Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

A 4 nie mają jakiegoś koncertu?Pytanie czy logistycznie to w przypadku IM miało sens? Przyjazd do Polski dzień po koncercie w Hanowerze i na trzy dni przed kolejnym koncertem w Niemczech (Rock im Park)

No na ten moment nie mają. 2.06 Hannover i 6.06 Rock im Park.A 4 nie mają jakiegoś koncertu?
A no to elegancko pasuje sztuka u nasNo na ten moment nie mają. 2.06 Hannover i 6.06 Rock im Park.A 4 nie mają jakiegoś koncertu?
Może coś się zmieniło? Coś wypadło z planów IM i jest opcja na PL? Zobaczymy lada chwila co LN ogłosi.Czy czasem Live Nation Polska nie reklamowała koncertu IM na Słowacji? Pchali by środki w reklamę koncertu w sąsiednim kraju jeśli mieliby ogłosić krajowy?
I want to believeMoże coś się zmieniło? Coś wypadło z planów IM i jest opcja na PL? Zobaczymy lada chwila co LN ogłosi.

Baza wypadowa np. w Berlinie, wylot tuż przed koncertami "w pobliżu", powrót tuż po nich. Wszystko brzmi jak najbardziej logiczniePytanie czy logistycznie to w przypadku IM miało sens? Przyjazd do Polski dzień po koncercie w Hanowerze i na trzy dni przed kolejnym koncertem w Niemczech (Rock im Park)
Gorillaz i Limp BizkitRock for People ogłasza dzisiaj headlinera, więc mam przeczucie, że będzie to ta sama gwiazda co na Impact, czyli nie IM

I oby tak pozostało bo z Bratysławy lecę prosto do Neapolu na parę dniZ tego co czytałem (koncerty w Polsce) to nie ma na to szans a są najlepiej poinformowaniLN wrzuciło, że Impact wraca 3.06 - to tak w sam raz pasuje data![]()

Linkin Park ma ten dzień zajęty, jak patrzeć na poprzednie edycje, to gwiazdą był zawsze ktoś większy niż Megadeth.Impact to może jak dobrze pójdzie Megadeth, a pewnie jakies inne Linkin Parki będą.
Ale chciałbym też poznać całość trasy IM i zaplanować.
Póki co mam bilet tylko na Hradec

Wróć do „Run For Your Lives Tour 2025/2026”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość