Acid Drinkers

Dyskusje o innych zespołach i albumach

Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

Awatar użytkownika
gumbyy
ZASŁUŻONY SANATORIANIN

Re: Acid Drinkers

Post autor: gumbyy »

Ale tak na spokojnie... Dzvon (spoko ziomek, polecam) to tylko epizod w AD. I tyle.
www.MetalSide.pl
nugz
SMERF MARUDA

Post autor: nugz »

Łatwo napisać :)
Tym bardziej, że była potencjalna szansa obstawić grzechotkę w Ściętej Głowie.
Awatar użytkownika
gumbyy
ZASŁUŻONY SANATORIANIN

nugz pisze: czw paź 23, 2025 7:54 am Łatwo napisać :)
Taki jest FAKT.
nugz pisze: czw paź 23, 2025 7:54 am Tym bardziej, że była potencjalna szansa obstawić grzechotkę w Ściętej Głowie.
A tu już kwestia wyborów Dzvona. Jak to w życiu - raz wybierzesz dobrze, innym razem gorzej. A w Decapach też by nie był wiodącą personą przecież ;)
www.MetalSide.pl
nugz
SMERF MARUDA

Vogg prędzej dokona na kimś dekapitacji, niz pozwoli zabrać sobie kierownicę w zespole :)
Awatar użytkownika
Recit The Thornographer
-#Assassin
-#Assassin

Post autor: Recit The Thornographer »

W tej historii nie widzę winy kogoś z Acids. Nie wspomina, że usłyszał "nie idź do nich, my zaraz nagrywamy płytę i jedziemy w trasę, poczekaj". Raczej był to zespół w stanie rozkładu o bardzo niepewnej przyszłości.

Wybrał tak, a nie inaczej i rozumiem, że może go to teraz frustrować. W sumie współczuję, czasami tak w życiu jest.
We embrace like two lovers at death. A monument to the trapping of breath
Awatar użytkownika
Sardi
-#Moderator
-#Moderator

Post autor: Sardi »

Co do tematu Dzwona:

Wrzucił on na fb takiego oto posta:

Serdeczne dzięki za liczne zapytania, czy będę dziś na koncercie? Gdybym za każde dostawał złotówkę, to właśnie Tesla Roadster by mi ładowała iPhone

Muszę jednak zmartwić. To trochę jak wygrana w totka, czyli szanse 1:14mln, ale mimo wszystko wierzyłem, że ktoś z ekipy się odezwie. Od tego uzależniałem swoją obecność. A że mnie nie ma, to cóż. Kompletnie niezaskakujące. Wszystko idzie zgodnie z planem

Co prawda mnie nie będzie ale słyszałem, że będzie Olo. Pozdrówcie go ode mnie i bawcie się dobrze!

\m/

Syn Ślimaka mu odpisal:

Z tego co wiem to tata rozmawiał z toba w zeszłym tygodniu i pytał czy chcesz przyjść, czy będziesz… powiedziałeś, że nie możesz bo masz jakieś tam sprawy… nieważne. Pisząc cos takiego, że wierzyłeś, że ktoś się odezwie, a do tego nie doszło, poleciało małe kłamstewko. Słabą wysypkę popełniłeś w tym poście mordko.

Na co jeszcze raz Dz:
Julek Starosta punkt widzenia zależy od punktu siedzenia. Rozmawialiśmy ale nie w zeszłym tygodniu tylko w połowie października. Powiedziałem że raczej się nie wybieram bo “coś tam”. Sam nie wiedziałem jednak jak się grafik ułoży. Być może to po prostu błąd w komunikacji a nie kłamstewko. Poza tym niejeden on jest w ekipie ;) pozdro!

well...wnioski wyciągnijcie sami
BRUCE SPRINGSTEEN, JAN BO I RICHIE FAULKNER PONAD WSZYSTKO
https://www.last.fm/pl/user/sardynex
setlist.fm/user/matt01
Awatar użytkownika
blackcocker
-#Moderator
-#Moderator

Post autor: blackcocker »

Zesrańsko straszne, szkoda
#blackcocker2023

Najlepszą prozę pisze życie.
Ostatni jest wtedy, kiedy idziesz rzygać.
Nic nas nie zatrzyma.
Jak się ma dupę, to trzeba powiedzieć "dupa".
Twoje jebie, ale że śmierdzi.

07: Opeth, Opeth
08: Judas Priest, Savatage
09: Antimatter(?)

***OFFICIAL PAULINA DAMASKE FANKLUB***
nugz
SMERF MARUDA

No słabo, słabo.

Miałem rację, pisząc, że jeśli ktoś z ekipy się ma odezwać, do będzie to Ślimak, proste :)
Awatar użytkownika
sajki
-#Weekend Warrior
-#Weekend Warrior

Post autor: sajki »

Ten cały Dzvon też robi dramę na każdym kroku. Ok, zachowali się nieelegancko nie informując go o reaktywacji z Litzą, powiedział, że mu przykro i na tym powinien skończyć. Po chuj przy każdej okazji wylewa swoje gorzkie żale? Szczególnie, że jak powyżej widać nagina kwestie pod siebie. Każdy by mu współczuł gdyby powiedział raz, a tak robi z siebie polskiego Mustaina i ludzie niedługo będą się z niego śmiali.
Awatar użytkownika
blackcocker
-#Moderator
-#Moderator

Dokładnie
#blackcocker2023

Nic nas nie zatrzyma.

