1. Invaders
2. Children of the Damned
3. The Prisoner
4. 22 Acacia Avenue
5. The Number of the Beast
6. Run to the Hills
7. Gangland
8. Hallowed Be Thy Name
^Zespół ostatecznie chyba też, bo kilka lat temu postanowił to naprawić
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
To samo. Invaders ma tylko lekko słabawy refren. Cała reszta to esencja heavy-metalu i szkoda, że oni tak szybko porzucili takie ostry, bezkompromisowe granie.
Schizoid pisze: ↑śr lis 12, 2025 4:04 pm
Naprawić? Chyba popsuć z powrotem, jeśli mówimy o wywaleniu Total Eclipse z ostatniego remastera, przy zostawieniu Gangland
Dokładnie tak było, i dlatego nie uwzględniłem go w ankiecie a zresztą chciałem dać trackliste z oryginalnych wydań, coś jak robił Vlad/Pierre w tych tematach na najlepszy wałęk z plyty
Schizoid pisze: ↑śr lis 12, 2025 4:04 pm
Naprawić? Chyba popsuć z powrotem, jeśli mówimy o wywaleniu Total Eclipse z ostatniego remastera, przy zostawieniu Gangland
Nie wiem, który remaster był ostatni, ale na 40-lecie wyszła edycja, która uwzględniała TE, ale nie Gangland.
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
a no było coś takiego, nie wiem czy to nie była ta wersja na stronie oficjalnej zespołu na winylu be napisów Iron maiden i bez napisów nazwy płyty, czarne niebo, ale moze sie myle