Autobusy, organizacja wyjazdu
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Autobusy, organizacja wyjazdu
kurka wodna, wreszcie się dołączyłem. hmmm, nie widzę tu nigdzie Szczecina. Czy Szczecin się nnie wybiera?
Nie wie ktos czy jest jakis bus lb cosik na koncert z Krosna lub okolic??
Uwaga! Sprawdzona ekipa, która organizowala wyjazd na Metallike teraz zalatwia busa na Maiden. Busik na Ironow zwany dalej Busmaiden
kosztuje 30 zl od lebka. Zaczynamy zbierać chętnych i najlepiej kaskę. Miejsc jest 54 tak wieć. Serdecznie zapraszam. Jak coś to muj numer gg jest gdzeiś tutaj.
Pozdrawiam
P.S. Tak ogolnie to witam na forum, w koncu cos mnie zmusilo do rejestracji, bo czytalem sanktuarium juz bardzo dlugo. Czesciej sie udzielam na Overkillu.
Pozdrawiam
P.S. Tak ogolnie to witam na forum, w koncu cos mnie zmusilo do rejestracji, bo czytalem sanktuarium juz bardzo dlugo. Czesciej sie udzielam na Overkillu.
tak czytam czytam i w sumie nie widze takze - Czy jakis bus z Trojmiasta badz okolic jest organizowany?
-
arek.baczek
- -#Prowler

Dobre pytanie Axel ;] wiadomo coś o transporcie z gdańska??? Przedewszystkim ile to wyniesie w obie strony? Bo nie wiem, czy szykować samochód na podróż i jechać bryką, ale to bym musiał jeszcze 3 osoby skołować, podróz by wyniosła max 80 zł/osobę w obie strony. Samochód duży i wygodny (Ford Granada Kombi
) także jak ktoś chętny to czekam na 3 osoby, pisac na gadu lub maila. No chyba że jakiś autokar sie znajdzie niedrogo (mniej niż 80 zł/w obie strony)
gg: 5257913
mail: arek.baczek@wp.pl.
Pozdrawiam
gg: 5257913
mail: arek.baczek@wp.pl.
Pozdrawiam
-
arek.baczek
- -#Prowler

No już 2 osoby sie zgłosiły, jeszcze jedna sie zmieści, chętni pisać, kontakt jeden post wyżej.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
LUDZISKA!!!piszcie coś o wyjeździe z gdańska!!bede miał około 10 osób!!!pilnie!!!
nosz chryste panie na gumowym baranie. mocny, weź się uspokój. się znajdzie pewnie jakiś bus dla Ciebie. nie podniecaj się tyle bo to nie zdrowo. ani i nie wypada.
Zerknij na overkilla tam cos bylo o transporcie z Gdanska...mocny84 pisze:LUDZISKA!!!piszcie coś o wyjeździe z gdańska!!bede miał około 10 osób!!!pilnie!!!
http://metallica.isp.net.pl/forum/viewt ... &start=220
"So, Until The Next Time
Have a Good Sin"
ok wielkie dzięki!juz sie uspokoiłem:) 
Intereuje mne itylko czy jedzie ktoś z Chełma busem??
albo jakimś inym transportem gdzie można siedołączyć
ale tu niektórzy są zjebani...teraz będe szukał w tych ponad 0 postach odpowiedzi..ale h*** tak trza
ale tu niektórzy są zjebani...teraz będe szukał w tych ponad 0 postach odpowiedzi..ale h*** tak trza
mancur ---> ostrzeżenie za wulgarność
a drugie za obraze innych userów. radzę się pilnować, jeszcze jeden wybryk i odlatujesz stąd na księżyc.
wyjazd z Jasła i okolic
W ostatniej chwili zmieniły sie pewne plany i jade na Ironów, jestem z tego powodu niesamowicie szczesliwy, poszukuje dwuch miejsc w jakims busie czy cos podobnego lub moze ma ktos dwa wolne miejsca w samochodzie z Jasła lub okolic moze byc rowniez z Tarnowa
-
wickerman17
- -#Charlotte

Jedzie ktoś z okolic Gorzowa lub z samego Gorzowa ?? Jak tak to chętnie się dolącze. Moje gg:1075736
-
wickerman17
- -#Charlotte

Ja moge tylko podaj wiecej informacjispyro pisze:kurka wodna, wreszcie się dołączyłem. hmmm, nie widzę tu nigdzie Szczecina. Czy Szczecin się nnie wybiera?
Organizuje busa z Warszawy.Planowany koszt to będzie jakies 70 zł na osobe.Dokładnie to wyjdzie ja zajedziemy na miejsce.Dalszych informacji udziele,jak bedą chętni.Bus ma byc z klimą i chyba nawet dvd.
Organizujemy autokar na Mystic z Krakowa , cena około 20 zł. od głowy , ilość miejsc ograniczona (49) już jest ponad dycha . Diabel125@interia.pl
Niedługo będzie też ogłoszenie w music shopie.
Niedługo będzie też ogłoszenie w music shopie.
Up The irons
Pisze sie ktos z Radomia i okolic na busa??
moglbys jakies blizsze info o tym wyjezdzie mi na gg(3690888) podeslac..kendzior pisze:Organizuje busa z Warszawy.Planowany koszt to będzie jakies 70 zł na osobe.Dokładnie to wyjdzie ja zajedziemy na miejsce.Dalszych informacji udziele,jak bedą chętni.Bus ma byc z klimą i chyba nawet dvd.
a jakby co to potrzebuje 2 miejsca
a ja dalej czekam na jakies informacje chętnych na wyjazd gdańska i okolic!!no kto mnie weźmie??