Poprawiłem Cię Budziol
Wywiady i newsy
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Wywiady i newsy
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków), Wishbone Ash (Warszawa), Monstrum (Rzeszów), Soen (Kopenhaga)
03: Lady Pank, Zalewski, Turbo (Łódź)
05: Defenders of Steel
06: Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), Linkin Park
07: Judas Priest
Nie wierzę że pociągną Maiden bez Murraya i Gersa.
Owszem jeszcze bez jednego mogliby wrócic do 5 osobowego składu, ale jakby dwóch odeszło i jednego trzebaby nowym grajkiem zastąpić, a Panowie 70tke na karku mają to chyba bez sensu
Owszem jeszcze bez jednego mogliby wrócic do 5 osobowego składu, ale jakby dwóch odeszło i jednego trzebaby nowym grajkiem zastąpić, a Panowie 70tke na karku mają to chyba bez sensu
- Metalophil
- -#Moonchild

Niby tak, ale Judasi jakoś jadą takim kadłubowym składem i nawet nie zamierzają kończyć 
I dobrze, nie ruszać Judasów, niech jadą ile się da.
Priest musi trzymać przy życiu heavy metal, na Maiden nie ma co liczyć 
- Caracalized
- -#Clairvoyant

Niech żyje Judas Priest!
Maiden bez Murraya nie ma sensu. No chyba, że zostanie duet Smith-Gers to będą jaja na całego 
Przecież Murray jest już tam tylko na koncerty. Studyjnie to jest najbardziej skończony członek zespołu. Odszedłby z kapeli, a na kolejnej płycie w ogóle nie byłoby to odczuwalne.
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
Być może, ale ja nie czekam na następną płytę. Nie po Senjutsu. Ja idę na koncert i chcę słyszeć legato Dave. 
Jedynie podczas jakiegoś solo szybko by wyszło, że go nie ma, bo wspomniane legato to jego trejdmark
Nadał nie czaję deprecjonowania Janka
- Saimon1995
- -#Moderator

40 lat "Live After Death" 
Pamiętam, jak w starej Progresji na ścianie wisiał wielki plakat albo flaga tej koncertówki, zawsze zerkałem w jej stronę 
Można już sobie zobaczyć książkę w sieci: https://www.youtube.com/watch?v=HFBMTTWwkdY
Bez sensu... lepiej na żywonugz pisze: ↑śr paź 15, 2025 9:45 am Można już sobie zobaczyć książkę w sieci: https://www.youtube.com/watch?v=HFBMTTWwkdY
www.MetalSide.pl
- Recit The Thornographer
- -#Moonchild

Fajne. Wygląda godnie, że tak powiem. Mam zamówione w polskiej wersji, chętnie zapoznam się z treścią. Nie czuję potrzeby posiadania szybciej wersji anglojęzycznej, poza tym przesyła z wysp jest wkurzająca.
We embrace like two lovers at death. A monument to the trapping of breath
Bardzo godnie, za 150zł to wręcz steal, nawet 350 bym za nią dał 
- Recit The Thornographer
- -#Moonchild

No wiesz, ale jesteś pewny, że polska edycja też będzie miała taki format, twardą okładkę itd.?
Nie takie rzeczy zmieniały się pomiędzy wersjami książek w różnych krajach.
We embrace like two lovers at death. A monument to the trapping of breath
A nie wiem tego, zgarniam i tak oryginał