Żelazny
-#Assassin
-#Assassin

Post autor: Żelazny »

Nie chciałem nic pisać, bo wiem że paru forumowiczów zna Dzwona prywatnie, ale na szczęście dramaqueenowatość typa który był w AD w kontekście historii zespołu dosłownie moment sama wyszła i każdy może sobie wnioski wyciągnąć
Forum internetowe to poważna sprawa.
nugz
SMERF MARUDA

Młody Ślimak zgasił go jak peta, trudno to obronić.
Awatar użytkownika
Emilio
-#Clansman
-#Clansman

Post autor: Emilio »

Moja znajomość z acid drinkers zakończyła się na roku chyba 2008 kiedy byłem na ich ostatnim koncercie, więc nie wiem nawet kto zacz. Aczkolwiek, kumpel mnie namówił i kupiłem bilet na Poznań, bo to jednak może być fajny koncert. Do tego Turbo \m/
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
Awatar użytkownika
gumbyy
ZASŁUŻONY SANATORIANIN

sajki pisze: ndz lis 09, 2025 7:24 pm Ten cały Dzvon też robi dramę na każdym kroku. Ok, zachowali się nieelegancko nie informując go o reaktywacji z Litzą, powiedział, że mu przykro i na tym powinien skończyć. Po chuj przy każdej okazji wylewa swoje gorzkie żale? Szczególnie, że jak powyżej widać nagina kwestie pod siebie. Każdy by mu współczuł gdyby powiedział raz, a tak robi z siebie polskiego Mustaina i ludzie niedługo będą się z niego śmiali.
O to to.
www.MetalSide.pl
nugz
SMERF MARUDA

Przyznaję, ze straciłem trochę empatii do tej sprawy po wymianie wiadomości z młodym.
Awatar użytkownika
Recit The Thornographer
-#Assassin
-#Assassin

Tam jeszcze dalej Dzvon pisze, że Ślimię zapytał go czy będzie, a nie go zaprosił. I tak to słabe.

Tylko medal ma dwie strony. To takie przykre standardy neoliberalnego korpo, kiedy koleś dowiaduje się o zwolnieniu przychodząc do pracy i widząc, że jego biurka nie ma. Ten muzyczny big biznis jest ogólnie jakiś taki dziki w niefajny sposób.
nugz
SMERF MARUDA

Uważam, że zainteresowanie ze strony Maćka było wystarczające, nie ma konieczności stosowania oficjalnego zaproszenia i wysyłania go w kopercie na adres domowy ;) Miał gest, zapytał, i spoko, ma czyste sumienie. Dzvonu tez się zakręcił w zeznaniach. Nic już nie ugra, tylko faktycznie więcej beki we własnym kierunku, szczególnie od fanbojów, którzy nie czują smrodu tej akcji.
Awatar użytkownika
Recit The Thornographer
-#Assassin
-#Assassin

Tak, to jest słabe, tylko jemu pewnie chodzi o to, że jego bycie w zespole nie jest w żaden sposób zaznaczone. Nie ma płyty, nie ma nawet posta na FB "dzięki za wspólne koncerty!". Wydaje mi się, że warto postarać się zrozumieć człowieka, bo koleś robi z siebie skomlącego psa w necie nie dlatego, że wszystko jest OK, tylko dlatego, że coś go boli. A czy ma prawo to już żadne obiektywne ustalenia i równanie różniczkowe nie objawi.
nugz
SMERF MARUDA

Jak pisałem, nie jestem zdziwiony. To się pokryło mniej więcej z tym, jak ich postrzegam z boku, poza Ślimakiem.
Litza mojego znajomego też kiedyś potraktował jak powietrze, mimo że byli już ugadani na robienie biznesu i Robert sam w tym celu wcześniej wydzwaniał.
To nie do końca po bożemu :D

No i jeszcze temat lojalności Dzvona w kierunku AD, kiedy pojawiła się potencjalna opcja obstawienia basu w Ściętej Głowie. Nie dziwię się, że ból dupy nadal daje o sobie znać.
Awatar użytkownika
blackcocker
-#Moderator
-#Moderator

Zespół słabo się zachował nie robiąc żadnego ładnego pożegnania. Ale na boga, każdy ma wydzwaniać po kolei, Dzvon będzie odmawiał, a na końcu ma zadzwonić Titus z przeprosinami i prośbą o zagranie wspólnie dwóch kawałków na co Sz. P. Dzvon się zgodzi? Bez przesady. Te regularne fejsbukowe płacze były śmieszno-żenujące, a teraz jeszcze jak się okazuje, że gość kłamie... No słabe to i jak dotychczas z nim sympatyzowałem, po tej akcji już mi go nawet nie szkoda
#blackcocker2023

Nic nas nie zatrzyma.

ODPOWIEDZ