Support - BEHEMOTH
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Support - BEHEMOTH
Tu dyskutujcie na temat jednego z supportów na Mystic Festival 2005 - Behemoth.
http://www.behemoth.pl/
http://www.behemoth.pl/
Re: Support - BEHEMOTH
zajebiscie sie ciesze z tego supportu! w piatek widzialem ich na koncercie w "Gwincie" i naprawde sa rewelacyjni! maximum nienawisci! co prawda nie wiem jak bedzie z naglosnieniem na stadionie bo Behemoth to typowy zespol klubowy no ale mam nadzieje ze all bedzie oke! yeah!
Ostatnio zmieniony pn mar 14, 2005 4:31 pm przez JBJ, łącznie zmieniany 1 raz.
-
El Dorado
a kto mowił ze bedzie Behemoth na pewno?? no kto?? o kreatorze tez jako 1 mówiłem
:D
no i to jest festival - zajebiście 
- ironBIDDAF
- -#Trooper

Teraz to Mystic mozna nazwac festivalem
Trza to opic 
No i teraz mamy festiwal jak tralala
. Ide sobie zapuscic kreaotra na wiezyczce z radochy 
-
Polikarpus
- -#Prodigal son

Mój drugi koncert Behemotha w tym roku :rocx
Uwielbiam ten zespół, ale myśle że na świeżym powietrzu będzie odrobinke gorzej. Ich muzyka może być też troche zbyt brutalna dla zgromadzonej publiczności (nie dla mnie
).
A opić trza to koniecznie i nie raz :rocx
np. Behemoth - Conquer all
Uwielbiam ten zespół, ale myśle że na świeżym powietrzu będzie odrobinke gorzej. Ich muzyka może być też troche zbyt brutalna dla zgromadzonej publiczności (nie dla mnie
I o to chodziło, mamy przedstawicieli wielu różnych gatunków metalu i nikt nie wyjdzie zawiedziony...ironBIDDAF pisze:Teraz to Mystic mozna nazwac festivalemTrza to opic
np. Behemoth - Conquer all
Jezeli zagraja na takim poziomie jak w klubach to bedzie jednak z tego festiwal
:rocx
- ironBIDDAF
- -#Trooper

Moze byc kiepsko tak jak z Vaderem przed Metalliką. Wczesne godziny grania, słabe nagłosnienie i małe mozliwosci mogą zepsuć efekt. Ale dla mnie to wielka radocha. Kolejny Behemoth w tym roku 
ekhmmmm....akurat JA mowilem o nergalu pierwszytobink pisze:a kto mowił ze bedzie Behemoth na pewno?? no kto?? o kreatorze tez jako 1 mówiłem:D
-
El Dorado
tak? zaraz to sprawdzęS1MON pisze:ekhmmmm....akurat JA mowilem o nergalu pierwszytobink pisze:a kto mowił ze bedzie Behemoth na pewno?? no kto?? o kreatorze tez jako 1 mówiłem:D
![]()
prorokowalem, ze jak tylko skonczy sie polska trasa to wywala naszych rodakow na mystic....i bardzo sie z tego ciesze
Tobink wyloozuj, kogo to obchodzi....
btw, z tego co wiem to o Kreatorze pierwsza powiedziała Kea
btw, z tego co wiem to o Kreatorze pierwsza powiedziała Kea
dobra tobink tez prorokowalem
teraz juz nie dojdziemy ktory byl pierwszy
a bardzo mozliwe, ze Kea jako pierwsza wspominala o kreatorze :beer
-
El Dorado
daj mi pól godziny to Ci powiem kto był 1 ;D przegladam "skład festivalu 1"S1MON pisze:dobra tobink tez prorokowalemteraz juz nie dojdziemy ktory byl pierwszy
a bardzo mozliwe, ze Kea jako pierwsza wspominala o kreatorze :beer
-
El Dorado
dobra nie chce mi sie szukac ale na pewno ja dałem cały skład pierwszy gdzie był i kreator i nightwish i behemoth......
dobra, dobratobink pisze:dobra nie chce mi sie szukac ale na pewno ja dałem cały skład pierwszy gdzie był i kreator i nightwish i behemoth......
- ironBIDDAF
- -#Trooper

z 30 minut beda mieli pewnie tylkoS1MON pisze: dobra, dobrabedzie bardzo fajnie jak zagraja taki sam set jaki grali teraz w marcu
Behemoth imo nie jest tam po to by zapełniać stadion, ale raczej to jest taki ukłon w ich stronę, docenienie ich
za to, że są naprawdę ważną polską kapelą zagrają na piwerwszym polskim real festivalu
za to, że są naprawdę ważną polską kapelą zagrają na piwerwszym polskim real festivalu
ja nie cierpie bohemota no ale kazdy ma swój gust i jak jedni reaguja zle na Nigtwish ze bendzie to ja zle reaguje na nich
- Tomek(JMM)
- -#Clairvoyant

Popieram kolega całkowicie. A już szykowłą się taki fajny koncertDariusz pisze:ja nie cierpie bohemota no ale kazdy ma swój gust i jak jedni reaguja zle na Nigtwish ze bendzie to ja zle reaguje na nich