Gdyby to nie był nowy członek zespołu, to by oznaczało że bębny na nowej płycie będzie nagrywał Nicko, Angelo Sasso albo jeszcze kto inny
Nicko kończy przygodę z koncertami Maiden
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
- Metalophil
- -#Moonchild

Re: Nicko kończy przygodę z koncertami Maiden
A będzie jakaś nowa płyta? Nie byłbym tego taki pewien 
www.MetalSide.pl
- Metalophil
- -#Moonchild

-
Deleted User 8263
Jeśli powstanie nowa plyta w co watpie, to perkusista wg mnie byłby Nicko, który w lipcu na Florydzie zagra 4 koncerty z TartsMetalophil pisze: ↑pt cze 06, 2025 2:38 pmGdyby to nie był nowy członek zespołu, to by oznaczało że bębny na nowej płycie będzie nagrywał Nicko, Angelo Sasso albo jeszcze kto inny![]()
Oby nie, partie jak na Virtual byłyby tragedią.
Taka pudelkowa informacja w kontekście focha Steve Laza po tym jak w grudniu ogłoszono wybór Simona, a nie Joe:
Joe jest w ekipie British Lion (nie wiem, może z Maiden też jeździł) jako techniczny Simona. Jakoś żyje, chodzi, rozmawia, uśmiecha się.
M.
Joe jest w ekipie British Lion (nie wiem, może z Maiden też jeździł) jako techniczny Simona. Jakoś żyje, chodzi, rozmawia, uśmiecha się.
M.
-
Timothy Dalton
- -#Ancient mariner

Mnie to kurwa jednak rozpierdala. Odchodzi NIcko. Jebana LEGENDA. Pierdolony gigachad Iron Maiden. Wasze rozkminy? jak obecność nowego wpłynie na setlistę. Kurwa czy tylko się liczy kto złapie frotkę i kto sobie zdjęcie zrobi pod Sheratonem. Przecież Nicko to serce Iron Maiden. Nigdy nie zapomnę jak się powitaliśmy kiedyś tam i mu mówię o Where Eagles Dare a on do mnie z takim szacunkiem podchodzi. No a gdzie mi do niego? Ludzie no troszkę ogłady.
Nie da się uniknąć gadki o nowym perkusiście i jego wpływie na utwory live, szczególnie kiedy poprzedni odszedł z przyczyn zdrowotnych. Nie da się nie robić porównań. Nick ma swój dedykowany temat.