Lucifer i Johanna z Nicke Anderssonem
02/11/2025 - Year of the Goat - Kraków
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 02/11/2025 - Year of the Goat - Kraków
BRUCE SPRINGSTEEN, JAN BO I RICHIE FAULKNER PONAD WSZYSTKO
https://www.last.fm/pl/user/sardynex
setlist.fm/user/matt01
https://www.last.fm/pl/user/sardynex
setlist.fm/user/matt01
Ciężko mi stwierdzić... Z 60 osób? Może trochę więcej.
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
Widzę, że temat lepszy od koncertu
I jak tu nie uwielbiać tego forum?!
I jak tu nie uwielbiać tego forum?!
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
Trochę więcej. Bardzo trochę
Wszystko co mogło pójść nie tak tego wieczoru poszło ... nie tak
Od daty, odwołania TNE, po obsuwę. Szkoda.
Co do samej obsuwy to było tak że jak Year of The Goat dostali sygnał że "już czas" z ich strony padło pytanie "Czy wszyscy już przyszli?". Widać każdy fan / widz ma dla nich znaczenie. Odpowiedź brzmiała że na bramie odbiło się 80% osób które bilet kupiły to Panowie ze stoickim spokojem stwierdzili że chwilę jeszcze poczekają i ... wrócili do piwka
Koncert taki sobie. Po prostu OK. Najbardziej wśród ludzi to mi było żal kilku osób które stały w koszulkach TNE
Po koncercie wyszli całym składem na merch i "walczyli" tam do ostatniego klienta. Miło.
Ogólnie szkoda - obiecywałem sobie po tym wieczorze dużo więcej.
A, no to fajnie, że moje szacunki okazały się tak dalece niedokładne 
Nota bene była to moja pierwsza wizyta w "nowm" Hype Parku. Szkoda, że zmniejszyła się pojemność, ale klub generalnie wygląda obecnie bardzo profesjonalnie i nabył własnego charakteru
Fajny wystrój, ładnie się to prezentuje.
Nota bene była to moja pierwsza wizyta w "nowm" Hype Parku. Szkoda, że zmniejszyła się pojemność, ale klub generalnie wygląda obecnie bardzo profesjonalnie i nabył własnego charakteru
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller