Acid Drinkers
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Acid Drinkers
Ładne pożegnanie? Jak rozumiem, zespół nie zrobił NIC, nawet wspomnianego osranego posta na socialach 
- blackcocker
- -#Moderator

Ok, źle się wyraziłem - żadnego pożegnania
#blackcocker2023
Najlepszą prozę pisze życie.
Ostatni jest wtedy, kiedy idziesz rzygać.
Nic nas nie zatrzyma.
Jak się ma dupę, to trzeba powiedzieć "dupa".
Twoje jebie, ale że śmierdzi.
07: Opeth, Opeth
08: Judas Priest, Savatage
09: Antimatter(?)
***OFFICIAL PAULINA DAMASKE FANKLUB***
Najlepszą prozę pisze życie.
Ostatni jest wtedy, kiedy idziesz rzygać.
Nic nas nie zatrzyma.
Jak się ma dupę, to trzeba powiedzieć "dupa".
Twoje jebie, ale że śmierdzi.
07: Opeth, Opeth
08: Judas Priest, Savatage
09: Antimatter(?)
***OFFICIAL PAULINA DAMASKE FANKLUB***
- johnny_o
- Ten, Który Czyta Wszystko
Drama pusta jak rzeczony Dzvon, aż oczy i uszy krwawią. Przepraszam, krvavią...
Ale że Litza tak brzydko bliźniego swego i nugzowego potraktował? Niepojęte!
Ale że Litza tak brzydko bliźniego swego i nugzowego potraktował? Niepojęte!
Kurwa, wspólnie imprezowali, dzielili backstage, dechy klubów... Cóż, fajnie, że chociaż Ślimak wyszedł z twarzą.
johnny, w kościele takich przypadków nie uczą, Litza wyraźnie się pogubił
A jak sekcja komentarzy na fb?
Warto coś screenować?
johnny, w kościele takich przypadków nie uczą, Litza wyraźnie się pogubił
A jak sekcja komentarzy na fb?
Warto coś screenować?
- Recit The Thornographer
- -#Assassin

Z tego co zrozumiałem ich piękną konwersację, to nie szedlbym w to, że koleś kłamie. Jest jednak różnica pomiędzy "wybierasz się na nasz koncert?", a "zapraszam cię na koncert, będziesz na liście gości zespołu".
Co do reszty to się z Wami zgadzam, tylko po prostu mi kolesia trochę żal, bo nie robi z siebie pajaca w necie dlatego, że wszystko dobrze, a pewnie dlatego, że coś go boli w duszy. Patrząc na brak jakiegokolwiek śladu jego istnienia w zespole może mieć powód (nawet we wznowionej i uzupełnionej książce "Raport od Acid Drinkers" nie jest słowem wspomniany, jego po prostu w historii tej kapeli nie ma /a przynajmniej ja na jego ksywę nie natrafiłem, w sumie lepiej tak napisać/).
Co do reszty to się z Wami zgadzam, tylko po prostu mi kolesia trochę żal, bo nie robi z siebie pajaca w necie dlatego, że wszystko dobrze, a pewnie dlatego, że coś go boli w duszy. Patrząc na brak jakiegokolwiek śladu jego istnienia w zespole może mieć powód (nawet we wznowionej i uzupełnionej książce "Raport od Acid Drinkers" nie jest słowem wspomniany, jego po prostu w historii tej kapeli nie ma /a przynajmniej ja na jego ksywę nie natrafiłem, w sumie lepiej tak napisać/).
We embrace like two lovers at death. A monument to the trapping of breath
Ale Dzvon (z całym szacunkiem) w AD był tylko "krótką chwilkę" i to przelotem.
www.MetalSide.pl
I co z tego, ten epizod też zasługiwał na odnotowanie. Fakt, dzwony biją i chłop powoli Mastejnuje trochę, ale jestem przekonany, że nie potrwa to 40+ lat 
Więcek też miał jakiś kwas z Decapitated/Wackiem, ale aż tak nie żalił się w sieci.
Więcek też miał jakiś kwas z Decapitated/Wackiem, ale aż tak nie żalił się w sieci.
- -#Assassin

Z jednej strony tak, ale z drugiej jak zastąpił Jankiela po wydaniu Peep Show to trochę z nimi pograł jednak. Chyba dopiero covid ich zatrzymał? Miała być płyta, a były problemy Popa i Tyty, Orgasmatron, TTG aż w końcu powrót z Litzą.
Czyli koncerty grał z 2-3 lata? A w składzie, w zawieszeniu, był z 6-7? 8? To jednak Lipa był krócej
Czyli koncerty grał z 2-3 lata? A w składzie, w zawieszeniu, był z 6-7? 8? To jednak Lipa był krócej
No to kawał czasu w sumie.
- Shedao Shai
- -#Rainmaker

Chłopy, Wam jakąś dramę rzucić 
Dla mnie nie ma tu powodów do iksde.
Ostatnio zmieniony wt lis 11, 2025 2:04 pm przez nugz, łącznie zmieniany 1 raz.
- Shedao Shai
- -#Rainmaker

I to właśnie jest zabawne 
Ok, pośmialim się, teraz wracaj do polityki.
xD
xD
No bzdura, bo sam info o tym jak rozstanie wyglądało od strony AD wyciągnąłem z tej książkiRecit The Thornographer pisze: ↑pn lis 10, 2025 7:20 pm (nawet we wznowionej i uzupełnionej książce "Raport od Acid Drinkers" nie jest słowem wspomniany, jego po prostu w historii tej kapeli nie ma /a przynajmniej ja na jego ksywę nie natrafiłem, w sumie lepiej tak napisać/).
BRUCE SPRINGSTEEN, JAN BO I RICHIE FAULKNER PONAD WSZYSTKO
https://www.last.fm/pl/user/sardynex
setlist.fm/user/matt01
https://www.last.fm/pl/user/sardynex
setlist.fm/user/matt01
Ciiii... nie psujSardi pisze: ↑wt lis 11, 2025 10:50 pmNo bzdura, bo sam info o tym jak wyglądało rozstanie wyglądało od strony AD wyciągnąłem z tej książkiRecit The Thornographer pisze: ↑pn lis 10, 2025 7:20 pm (nawet we wznowionej i uzupełnionej książce "Raport od Acid Drinkers" nie jest słowem wspomniany, jego po prostu w historii tej kapeli nie ma /a przynajmniej ja na jego ksywę nie natrafiłem, w sumie lepiej tak napisać/).
www.MetalSide.pl
Pewnie gdyby dziś korektę robił Titus lub Litza, nie byłoby tych fragmentów z Dzvonem 
Może kupię se tę knigę.
Może kupię se tę knigę.
- -#Assassin

Czego nie psuj? Zastrzegłem się, że nie natrafiłem na jego xywę, nie czytałem szczegółowo. Jak jest wspomniany to dobrze, poszukam potem.gumbyy pisze: ↑wt lis 11, 2025 11:58 pmCiiii... nie psujSardi pisze: ↑wt lis 11, 2025 10:50 pmNo bzdura, bo sam info o tym jak wyglądało rozstanie wyglądało od strony AD wyciągnąłem z tej książkiRecit The Thornographer pisze: ↑pn lis 10, 2025 7:20 pm (nawet we wznowionej i uzupełnionej książce "Raport od Acid Drinkers" nie jest słowem wspomniany, jego po prostu w historii tej kapeli nie ma /a przynajmniej ja na jego ksywę nie natrafiłem, w sumie lepiej tak napisać/).![]()
- johnny_o
- Ten, Który Czyta Wszystko
Są jakieś sondaże na temat Dzvona? 
Ale nie napisałes, że przejrzałeś po "łebkach", tylko, że nie ma informacji o Dzvonie.Recit The Thornographer pisze: ↑śr lis 12, 2025 2:23 pmCzego nie psuj? Zastrzegłem się, że nie natrafiłem na jego xywę, nie czytałem szczegółowo. Jak jest wspomniany to dobrze, poszukam potem.
A dokładnie:
Sam sobie tworzysz teorie i z nimi później dyskutujesz. Nie pierwszy raz zresztą.Recit The Thornographer pisze: ↑pn lis 10, 2025 7:20 pm (nawet we wznowionej i uzupełnionej książce "Raport od Acid Drinkers" nie jest słowem wspomniany, jego po prostu w historii tej kapeli nie ma /a przynajmniej ja na jego ksywę nie natrafiłem, w sumie lepiej tak napisać/).
www.MetalSide.pl