napisałem długi post na ten temat - podobnie Cezi no i niestety żadna autorefleksja nie nadeszła
Księga Skarg i Wniosków
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Księga Skarg i wniosków
BRUCE SPRINGSTEEN, JAN BO I RICHIE FAULKNER PONAD WSZYSTKO
https://www.last.fm/pl/user/sardynex
setlist.fm/user/matt01
setlist.fm/user/matt01
-
Deleted User 6661
Ok., rozumiem, problem rozwiązany, podpisu już nie ma. Moderator kulturalnie mnie o to wczoraj poprosił i zareagowałem natychmiast (post Schizoida przeczytałem dopiero teraz). Zresztą to i tak miał być POdPiSSchizoid pisze: ↑sob sie 02, 2025 11:58 pm Regulamin stanowi, co następuje:
Tymczasem podpis @mada jest w całości skupiony na polityce, ze wskazywaniem na cytaty i poszczególne persony z tego świata. Niespecjalnie chce mi się czytać o Tusku w tematach muzycznych, więc może przydałoby się coś z tym zrobić? Po stronie usera albo nadzorujących?temat "Polityka" jest oceniany łagodniejszym okiem. Zakazuje się nawiązywania do polityki w innych tematach.
EDIT: Rozumiem, że 8 gwiazdek pod nickiem to już rzecz dozwolona, bo to przecież demokracja, postęp. No dobrze, przyjmuję do wiadomości.
Nie wiem, kto ma 8 gwiazdek w podpisie i żeby było jasne, też nie uważam tego za odpowiednie. Twój podpis rozrósł się do kilku linijek, więc ciężko było go przeoczyć.
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
- Caracalized
- -#Assassin

-
Deleted User 6661
Pełna zgoda, Schizoid. Najpierw chciałem, żeby ten podpis powisiał sobie parę dni, ale zamiast go zdjąć, zacząłem rozbudowywać. To znaczy mógłbym powiedzieć, że rozbudowało go życie... ale... no nie do końca, nie tylko życie...
Edit - Tak, Caracalized ma słuszność. Mojej informacji proszę jednak nie traktować jako skargi czy wniosku.
Edit - Tak, Caracalized ma słuszność. Mojej informacji proszę jednak nie traktować jako skargi czy wniosku.
Po ponownej szczegółowej analizie całej sytuacji:
uznałem że niesprawiedliwym w całości byłoby ukaranie jedynie Dzosefa, zatem
Shedao i nugz zostali wysłani na urlop od forum. Dlaczego?
Sugerowanie choroby psychicznej na forum ogólnodostępnym uważam za srogą przeginę(uwaga była zwracana i watpie w dobre intencje), podobnie wsparcie farmakologiczne.
Ponadto, najbardziej krzyczący o regulamin i jego egzekwowanie robi personalne wjazdy mówiąc o jakimś życiu prywatnym, pisząc "z chujem się na głowy zamieniłeś" nie dba o wielce pozadany przez niego poziom tego forum.
Odpocznijcie, przemyślcie i bądźcie zdrowi.
Czas chyba pomyśleć o wpisaniu do regulaminu "zakaz konfrontacji użytkowników nugz, shedao shai i dzosef między sobą"
uznałem że niesprawiedliwym w całości byłoby ukaranie jedynie Dzosefa, zatem
Shedao i nugz zostali wysłani na urlop od forum. Dlaczego?
Sugerowanie choroby psychicznej na forum ogólnodostępnym uważam za srogą przeginę(uwaga była zwracana i watpie w dobre intencje), podobnie wsparcie farmakologiczne.
Ponadto, najbardziej krzyczący o regulamin i jego egzekwowanie robi personalne wjazdy mówiąc o jakimś życiu prywatnym, pisząc "z chujem się na głowy zamieniłeś" nie dba o wielce pozadany przez niego poziom tego forum.
Odpocznijcie, przemyślcie i bądźcie zdrowi.
Czas chyba pomyśleć o wpisaniu do regulaminu "zakaz konfrontacji użytkowników nugz, shedao shai i dzosef między sobą"
setlist.fm/user/matt01
setlist.fm/user/matt01
Sardi, jak Ty mnie zaimponowałeś w tej chwyli
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
- Caracalized
- -#Assassin

I bardzo dobrze.
Taaa jest, kultura musi być w narodzie 
Dwóch z nich da się tolerować. Jednego nie.
zobaczcie jak nagle grzecznie na forum 
setlist.fm/user/matt01
setlist.fm/user/matt01
- johnny_o
- Ten, Który Czyta Wszystko
Nudno? 
Cisza, spokój, błogostan... nikt nie marudzi, nikt nie wyzywa... chwilo trwaj
www.MetalSide.pl
- johnny_o
W sumie... "Patolo trwaj" ograniczmy jednak do piłki nożnej i PZPN 
No dokładnie... mnie to rozwala - stare konie, a zachowują się jak dzieci w piaskownicy
www.MetalSide.pl
Temat o poprzedniej trasie (The Future Past Tour) to już chyba można do archiwum zrzucić.
A w tym temacie literka "w" we "wniosków" ładnie by wygladała jako wielka
i byłoby KSiW 
A w tym temacie literka "w" we "wniosków" ładnie by wygladała jako wielka
Ostatnio zmieniony pt sie 08, 2025 3:13 pm przez gumbyy, łącznie zmieniany 1 raz.
www.MetalSide.pl
- johnny_o
Re: Księga Skarg i Wniosków
Pełna zgoda w jednym i drugim Panie Redaktorze, porządek musi być 
- johnny_o
Re: Księga Skarg i Wniosków
Taaak, brawo!