Co się domyślamy?
Jakie są przecieki?
Na pewno będzie Ameryka

Sa plotki o kilku sztukach w Europie tam gdzie nie zagrali w tym roku. Podobno bez Polski w takim razie, ale słychać coś o Estonii, Slowenii...
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Hmm niby z jednej strony też większość widziałem, ale na taką sztukę też bym z chęcią poszedł. I dopiąłbym sobie ładnie koncertową "10" i spiął klamrąW 2026 roku odpuszczenie Europy a w 2027 trasa 2000-2015? Coś takiego mi zaświtało w głowie. Ja bym to olał (bo wszystko widziałem) ale pewnie większość forum by była zachwycona.
Ale Europa w 2026 jest niemal pewna to raz. Dwa, nie ma szans na trase 00-15, bo mało kogo obchodzi ten okres (łącznie chyba z samymi muzykami) i komercyjnie w ogóle się to nie spina. Choć bilety oczywiście by się sprzedały, bo to MaidenW 2026 roku odpuszczenie Europy a w 2027 trasa 2000-2015? Coś takiego mi zaświtało w głowie. Ja bym to olał (bo wszystko widziałem) ale pewnie większość forum by była zachwycona.
+1!Trasę 00-15 brałbym w ciemno jak pojebion. Masa materiału która zasługuje na zagranie ponownie/zagranie w ogóle.
Trasę 00-15 brałbym w ciemno jak pojebion. Masa materiału która zasługuje na zagranie ponownie/zagranie w ogóle.
Nie bedzie nic takiego.Trasę 00-15 brałbym w ciemno jak pojebion. Masa materiału która zasługuje na zagranie ponownie/zagranie w ogóle.
Wróć do „Run For Your Lives Tour 2025/2026”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości