Nicko kończy przygodę z koncertami Maiden

Tu dyskutujemy tylko o Iron Maiden

Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

Awatar użytkownika
Metalophil
-#Moonchild
-#Moonchild

Re: Nicko kończy przygodę z koncertami Maiden

Post autor: Metalophil »

Dzosef pisze: pt cze 06, 2025 12:38 pm Mysle, że po prostu glupio by brzmialo "to nasz koncertowy zastepca Nicko". Skoro siedzi za perkusja to jest "new drummer" i tyle.
Gdyby to nie był nowy członek zespołu, to by oznaczało że bębny na nowej płycie będzie nagrywał Nicko, Angelo Sasso albo jeszcze kto inny :D
Awatar użytkownika
gumbyy
ZASŁUŻONY SANATORIANIN

Post autor: gumbyy »

A będzie jakaś nowa płyta? Nie byłbym tego taki pewien ;)
www.MetalSide.pl
Awatar użytkownika
Metalophil
-#Moonchild
-#Moonchild

Post autor: Metalophil »

gumbyy pisze: pt cze 06, 2025 3:21 pm A będzie jakaś nowa płyta? Nie byłbym tego taki pewien ;)
No myślę, że dorównają do parzystej liczby ;) A pewnym to nikt być nie może, szczególnie w ich wieku...
Deleted User 8263

Post autor: Deleted User 8263 »

Metalophil pisze: pt cze 06, 2025 2:38 pm
Dzosef pisze: pt cze 06, 2025 12:38 pm Mysle, że po prostu glupio by brzmialo "to nasz koncertowy zastepca Nicko". Skoro siedzi za perkusja to jest "new drummer" i tyle.
Gdyby to nie był nowy członek zespołu, to by oznaczało że bębny na nowej płycie będzie nagrywał Nicko, Angelo Sasso albo jeszcze kto inny :D
Jeśli powstanie nowa plyta w co watpie, to perkusista wg mnie byłby Nicko, który w lipcu na Florydzie zagra 4 koncerty z Tarts
Awatar użytkownika
MaidenFan
-#Nomad
-#Nomad

Post autor: MaidenFan »

Oby nie, partie jak na Virtual byłyby tragedią.
Awatar użytkownika
beaviso
-#Moonchild
-#Moonchild

Post autor: beaviso »

Taka pudelkowa informacja w kontekście focha Steve Laza po tym jak w grudniu ogłoszono wybór Simona, a nie Joe:

Joe jest w ekipie British Lion (nie wiem, może z Maiden też jeździł) jako techniczny Simona. Jakoś żyje, chodzi, rozmawia, uśmiecha się.

M.
Timothy Dalton
-#Ancient mariner
-#Ancient mariner

Post autor: Timothy Dalton »

Mnie to kurwa jednak rozpierdala. Odchodzi NIcko. Jebana LEGENDA. Pierdolony gigachad Iron Maiden. Wasze rozkminy? jak obecność nowego wpłynie na setlistę. Kurwa czy tylko się liczy kto złapie frotkę i kto sobie zdjęcie zrobi pod Sheratonem. Przecież Nicko to serce Iron Maiden. Nigdy nie zapomnę jak się powitaliśmy kiedyś tam i mu mówię o Where Eagles Dare a on do mnie z takim szacunkiem podchodzi. No a gdzie mi do niego? Ludzie no troszkę ogłady.
nugz
SMERF MARUDA

Post autor: nugz »

Nie da się uniknąć gadki o nowym perkusiście i jego wpływie na utwory live, szczególnie kiedy poprzedni odszedł z przyczyn zdrowotnych. Nie da się nie robić porównań. Nick ma swój dedykowany temat.
ODPOWIEDZ