Oby jeszcze kiedyś wypaliła bo naprawde mam zdjęciach ten amfiteatr wyglada kozacko

Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
W '29 to najwyżej mogą promować jakiś album z motywem post-apokaliptycznym, wtedy to może mieć jakiś sensPanowie deliberyją cały czas a ja wam mówię, 2027 to tylko przerwa bez paniki . W 2028 ruszą z kawałkami gdy Janick dolaczyl do grupy, i będzie to best of ... (2010) albumu a w 2029 promocja nowego albumu.
Tak samo myślę ,oby tylko bez zmian gitarzystów..Ludzie spokojnie ! W 2028 nowe rozdanie , oni nie są jeszcze starszy
Nie będzie drugich dat ani w Amsterdamie ani w Paryżu bo po prostu nie ma to czasuNa 99% to nie koniec ogłoszeń, jeszcze z 3-5 miejsc spokojnie do ogłoszenia + ew. drugie daty w Paryżu i Amsterdamie.
Tak szczerze mówiąc to dosłownie dziś wszedłem sobie na mapki zz biletami dla niektórych dat i moja pierwsza myśl właśnie taka była - runu na bilety to wielkiego nie widaćJakby RALF nie odjebal z Argentyną to czytalibyśmy dzisiaj że trasa sprzedaje się fatalnie, kropki w ogóle nie schodzą a Maiden najwyraźniej powinno skończyć karierę..
Sanatorium NIGDY nie zapominaRalf nadal się tutaj przecież logujeZapomnijcie o sprawie, to może się chłop odblokuje i będzie znów asystował danymi ze sprzedaży
![]()
Wróć do „Run For Your Lives Tour 2025/2026”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość