30/05/2026 - Bratysława, Národný Futbalový Štadión
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 30/05/2026 - Bratysława, Národný Futbalový Štadión
u mnie też problem z płatnością. Próbowałem z innych przeglądarek i telefonem. Jakies pomysly ? Staram sie zaplacic karta VISA
Mi się udało z telefonu z przeglądarki Brave. Może akurat też Ci się uda. Do konta logowalem się kontem Gmail.
Ja Firefoxem z kompa. Tez konto przez Google. Karta ładnie mi przeszła
Dzieki za rady. Udalo mi sie rowniez. Z tego co zauwazylem nie chodzi o przegladarke, tylko o logowanie sie do serwisu przez konto google. Wowczas dziala.
-
Under Jolly Roger
- -#Trooper

Może komuś się przyda ta informacja. Tocketportal.sk przyjmuje zwroty po warunkiem że kupicie inne bilety na to samo wydarzenie w kwocie równej lub większej od pierwotnego zamówienia. Pobierają opłatę równoważna z opłatami manipulacyjnymi za pierwotne zamówienie.
Co do wuja miłego , ruszyła już oficjalna sprzedaż ? Wchodzę właśnie z ciekawości a tam kilka dostępnych miejsc na trybunach 
Edyta: chyba był jakiś błąd bo teraz już znacznie większy wybór. Niemniej jednak niektóre sektory już wyprzedane, ciekawe.
Edyta: chyba był jakiś błąd bo teraz już znacznie większy wybór. Niemniej jednak niektóre sektory już wyprzedane, ciekawe.
Vengeance will be mine, take what is yours and leave you to die, Fortune unachieved, riddled with spite, destroying your life, Liar that you are, facing yourself; you think you're a star.
Cenna informacja i .. oby zadziałałoUnder Jolly Roger pisze: ↑sob wrz 27, 2025 10:37 amMoże komuś się przyda ta informacja. Tocketportal.sk przyjmuje zwroty po warunkiem że kupicie inne bilety na to samo wydarzenie w kwocie równej lub większej od pierwotnego zamówienia. Pobierają opłatę równoważna z opłatami manipulacyjnymi za pierwotne zamówienie.
Najbliższe koncerty w 2026: Geoff Tate, Eric Clapton, Frontiers Rock Festival, Neil Zaza, Paul Quinn, Uli Jon Roth, SBB, IRON MAIDEN
-
Under Jolly Roger
- -#Trooper

Temat przerobiony. Kasę zwrócili. Właściwy do takich spraw jest adres reklamacie@ticketportal.sk.Dear client,
We have successfully processed your refund request no. 6978/2025 from the day 28.09.2025 for sale number 7040 /21
Finance will be reimbursed in the statutory deadline for the card from which the transaction has been made or the account referred to in the refund request.
Cześć był ktoś z Was na tych sektorach vip, chcę zrobić prezent bratu i pytanie czy warto płacić więcej niż dwa razy za bilet
-
metallic66
- -#Wrathchild

Planuje ktoś jechać na ten koncert samochodem?