zmiany nicków

Regulamin, kwestie techniczne i organizacyjne związane z forum, info o Fan Klubie

Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

pz
-#Administrator
-#Administrator

Re: zmiany nicków

Post autor: pz »

Sardi pisze: pt sie 25, 2023 7:13 pm Gumbyy prosi się o drugiego warna w ciągu kilku dni.
Skoro tak świetnie sobie radzi w zbieraniu warnów, to może czas dać mu moderatora :lol:

02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Defenders of Steel
06: Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), Linkin Park
07: Judas Priest
Deleted User 5490

Post autor: Deleted User 5490 »

Jako pośmiertny admin zza winkla i były moderator, domagam się pomnika. Może być z gówna, ale macie go osobiście ulepić.
Awatar użytkownika
gumbyy
ZASŁUŻONY SANATORIANIN

Post autor: gumbyy »

pz pisze: pt sie 25, 2023 7:41 pm
Sardi pisze: pt sie 25, 2023 7:13 pm Gumbyy prosi się o drugiego warna w ciągu kilku dni.
Skoro tak świetnie sobie radzi w zbieraniu warnów, to może czas dać mu moderatora :lol:
A proszę bardzo :lol:

Wiele lat moderowałem/adminowałem na forum MetalSide, więc doświadczenie mam ogromne :D i co ciekawe to tam systemu warnów nie było :lol:

#gumbyy23 :mryellow:
www.MetalSide.pl
Awatar użytkownika
Recit The Thornographer
-#Moonchild
-#Moonchild

Post autor: Recit The Thornographer »

Taka sprawa, niewarta nowego tematu. Starość nadeszła szybciej niż myślałem i (kosztuje mnie trochę emocji, żeby to przyznać!), mam problem z edycją profilu na forum :oops: :facepalm:

Konkretnie chodzi mi o taką sprawę, że mam wpisaną swoją stronę jako CoFpoland.com. Gdy kupę lat temu się tu rejestrowałem, to strona polskiego FC Cradle Of Filth działała, ale już od prawie dekady to zamknięty temat. Domenę niedawno kupił jakiś chińczyk i wyświetlają się jakieś gówna, być może szkodliwe dla kompa, więc chciałbym ją wywalić z profilu żeby ktoś nie miał problemów przez to. Próbuję co jakiś czas jak o tym sobie przypomnę i zawsze porażka, więc czas zwrócić się po pomoc :)
We embrace like two lovers at death. A monument to the trapping of breath
pz
-#Administrator
-#Administrator

Recit The Thornographer pisze: śr wrz 03, 2025 1:23 pm Taka sprawa, niewarta nowego tematu. Starość nadeszła szybciej niż myślałem i (kosztuje mnie trochę emocji, żeby to przyznać!), mam problem z edycją profilu na forum :oops: :facepalm:

Konkretnie chodzi mi o taką sprawę, że mam wpisaną swoją stronę jako CoFpoland.com. Gdy kupę lat temu się tu rejestrowałem, to strona polskiego FC Cradle Of Filth działała, ale już od prawie dekady to zamknięty temat. Domenę niedawno kupił jakiś chińczyk i wyświetlają się jakieś gówna, być może szkodliwe dla kompa, więc chciałbym ją wywalić z profilu żeby ktoś nie miał problemów przez to. Próbuję co jakiś czas jak o tym sobie przypomnę i zawsze porażka, więc czas zwrócić się po pomoc :)

Pytanie czemu nie działało, przetestuję potem na sobie. Na razie usunąłem stronę z Twojego profilu

02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
06: Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), Linkin Park
Awatar użytkownika
Recit The Thornographer
-#Moonchild
-#Moonchild

Post autor: Recit The Thornographer »

pz pisze: śr wrz 03, 2025 3:02 pm

Pytanie czemu nie działało, przetestuję potem na sobie. Na razie usunąłem stronę z Twojego profilu
Dzięki!

Nie chodzi o to, że nie działało, tego pola po prostu nie umiem znaleźć w moim profilu :)
We embrace like two lovers at death. A monument to the trapping of breath
Awatar użytkownika
Władysław_Warneńczyk
-#Ancient mariner
-#Ancient mariner

Post autor: Władysław_Warneńczyk »

proszę o zmianę nicka na Nicka Cave’a
pz
-#Administrator
-#Administrator

Władysław_Warneńczyk pisze: ndz lis 23, 2025 3:25 am proszę o zmianę nicka na Nicka Cave’a
Ty to za pisanie po pijaku, zaraz bana wciągniesz

ODPOWIEDZ