Ulubiony album Dziewicy 2.0
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Ulubiony album Dziewicy 2.0
1. SiT (od lat bez zmian)
2. SSOASS (powrót na podium)
3. PoM
2. SSOASS (powrót na podium)
3. PoM
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków), Wishbone Ash (Warszawa), Monstrum (Rzeszów), Soen (Kopenhaga)
03: Lady Pank, Zalewski, Turbo (Łódź)
05: Defenders of Steel
06: Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), Linkin Park
07: Judas Priest
1. BNW (raczej nigdy nie zejdzie niżej)
2. 7thSon
3. SiT
Jeśli chodzi o to, co odpalałem najczęściej w 2022 to: zajechałem Senjutsu, SiT i LAD.
Przesłuchuje po raz drugi całe Talking Maiden i pozwoliło mi to bardziej polubić TFF.
2. 7thSon
3. SiT
Jeśli chodzi o to, co odpalałem najczęściej w 2022 to: zajechałem Senjutsu, SiT i LAD.
Przesłuchuje po raz drugi całe Talking Maiden i pozwoliło mi to bardziej polubić TFF.
Taka sama kolejność u mnie. Dalej będzie debiut i TXF. Bez zmian w temacie od kilku ładnych lat.
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
-
Deleted User 8107
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Teraz tak:
Frontier
Senjutsu
SiT
Za nimi Syn
Aczkolwiek Senjutsu na pewno spadnie jak już przesłucham go 1000+ razy jak resztę. No i raczej slucham ostatnio koncertowek i własnych playlist.
Lubie Iron Maiden i Megadeth
pz = shakin stevens
oddawac długie podpisy
pz = shakin stevens
oddawac długie podpisy
-
TheMagican
- -#Prisoner

Pierwsze 5 eks ekwo najlepsze. Powerslave mi najbardziej się podoba bo tam jest brzmienie rodem z Egiptu
Along the coast road, by the headland
the early lights of winter glow.
I'll pour a cup to you my darling.
And raise it up say Cheerio.
the early lights of winter glow.
I'll pour a cup to you my darling.
And raise it up say Cheerio.
Tak jest, ponoć Faraon puszczał takie brzmienia podczas budowy piramid na wielkich 2000 watowych kolumnach.
Zagłosowałem na Number, potem Piece i Powerslave, bo można 3 wziąć, to wybrałem trzy 
Still Reigning...