Metallica
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Metallica
Nie, mam sporo boxów różnych i unboxing to była najprzyjemniejsza chwila - jesteś masochistą 
Aaa, od tej strony... To rozumiem nierozumienie w takim razie. Ale mi wystarcza sama swiadomość tego co jest w środku i że to mam. Jeszcze gdybym słuchał muzyki analogowo i nie kupował masy gadżetów luzem to byłoby mi żal, a tak to zupełnie bez ciśnienia.
johnny, jesteś pierdolnięty, nie tłumacz się 
#niemamnajmniejszegozamiarustwierdzamtylkofakty
Grubo Johnny, grubo 
A i tylko chciałbym zauważyć że tak naprawdę to NIE WIESZ co jest w tych boxach

A i tylko chciałbym zauważyć że tak naprawdę to NIE WIESZ co jest w tych boxach
www.MetalSide.pl
Proporcjonalnie do grubości tego i owego
Ale sam wiesz jak to jest.
A to prawda swoją drogą... Często nie wyjmuję nawet boxów z kartonu, więc np. ostatnio mogliby mi wysłać cegły za póltora koła a ja w błogiej nieświadomości podjarany
A to prawda swoją drogą... Często nie wyjmuję nawet boxów z kartonu, więc np. ostatnio mogliby mi wysłać cegły za póltora koła a ja w błogiej nieświadomości podjarany
Kupuję tylko nowe w zaufanych sklepach, więc żaden ewentualny cwaniak z Discogsa nie wchodzi w grę 
Absurd i szaleństwo, ale co zrobić?
Absurd i szaleństwo, ale co zrobić?
Jak to co - spędzić cały weekend na unboxingu tych boxów 
Całego weekendu, nawet długiego by nie starczało więc tym bardziej wolę nie zaczynać. Serio wręcz mierzi mnie myśl o zdejmowaniu folii z tych cudeniek, brrr...
Odkejka Roku w moim rankingu należy do Ciebie, johnny 
My preciousss... Przyjmuję 
Dyplom może być bez folii 
-
Timothy Dalton
- -#Ancient mariner

Byłem ostatnio w jakiejś knajpie i poleciał utwór Fade to Black. Sto lat tego nie słuchałem. Nawet musiałem potem sprawdzić czy to ten utwór. Pierwsza myśl, jakie to jest absolutnie przeciętne. Jakie słabe wokalnie, melodycznie, gitarowo. Przecież przy takim Princess of the Dawn czy Hallowed Be thy Name to jakieś przedszkole muzyczne. Serio ten zespół stał się taką legend?. Troszkę granie jak kapela z domu kultury.
Fade to Black to moim zdaniem ich najlepszy nr, Kirk gra mega solo, co za band, no i zmieniają setlisty na koncertach
Still Reigning...
Jak ktoś tak pieprzy w temacie zdziwienia legendą zespołu, to zawsze sobie myślę, żeby wrócił sobie do Kanady albo Japonii '86, a później zadał sobie pytanie, czy widział większy rozpierdol na scenie