Księga Skarg i Wniosków
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
- johnny_o
- Ten, Który Czyta Wszystko
Re: Księga Skarg i Wniosków
Nie jestem uzależniony od for ani nawet internetu jako takiego, ale od informacji i czytania - ma to swoje plusy i minusy. Nie mam żadnych mediów społecznościowych, nigdy nie miałem i tak już pozostanie.
Social media na początku były może pewnego rodzaju konkurencją. Miały w końcu łączyć ludzi z ich społecznościami, dawać info (poprzez walle) co się dzieje u znajomych. Fora to jednak bardziej tematyczne grupy: muzyczne, samochodowe, turystyczne. Obcy ludzie (w sensie nie znani wcześniej na żywo), ale podzielający twoje zainteresowania. Potem okazało się, że sociale to świetna platforma do reklam i łatwo ludzi uzależnić od scrollowania, więc stały się ściekiem reklamowym. Potem doszli jeszcze celebryci i mamy obecne szambo.
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
johnny, jesteś uzależniony, jak każdy bardziej aktywny tutaj, po co wypierać, ja nie wypieram
Lepiej, żebyś już był maniakalnie na bieżąco tutaj, niz marnował swoje życie na rolkach z tt i innych rakowniach, uwłaczających ludzkiej godności 
-
Timothy Dalton
- -#Ancient mariner

Internet to dla mnie w tym momencie przede wszystkim : wikipedia, youtube, czasem jakieś newsy no i oczywiście przeglądanie różnych ogłoszeń. Jeszcze stawiam na olx, ale ten portal mnie mocno wkurza. Także jakaś dobra konkurencja byłaby mile widziana, ale widzę, że narazie najwięcej ogłoszeń tam trafia.
Jeśli chodzi o konkurencję dla OLX - coraz popularniejsze robi się vinted, już nie tylko ubrania tam wrzucają, ale i płyty, figurki, gry.
- johnny_o
No niech będzie, dzień bez Sanatorium dniem straconym. I tak, nawet najbardziej ciężkostrawne myśli Nomada ->>>>>>>
rolki, shortsy i chuj wie co tam jeszcze.
- Shedao Shai
- -#Rainmaker

Zazdro i szacun. Sanatorianin na medal.
- johnny_o
Bardzo mi miło, kłaniam się!
Well deserved! 
-
Timothy Dalton
- -#Ancient mariner

W sumie nie mam co robić. To można coś tak popisać.
- Shedao Shai
- -#Rainmaker

Nie, nie... nie trzeba.
-
Timothy Dalton
- -#Ancient mariner

Dlatego napisałem, że można.
Cześć, Nomad, nawijaj 
- johnny_o
Wilk się sam wywołal z lasu 
Look at the way you go
You're one in a million
And you know it shows
We love you
Zajzajer on the Road 2026:
Weź, idź sprawdź, czy jesteś w Politycznym...
Serio, to takie ponad Ciebie, że gość miewa obstrukcję online? Problemy absolutnie najwyższego priorytetu
- Shedao Shai
- -#Rainmaker

Co ty do mnie piszesz?nugz pisze: ↑śr lis 05, 2025 8:31 pmWeź, idź sprawdź, czy jesteś w Politycznym...
Serio, to takie ponad Ciebie, że gość miewa obstrukcję online? Problemy absolutnie najwyższego priorytetuDobrze, że nie jesteś Kolorowy, bo może faktycznie byłbyś trochę SS-Manem.
Wsadź sobie w dupę swoje uszczypliwości w kierunku gościa, który nawet zalewając forum postami, nikomu nie wrzuca, nie przekracza granic - tak juz ma.
- Shedao Shai
- -#Rainmaker

Wg. mnie to bezwartościowy spam na zmianę z pijackim bredzeniem. Dużo słów, zero treści. I weź się potem przez to przebijaj. Toteż napisałem trochę uszczypliwie, trochę żartobliwie, nie uważam żeby to była jakaś mocna reakcja. A ty co taki nerwowy dzisiaj?