Poszukujemy chętnych do pomocy w promocji koncertu Maiden!
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Poszukujemy chętnych do pomocy w promocji koncertu Maiden!
O właśnie ja jakby co to w Łodzi moge zawsze przed mniejszymi koncertami porozdawać
No i jeszcze w lub w okolicach sklepów muzycznych
Ewentualnei osobą wyglądającym na potencjalnie zainteresowanych po drodze na mieście
Jeśli oczywiście taka pomoc jest wskazana?
i chcecie je rozpowszechnić w ten sposób?
:solo
No i jeszcze w lub w okolicach sklepów muzycznych
Ewentualnei osobą wyglądającym na potencjalnie zainteresowanych po drodze na mieście
Jeśli oczywiście taka pomoc jest wskazana?
i chcecie je rozpowszechnić w ten sposób?
UP THE IRONS!!
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Spytam się Mystic'a czego oni oczekują w związku z ulotkami. Na początku mówili jedynie o większych koncertach, ale może będą za rozszerzeniem akcji. Dam Wam znać. 
MiKi --> Super! :beer
dzięki za docenienie mojej pracy, ale oczywiście nie tylko mojej :beerWICKER MAN pisze:MiKi --> Super! :beer
przed Priest będzie trzeba oblać sukces ulotkowy
dobra to będe czekał na wieści i jakby co to jestem do pełnej dyspozycjiWICKER MAN pisze:Spytam się Mystic'a czego oni oczekują w związku z ulotkami. Na początku mówili jedynie o większych koncertach, ale może będą za rozszerzeniem akcji. Dam Wam znać.
:rocx
UP THE IRONS!!
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

No nie tylko - wszystkim Wam dziękuję!MiKi pisze:dzięki za docenienie mojej pracy, ale oczywiście nie tylko mojej :beerWICKER MAN pisze:MiKi --> Super! :beer
przed Priest będzie trzeba oblać sukces ulotkowy![]()
Oj, trzeba będzie - koniecznie. W ogóle gig Priest zapowiada się jako jedno wielkie oblewanie.
oby tylko na niego potem dotrzeć, bo strata byłaby duża gdybyśmygo przespali pod Rondem
kończmy tego off-a
kończmy tego off-a
z moich doświadczeń wyciągniętych przy akcjach na rzecz Huntera 1000 ulotek to ilość na jedną uliczną akcję. Może by tak zrobić jakieś ulotki we własnym zakresie np. na ksero dla potrzeb promocji w miejscach nie przewidzianych przez Mystic, jak mniejsze lokalne koncerty, sklepy muzyczne, sklepy z koszulkami itd.
A do mnie jeszcze nie doszły ulotki
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Cóż, my dostaliśmy kilka tysięcy ulotek głównie z myślą o koncertach w Spodku + ewentualnie kilku mniejszych imprezach... Myślę, że jak Mystic potwierdzi supporty to dostaniemy nowe ulotki - być może w większej liczbie. Zobaczymy...Czaro pisze:z moich doświadczeń wyciągniętych przy akcjach na rzecz Huntera 1000 ulotek to ilość na jedną uliczną akcję. Może by tak zrobić jakieś ulotki we własnym zakresie np. na ksero dla potrzeb promocji w miejscach nie przewidzianych przez Mystic, jak mniejsze lokalne koncerty, sklepy muzyczne, sklepy z koszulkami itd.
To chyba Ty wysłałeś mi adres, ale bez nazwiska.tremayne pisze:A do mnie jeszcze nie doszły ulotki
Na razie czekam na info z Mystic'a... Być może niedługo dostaniemy drugą partię.
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Jak dostaniemy kolejną porcję ulotek to na pewno pójdzie coś do Łodzi. Nie martw się.tobink pisze:a ja cos dostanę?
Do Łodzi też coś pójdzieWICKER MAN pisze:Jak dostaniemy kolejną porcję ulotek to na pewno pójdzie coś do Łodzi. Nie martw się.tobink pisze:a ja cos dostanę?
to spoko
UP THE IRONS!!
wysłałem nazwisko na 100 % 
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Jesteś z Wrocka? Nie podałeś imienia i nazwiska.tremayne pisze:wysłałem nazwisko na 100 %
- Iron_Simon
- -#Wrathchild

Witam!!! Wlasnie wrocilem z Kielc z koncertu Behemotha
Porozdawalem tam ulotki!!! Niektorzy byli tak nawaleni ze dziekowali mi myslac ze dostali bilety na Mystic :beer
Jutro na pewno sie zjawie pod spodkiem aby rozdac troche (juz w sumie resztke ulotek) Nie wiem o ktorej bede ale zjawie sie na pewno i dokoncze dzielo...
no wicker wysłałem z podwyższonym priorytetem
także liczę na szybki przyjazd ulotek 
no i teraz nie kupią biletów, bo pomyślą, że mająIron_Simon pisze:Witam!!! Wlasnie wrocilem z Kielc z koncertu BehemothaPorozdawalem tam ulotki!!! Niektorzy byli tak nawaleni ze dziekowali mi myslac ze dostali bilety na Mystic :beer
![]()
Hehe właśnei śłuszne spostrzeżenie heheMiKi pisze:no i teraz nie kupią biletów, bo pomyślą, że mająIron_Simon pisze:Witam!!! Wlasnie wrocilem z Kielc z koncertu BehemothaPorozdawalem tam ulotki!!! Niektorzy byli tak nawaleni ze dziekowali mi myslac ze dostali bilety na Mystic :beer
![]()
![]()
UP THE IRONS!!
- Slav The Great
- -#Prisoner

Własnie wrociłem do domu.Od godz.8:00 rozdałem ok.500 ulotek pod Spodkiem.Były momenty kiedy brakowało mi rak.Akcja jak najbarziej udana.
Czekam z niecierpliwoscia na nastepne zlecenia na promowanie koncertu
ps.Najbardziej mnie wqrzało to,ze mnie nie ma w środku :guns
Czekam z niecierpliwoscia na nastepne zlecenia na promowanie koncertu
ps.Najbardziej mnie wqrzało to,ze mnie nie ma w środku :guns
jeśli moja skromna osoba może się na coś przydac to mógłbym w poznaniu propagandę szerzyć [ulotki, może w szkołach plakaty] cokolwiek, chętnie pomogę!