Skoro tak świetnie sobie radzi w zbieraniu warnów, to może czas dać mu moderatora
zmiany nicków
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: zmiany nicków
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Defenders of Steel
06: Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), Linkin Park
07: Judas Priest
-
Deleted User 5490
Jako pośmiertny admin zza winkla i były moderator, domagam się pomnika. Może być z gówna, ale macie go osobiście ulepić.
A proszę bardzo
Wiele lat moderowałem/adminowałem na forum MetalSide, więc doświadczenie mam ogromne
#gumbyy23
www.MetalSide.pl
- Recit The Thornographer
- -#Moonchild

Taka sprawa, niewarta nowego tematu. Starość nadeszła szybciej niż myślałem i (kosztuje mnie trochę emocji, żeby to przyznać!), mam problem z edycją profilu na forum
Konkretnie chodzi mi o taką sprawę, że mam wpisaną swoją stronę jako CoFpoland.com. Gdy kupę lat temu się tu rejestrowałem, to strona polskiego FC Cradle Of Filth działała, ale już od prawie dekady to zamknięty temat. Domenę niedawno kupił jakiś chińczyk i wyświetlają się jakieś gówna, być może szkodliwe dla kompa, więc chciałbym ją wywalić z profilu żeby ktoś nie miał problemów przez to. Próbuję co jakiś czas jak o tym sobie przypomnę i zawsze porażka, więc czas zwrócić się po pomoc
Konkretnie chodzi mi o taką sprawę, że mam wpisaną swoją stronę jako CoFpoland.com. Gdy kupę lat temu się tu rejestrowałem, to strona polskiego FC Cradle Of Filth działała, ale już od prawie dekady to zamknięty temat. Domenę niedawno kupił jakiś chińczyk i wyświetlają się jakieś gówna, być może szkodliwe dla kompa, więc chciałbym ją wywalić z profilu żeby ktoś nie miał problemów przez to. Próbuję co jakiś czas jak o tym sobie przypomnę i zawsze porażka, więc czas zwrócić się po pomoc
We embrace like two lovers at death. A monument to the trapping of breath
Recit The Thornographer pisze: ↑śr wrz 03, 2025 1:23 pm Taka sprawa, niewarta nowego tematu. Starość nadeszła szybciej niż myślałem i (kosztuje mnie trochę emocji, żeby to przyznać!), mam problem z edycją profilu na forum![]()
![]()
Konkretnie chodzi mi o taką sprawę, że mam wpisaną swoją stronę jako CoFpoland.com. Gdy kupę lat temu się tu rejestrowałem, to strona polskiego FC Cradle Of Filth działała, ale już od prawie dekady to zamknięty temat. Domenę niedawno kupił jakiś chińczyk i wyświetlają się jakieś gówna, być może szkodliwe dla kompa, więc chciałbym ją wywalić z profilu żeby ktoś nie miał problemów przez to. Próbuję co jakiś czas jak o tym sobie przypomnę i zawsze porażka, więc czas zwrócić się po pomoc![]()
Pytanie czemu nie działało, przetestuję potem na sobie. Na razie usunąłem stronę z Twojego profilu
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
06: Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), Linkin Park
- Recit The Thornographer
- -#Moonchild

Dzięki!
Nie chodzi o to, że nie działało, tego pola po prostu nie umiem znaleźć w moim profilu
We embrace like two lovers at death. A monument to the trapping of breath
- Władysław_Warneńczyk
- -#Ancient mariner

proszę o zmianę nicka na Nicka Cave’a
Ty to za pisanie po pijaku, zaraz bana wciągniesz