, a Iron Maiden najtańsze nie jest jak wiemy. Gdyby wszystko było takie proste to nie byłoby bezrobocia i wszyscy mieliby 10 koła wzwyż miesięcznie, Dzosef może należeć do jakiegoś 1%, może 2% populacji, który ma tak dobrzeTo może było nie osiągalne 20 lat temu, kiedy mogliśmy tylko patrzeć z niedowierzaniem na kolegów ze Szwecji i całego Zachodu. Dzisiaj? W dobie pracy zdalnej i możliwości zarobkowania? To już nie takie nierealne. Co nie zmienia faktu, że nie trzeba się postarać żeby tak żyć.
Nie mam kompleksów z takich powodów. Gdybym był najbogatszym człowiekiem na świecie i nie miał rodziny to nie jeździłbym na każdy koncert Judas Priest czy innych zespołów, które lubię, bo mam inne zainteresowania i ambicje poza koncertami też. Yep, może jestem ograniczony pod pewnymi względami, może nie jestem najbystrzejszą personą na tym forum, mam swoje wady jak inni, ale co złego jest w zastanawianiu się skąd ktoś ma pieniądze na tak kuriozalną liczbę koncertów? xDJak bardzo trzeba byc ograniczonym, zeby zastanawiac sie za jakie srodki ktos z forum jezdzi na koncerty?
Polska jako kraj dotarla do Zachodu, ale gros ludzi ciagle nie wyszlo mentalnie z zakompleksienia.
Cold, jeżeli kogoś nie pominąłem, to wygląda na to, że spośród aktualnie aktywnych w tym wątku userów wtedy w Ostravie byliśmy tylko my dwaj. Jechałeś może wesołym autobusem z Katowic?2007 Ostrava
Jechałem wesołym busem z WrocławiaCold, jeżeli kogoś nie pominąłem, to wygląda na to, że spośród aktualnie aktywnych w tym wątku userów wtedy w Ostravie byliśmy tylko my dwaj. Jechałeś może wesołym autobusem z Katowic?2007 Ostrava
A dziękuję bardzo - jakoś się udało.Imponujący dorobek, gratki! Jednocześnie chwalisz się wspomnieniami i żalisz się na PESEL, szacun![]()
Podpisuję się czterema kończynamiNie pamiętam żebym kiedykolwiek tak bardzo oczekiwał kolejnego koncertu Maiden jak po wczorajszym, a zupełnie się nie spodziewałem.
Wreszcie, jeżdżenie na tyle koncertów nie jest normalne.[...]uznali mu to za chorobę psychiczną czy coś [...]
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości