Coma też za droga. Z jednej strony gra w halach podobnych do Priest (Torwar w Warszawie), z drugiej to polski zespół, który gra w Polsce kilka koncertów, więc nie ma efektu "jedyny koncert, musisz tam być". Teraz zapłacił za Zalewskiego na Torwarze ok. 200 za bilet. Sporo, ale biorąc pod uwagę jego popularność i rozmiar hali, to wydaje się odpowiednią ceną.
28/07/2026 - Judas Priest - Warszawa
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 28/07/2026 - Judas Priest - Warszawa
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków), Wishbone Ash (Warszawa), Monstrum (Rzeszów), Soen (Kopenhaga)
03: Lady Pank, Zalewski, Turbo (Łódź)
05: Defenders of Steel
06: Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), Linkin Park
07: Judas Priest
- Shedao Shai
- -#Nomad

No oczywiście. Po prostu mi się skojarzyło i się zaśmiałem, bo pamiętam że rozważałem tę Comę, ale jak zobaczyłem ceny to nie umiałem uwierzyć. Ceny biletów na koncerty polskich wykonawców to taka odklejka, że w porównaniu taki Judas Priest wydaje mi się OK.pz pisze: ↑śr gru 03, 2025 8:39 amComa też za droga. Z jednej strony gra w halach podobnych do Priest (Torwar w Warszawie), z drugiej to polski zespół, który gra w Polsce kilka koncertów, więc nie ma efektu "jedyny koncert, musisz tam być". Teraz zapłacił za Zalewskiego na Torwarze ok. 200 za bilet. Sporo, ale biorąc pod uwagę jego popularność i rozmiar hali, to wydaje się odpowiednią ceną.
Ostrava 2361Kc za Stani, kupione
Również kupione. Nie ma GC.
415 zł. Drożej niż w Polsce. Do czego to doszło 
- Caracalized
- -#Clairvoyant

Pepiczki się nauczyły od nas, że jak my możemy doić taką kasę z konsumentów to oni też się nie będą jebać 
- Caracalized
- -#Clairvoyant

Ja wziąłem Torwar wczoraj, Ostrawę wezmę po wypłacie - przez tydzień to się nie powinno wyprzedać xD
- blackcocker
- -#Moderator

#blackcocker2023
Najlepszą prozę pisze życie.
Ostatni jest wtedy, kiedy idziesz rzygać.
Nic nas nie zatrzyma.
Jak się ma dupę, to trzeba powiedzieć "dupa".
Twoje jebie, ale że śmierdzi.
01: Alter Bridge
02: Vltimas, Turbo, Faetooth, Turbo
***OFFICIAL PAULINA DAMASKE FANKLUB***
Najlepszą prozę pisze życie.
Ostatni jest wtedy, kiedy idziesz rzygać.
Nic nas nie zatrzyma.
Jak się ma dupę, to trzeba powiedzieć "dupa".
Twoje jebie, ale że śmierdzi.
01: Alter Bridge
02: Vltimas, Turbo, Faetooth, Turbo
***OFFICIAL PAULINA DAMASKE FANKLUB***
W Halle 80 Euro. Nie ma GC. Czyli całkiem uczciwie jak na DE.
- Caracalized
- -#Clairvoyant

Co za kek, żeby u Niemca było taniej niż u nas xD
Ale to standard w przypadku Priest. I w 2025 i w 2024 za koncerty u Helmutów płaciłem mniej niż za polskie gigi.
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
W tym roku płyta była 299? Czyli szybko poszło o 100 zł w górę.
www.MetalSide.pl
Najpierw była 415. Potem obniżyli cenę jak słabo schodziło.
A
B
C
D
E
B
C
D
E
- Caracalized
- -#Clairvoyant

A ktoś jedzie do Halle? Jak tak patrzę to w sumie zrobiłbym sobie tripa z Mönchengladbach i zatrzymał się po drodze w Halle.
Tak w ogóle w pierwszym poście koncerty w Halle i Neu Ulm są zamienione.
Rzeczywiście. Ja tylko poprzesuwałem wklejone, nie patrzyłem na stronie Priest. Poprawiłem. I to zmienia postać rzeczy. Powtórka z wyjazdu do Halle? Bilety taniej niż do Warszawy.
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków), Wishbone Ash (Warszawa), Monstrum (Rzeszów), Soen (Kopenhaga)
06: Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), Linkin Park
A nie będziesz wtedy na urlopie? Jest duża szansa, że 23.07 będę w Ratyzbonie, więc nie wiem do końca jak to się ułoży. Czekam na resztę dat od Tobiasa. Ale wstępnie - jestem na tak 
Helga była w Dreźnie. Niby do Halle niedaleko, ale Niemcy raczej chodzą na koncerty "u siebie"
Raczej w sierpniu urlop (dlatego czeskie daty oraz Savatage mi nie pasują). Podejrzewam, że start w weekend 31.07-2.08. Ale to oczywiście może się zmienić.