Księga Skarg i Wniosków
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Księga Skarg i Wniosków
Może były oddzielne tłumaczenia dla strony głównej i listy nieprzeczytanych. Trzeba będzie skorygować 
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
Nie wiem czy taki screen coś da, ale jak dla mnie widać ten za mały font. Na przykład numery podstron tematu są olbrzymie w porównaniu do tego.
W Brave da się ustawić indywidualne powiększenie dla danej witryny i na 125% jest dużo lepiej, aczkolwiek nie powiększa to tylko fontów
W Brave da się ustawić indywidualne powiększenie dla danej witryny i na 125% jest dużo lepiej, aczkolwiek nie powiększa to tylko fontów
U mnie font jest taki sam jak wcześniej
Patrząc na style nie powinno być problemu z powiększeniem (chociaż to i tak jest skalowane na 1.3 standardowej wielkości w trybie mobilnym), ale to już nie dzisiaj.barsiarz pisze: ↑pn lis 24, 2025 10:31 pm Screenshot_20251124-222741.Brave.png
Nie wiem czy taki screen coś da, ale jak dla mnie widać ten za mały font. Na przykład numery podstron tematu są olbrzymie w porównaniu do tego.
W Brave da się ustawić indywidualne powiększenie dla danej witryny i na 125% jest dużo lepiej, aczkolwiek nie powiększa to tylko fontów![]()
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
Już u mnie wszystko gra i buczy
Ciekawostka ,na niezalogowanym nie widać kto jest na forum
Ciekawostka ,na niezalogowanym nie widać kto jest na forum
Clan Of Xymox 7.02 ; E.Clapton 29.04 ; Hellhaim,Orgasmatron 16.05 ;Metallica 19.05 ;Savatage + 11.08 ;Deep Purple 8.10 ; Acid Drinkers 12.12
Mam nawet spersonalizowany przycisk

Zaiste!
PIĘKNA AKCJA - TAKA SYTUACJA!
ps.
teraz wszyscy przy najbliższej okazji stawiają BC piwko
www.MetalSide.pl
- Shedao Shai
- -#Rainmaker

Patrzcie cockera, jaki sprytny. Taka akcja tuż przed Sanktuariankami.
Klasycznie: szach & mat!Shedao Shai pisze: ↑wt lis 25, 2025 7:48 am Patrzcie cockera, jaki sprytny. Taka akcja tuż przed Sanktuariankami.
www.MetalSide.pl
Na telefonie mam obcięty baner, ale mam to w dupie.
Skoro faktycznie są usprawnienia, nie tylko lifting, to jeszcze większe graty, bcc
Skoro faktycznie są usprawnienia, nie tylko lifting, to jeszcze większe graty, bcc
i co ważne:
nowa wersja forum = możliwość wstawiania emotek z klawiatury telefonu, gdyż nie robią się już wielkie jak nie powiem co kogo
w związku z tym regulamin został zaktualizowany
nowa wersja forum = możliwość wstawiania emotek z klawiatury telefonu, gdyż nie robią się już wielkie jak nie powiem co kogo
w związku z tym regulamin został zaktualizowany
BRUCE SPRINGSTEEN, JAN BO I RICHIE FAULKNER PONAD WSZYSTKO
https://www.last.fm/pl/user/sardynex
setlist.fm/user/matt01
https://www.last.fm/pl/user/sardynex
setlist.fm/user/matt01
Skarga na bcc - pomógł mi z banerem i jebany działa 
- Shedao Shai
- -#Rainmaker