Luzik przecież, porządku nie musisz robić. Jestem w mniejszości.Caracalized pisze: ↑czw sie 14, 2025 8:07 am Chcieliście zrobić porządek z ludźmi głosującymi na takie i takie albumy Black Sabbath, a ja bym zrobił porządek z Saimon1995 za zagłosowanie na City of Evil w survivorze A7X (w sumie to za wcześniejsze zagłosowanie na Waking the Fallen też)Jak pisałem, nikt nie ma racji, ale głosować na taką sztandarową płytę kiedy można oddać głos na Hail to the King, Nightmare czy eponimiczny xD Że tak wpadnę w mały wiral hipokryzji i też co nieco powypunktuję i się odpalę
![]()
Przetrwają najsilniejsi - OFFTOP
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
- Saimon1995
- -#Moderator

Re: Przetrwają najsilniejsi - OFFTOP
- Caracalized
- -#Assassin

Wszystko jest w porządku. Zastanawiam się czy czekać do północy na Zajzajera czy już zaraz ogłaszać upadek króla (w końcu) xD
I tak chyba zagłosowałby na King. Tak przynajmniej kojarzę jego rankingi itp.
A
B
C
D
E
B
C
D
E
- Caracalized
- -#Assassin

Jak popatrzyłem na jego top50 to Hail to the King miał wyżej od The Stage, ale król nadal by odpadł niezależnie od tego na co by głosował; na Nightmare, eponima i City of Evil na pewno by nie oddał głosu teraz
-
Deleted User 6661
Mam pytanko. Czy w listach utworów uwzględniamy covery? Dobrze byłoby to ujednolicić. A jeśli już to zrobiono, może warto przypomnieć?
- johnny_o
- Ten, Który Czyta Wszystko
Nie powinniśmy, ale są różne przypadki. Przy Black Sabbath np. Evil Woman to niby cover, no ale każdy chyba słusznie traktuje ten numer jako autorski.
-
Deleted User 6661
Może przydałaby się jakaś debata. Co np. z Warning?
W Saxon i Ghost uwzględniliśmy covery
BRUCE SPRINGSTEEN, JAN BO I RICHIE FAULKNER PONAD WSZYSTKO
https://www.last.fm/pl/user/sardynex
setlist.fm/user/matt01
setlist.fm/user/matt01
- johnny_o
W Saxon bez sensu i tylko ze szkodą, co potem przyznaliśmy, ale z Ghost było z góry przyjęte że covery mają swój osobny slot obok numerów pozaalbumowych. W przypadku BS myślę że można po prostu dopuścić covery bez wyszczególniania.
Fajnie, że wygrało The Stage. Mimo wszystko nie spodziewałem się tego.
A
B
C
D
E
B
C
D
E
Jestem rozczarowany liczyłem na chociaż 3 miejsca z fallen
Zajzajer on the Road 2026:
- Caracalized
- -#Assassin

Dla mnie też słabo, że Waking the Fallen nie skończyło wyżej, no ale co zrobić...
- Caracalized
- -#Assassin

Właśnie, a jak z listami prowadzących jest? Ja swoją listę zostawiam dla siebie czy komuś wysyłam czy w temacie zostawiam? xD
- Caracalized
- -#Assassin

I tak, na razie parę moich wyborów pokrywa się zarówno z Zajzajerem, jak i Saimonem1995 (narazie oni dwaj wysłali do mnie listy, nie spodziewałem się, że tak szybko to nastąpi), ale i parę rzeczy u nikogo się nie powtarza, więc ciekawe mogą być te wyniki ostatecznie.
Wysyłasz prowadzącemuCaracalized pisze: ↑pn sie 18, 2025 8:29 pm Właśnie, a jak z listami prowadzących jest? Ja swoją listę zostawiam dla siebie czy komuś wysyłam czy w temacie zostawiam? xD
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
- Caracalized
- -#Assassin

Oh, czyli sobie. Okej xD
Zostawiasz dla siebie i ewentualnie możesz później ujawnić wszelkie listy tutaj przy podliczaniu. Mi ostatnio się nie chciało tego wszystkiego kopiować i wrzuciłem tylko zanonimizowane wyniki przy glosowaniu
BRUCE SPRINGSTEEN, JAN BO I RICHIE FAULKNER PONAD WSZYSTKO
setlist.fm/user/matt01
setlist.fm/user/matt01
- johnny_o
Dio wybacz im, bo nie wiedzą co czynią...
- Caracalized
- -#Assassin

Plebiscyt z Avenged Sevenfold, który poprowadziłem, dobiegł końca. I jestem już za wczasu chętny na poprowadzenie kolejnego poświęconego Judas Priest; o ile dobrze widziałem, "przetrwają najsilniejsi" z nimi byli raz i pięć lat temu. To co, może po Black Sabbath? Albo kiedykolwiek, bo komu w sumie przeszkadzają dwa plebiscyty w jednym czasie