Żelazna Kolekcja
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Żelazna Kolekcja
Fajne były te okładki okołofactorowe.
Zgadza się. Fajne odejście od kolorowych komiksów
www.MetalSide.pl
Na winylu ukazał się 17 października bootleg Live at Dynamo Open Air festival 2000
Still Reigning...
Dobra kupuję na nowo płyty Maiden od debiutu do Feara + Live After Death, tak sobie dowaliłem, że teraz jak chce nowe to muszę brać te digipaki z 2015, szukam jak najtaniej to 34,99 pln na voiceshop, dobry sklep zamawiałem tam kilka razy. One chyba są dosyć głośno nagrane, bo miałem Feara i Virtual z tej wersji, ale nawet poligrafia mi się podobała. Będę wrzucać na bieżąco jak będzie się kolekcja uzupełniała. Jak ktoś ma te wersje 2015 i chce się czymś podzielić/coś doradzić to jestem otwarty 
Still Reigning...
To się pochwale, nic specjalnego, ale dla mnie szczególny moment bo zacząłem na nowo zbierać Ironów
, głupi byłem, że sprzedałem te jewele 
Still Reigning...
- Caracalized
- -#Clairvoyant

Ja to moooże kiedyś dokupię sobie resztę tych remasterów z 1998, by kompletnego Eddiego mieć
Z lat 80' nie mam Life After Death i Somewhere in Time, a lata 90' nie wiem czy były uwzględniane w tej serii, ale to pewnie tylko No Prayer i Fear.
jeszcze live at donnington i a real live/dead one musisz miec by uzbierac edka, ja wszystko sprzedalem, ale to jezscze zanim wrocilem na forum i teraz zbieram od nowa w planach Powerslave, Lad, SiT i Synek i starczyCaracalized pisze: ↑wt lis 18, 2025 6:31 pm Ja to moooże kiedyś dokupię sobie resztę tych remasterów z 1998, by kompletnego Eddiego miećZ lat 80' nie mam Life After Death i Somewhere in Time, a lata 90' nie wiem czy były uwzględniane w tej serii, ale to pewnie tylko No Prayer i Fear.
Still Reigning...
www.MetalSide.pl
Stary chłop, a lalkami się bawi 
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków), Wishbone Ash (Warszawa), Monstrum (Rzeszów), Soen (Kopenhaga)
03: Lady Pank, Zalewski, Turbo (Łódź)
05: Defenders of Steel
06: Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), Linkin Park
07: Judas Priest
Co kto lubi, z kobiecej wyrozumiałości należy korzystać 
Jestem zadowolony z tych digipaków 2015, książeczka oszczędniejsza w zdjęcia niż te wersje z 98 roku, trochę za głośno zmiksowane moim zdaniem, te z 98 też były głośne ale cichsze trochę. Ale nie jest źle 8 lub 8,5/10 im daje, czas zacząć zbierać pozostałe kilka na które mam ochotę.
Still Reigning...
Pani Mikołajowagumbyy pisze: ↑pn lis 24, 2025 10:36 amO... będzie prezent na Mikołaja pewnoSaimon1995 pisze: ↑pn lis 24, 2025 8:07 am Box kolekcjonerski o koncertach IM w 1986 jest już dostępny ->>> https://blackpoints.pl/produkt/box-kole ... 86-nowosc/
Pierwsza część super, więc tą bierę w ciemno![]()

www.MetalSide.pl
To wydanie Powerslave digipak z 2015 brzmi nieźle, ale jest błąd w czasówce w książeczce jeśli chodzi o The Duellists, i tekstu się nie da czytać, bo oczy bolą, tło piaskowe a czcionka z tekstem czarny, wszystko się zlewa w całość, jakbym wiedział, ze tak będzie, to bym kupił znowu 98 wydanie, ale nie chciałem używanego.
Still Reigning...
widzę w opisie, że mój serdeczny kolega, Wojtek "Markos" Markiewicz, prezes polskiego FC Bruce'a Springsteena jest współautorem tego wydawnictwagumbyy pisze: ↑pt gru 12, 2025 11:49 amPani Mikołajowagumbyy pisze: ↑pn lis 24, 2025 10:36 amO... będzie prezent na Mikołaja pewnoSaimon1995 pisze: ↑pn lis 24, 2025 8:07 am Box kolekcjonerski o koncertach IM w 1986 jest już dostępny ->>> https://blackpoints.pl/produkt/box-kole ... 86-nowosc/
Pierwsza część super, więc tą bierę w ciemno![]()
niezawodna
![]()
BRUCE SPRINGSTEEN, JAN BO I RICHIE FAULKNER PONAD WSZYSTKO
https://www.last.fm/pl/user/sardynex
setlist.fm/user/matt01
https://www.last.fm/pl/user/sardynex
setlist.fm/user/matt01
- Metalophil
- -#Moonchild

TIP: dzisiaj, i tylko dzisiaj, te biedronkowe bootlegi można kupić za pół ceny! Trzeba mieć kartę Moja Biedronka i wziąć 3 sztuki asortymentu, na który obowiązuje promocja.
Słucham właśnie tej ostatniej remasterki SiT, którą kupiłem niedawno, wcześniej miałem wersje 98, ale sprzedałem. Podobno ta wersja co mam jest tak zrobiona jak te wersje przed 98 rokiem, płyta srebrno-zielona (jakieś trójkąt czy coś, nie przyglądałem się) książeczka też inaczej wygląda niż ta z 98. Teksty piosenek czytelne (Powerslave to porażka pod tym względem) a co do brzmienia, to ciut głośniej nagrana niż tamta wersja, bas bardzo podbity, nie jest źle.
Still Reigning...