np. Kat - Czarne zastepy (live)
Support - KREATOR
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Support - KREATOR
MiKi sorry ale nie wiem co Cie tu doluje, dla mnie to super wiadomosc
plan jest taki - podczas Dragonforce wchodze na stadion, na Kreatorze szaleje, na Nightwishu sie wycofuje na z gory upatrzone pozycje w celu ochloniecia, a gdy Nightwish zejdzie przedzieram sie przez tlumy trzynastolatek pod scene i szaleje na Maiden

też doszedłem do tego wnioskukobi pisze:MiKi sorry ale nie wiem co Cie tu doluje, dla mnie to super wiadomoscplan jest taki - podczas Dragonforce wchodze na stadion, na Kreatorze szaleje, na Nightwishu sie wycofuje na z gory upatrzone pozycje w celu ochloniecia, a gdy Nightwish zejdzie przedzieram sie przez tlumy trzynastolatek pod scene i szaleje na Maiden
![]()
jedyny mankament - na Kreatorze będzie chyba jasno
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

To pod sceną będą same 13-latki?kobi pisze:gdy Nightwish zejdzie przedzieram sie przez tlumy trzynastolatek pod scene
-
El Dorado
heh.. .łatwiej bedzie sie pod scene przedostac... z bara taką trzynastke i ona lezy i kwiczy a ja trzymiem sie barierekWICKER MAN pisze:To pod sceną będą same 13-latki?kobi pisze:gdy Nightwish zejdzie przedzieram sie przez tlumy trzynastolatek pod sceneW takim razie wybieram się na płytę.
![]()
aleś Ty męski 
no, moze jeszcze kilku prokuratorowWICKER MAN pisze:To pod sceną będą same 13-latki?
super 13-ki?? to juz nie bede musial isc na Avril :solo :soloWICKER MAN pisze:To pod sceną będą same 13-latki?kobi pisze:gdy Nightwish zejdzie przedzieram sie przez tlumy trzynastolatek pod sceneW takim razie wybieram się na płytę.
![]()
hmmm a mnie pedalstwo zarzucali
`drzazgi w oku moim szukasz a belki w swoim nie widzisz`
tobink dziewczyn sie nie uderza ... nie tak, zeby lezaly i kwiczaly
namawiajcie kolezanki 13,14,15 na ten gig 
Chociaż to znana kapela i słyszałem o niej duzo mało ją znam. Nie mniej cieszę się, że będzie. 
UpTheIrons
Słyszałem nie słuchałem cholera kiedy ja to nadrobie jak jeszcze mi sie discman zwalil 
no ja tam mysle ze zainteresowanie 13-kami to jest jednak zdrowsze niz "pedalstwo". Taka 13-ka za pare lat to bedzie idealna kandydatka np na zoneS1MON pisze:hmmm a mnie pedalstwo zarzucali`drzazgi w oku moim szukasz a belki w swoim nie widzisz`
No a jak dziewczyna lezy i kwiczy....... to czegoz chciec wiecej??
-
_Sand_man_
- -#Invader

Trzeba zgłosić żeby każda 13-nastka przyszła ze swoim prywatnym prokuratoremSzymon pisze:no ja tam mysle ze zainteresowanie 13-kami to jest jednak zdrowsze niz "pedalstwo". Taka 13-ka za pare lat to bedzie idealna kandydatka np na zoneS1MON pisze:hmmm a mnie pedalstwo zarzucali`drzazgi w oku moim szukasz a belki w swoim nie widzisz`
![]()
![]()
![]()
No a jak dziewczyna lezy i kwiczy....... to czegoz chciec wiecej??![]()
![]()
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Nie wiedziałem, że jesteś taki perwersyjny.tobink pisze:heh.. .łatwiej bedzie sie pod scene przedostac... z bara taką trzynastke i ona lezy i kwiczy a ja trzymiem sie barierek
Szymon pisze:no ja tam mysle ze zainteresowanie 13-kami to jest jednak zdrowsze niz "pedalstwo". Taka 13-ka za pare lat to bedzie idealna kandydatka np na zone![]()
![]()
![]()
No a jak dziewczyna lezy i kwiczy....... to czegoz chciec wiecej??![]()
![]()
No a Jadwiga ile miała lat jak wychodziła za Jagiełłę?
13-letnich?kobi pisze:no, moze jeszcze kilku prokuratorowWICKER MAN pisze:To pod sceną będą same 13-latki?
Ok, ale naprawdę - nie off-topujmy za bardzo... Może powinna powstać specjalna off-topownia dla forum koncertowego?
Taka 13-ka za pare lat to bedzie idealna kandydatka np na zone
Szymon wybacz ale ty przeciaż jesteś dla takiej 13 starym capem

Szymon wybacz ale ty przeciaż jesteś dla takiej 13 starym capem
Ostatnio zmieniony śr mar 16, 2005 11:37 pm przez edii, łącznie zmieniany 1 raz.
No jak bede mial 30 to przeciez nie bede latal za paniami w moim wieku 
Czy ja mowie ze bede sie dopuszczal jakis czynow niedozwolonych z tymi 13kami??
Wiec co wyscie sie tak tych prokuratorow uczepili, zreszta wujek Staszek powiedzial, ze oni w prokuraturze maja inne sprawy na glowie 
Nie wiem czy to Offtop bo w koncu temat to Kreator - a my tu kreatywnie oftopujemy
Dobra koniec - ja juz w tym temacie nic o 13-kach nie napisze - zalozcie temat o Avril

Czy ja mowie ze bede sie dopuszczal jakis czynow niedozwolonych z tymi 13kami??
Nie wiem czy to Offtop bo w koncu temat to Kreator - a my tu kreatywnie oftopujemy
Dobra koniec - ja juz w tym temacie nic o 13-kach nie napisze - zalozcie temat o Avril
-
Deleted User 357
Genialnie
W końcu porządny zespół przed Ironami
A na Nightwishu będzie akurat czas na odpoczynek 
czy moglby mi ktos podestac teksty z ostatniej plyty?
dzieki z gory
dzieki z gory
NIE PIJ ZA KIEROWNICA !! STUKNIESZ KOGOS W ZDERZAK I SOBIE ROZLEJESZ
-
szatanista
- -#Long distance runner

Sprawdz na http://www.wszystko.tkatm2 pisze:czy moglby mi ktos podestac teksty z ostatniej plyty?
dzieki z gory
a tobie udalo sie znalesc? myslisz ze nie szukalem?
nie ma na ich oficjalnej stronie ani nigdzie nie znalazlem
wiec ja jestes taki madrala to sam sprawdz zanim zaczniesz pisac !
nie ma na ich oficjalnej stronie ani nigdzie nie znalazlem
wiec ja jestes taki madrala to sam sprawdz zanim zaczniesz pisac !
NIE PIJ ZA KIEROWNICA !! STUKNIESZ KOGOS W ZDERZAK I SOBIE ROZLEJESZ