Księga Skarg i Wniosków
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Księga Skarg i Wniosków
Jako, że jutro wybieram się na Bryana Adamsa i cały dzień (a przynajmniej jego popołudniowo-wieczorną część) spędzę za kierownicą i na zabawie, to przywracania warnów (a może i banów) może się odbyć z opóźnieniem.
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków), Wishbone Ash (Warszawa), Monstrum (Rzeszów), Soen (Kopenhaga)
03: Lady Pank, Zalewski, Turbo (Łódź)
05: Defenders of Steel
06: Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), Linkin Park
07: Judas Priest
Amnestia!! 
Bravo, PreZes, przewracasz kogoś, kto jawnie sra i odlewa się na Wasze zasady i Regulamin
Wasza znajomość przetrwała próby czasu tutaj, górki, i jeszcze pewnie trochę przed Wami na tej drodze 
Szanuję - za bycie kolejny raz naiwnym, ale sprawiedliwym

Szanuję - za bycie kolejny raz naiwnym, ale sprawiedliwym
Pragnę oficjalnie oświadczyć, iż zarówno ja jak i BCC złożyliśmy zdania odrębne co do unbana, ze względu na brak jakiejkolwiek refleksji i nie mieliśmy na to żadnego wpływu
BRUCE SPRINGSTEEN, JAN BO I RICHIE FAULKNER PONAD WSZYSTKO
https://www.last.fm/pl/user/sardynex
setlist.fm/user/matt01
https://www.last.fm/pl/user/sardynex
setlist.fm/user/matt01
- Shedao Shai
- -#Nomad

Nie martwię się. W takim tempie, długo to nie potrwa xD
Wspaniale... PreZes wsadził kij w mrowisko i sobie poszedłpz pisze: ↑ndz gru 14, 2025 9:53 pm Zbliża się ten wyjątkowy czas w roku kiedy zwierzęta i administratorzy mówią ludzkim głosem. W związku z tym zdjąłem ostrzeżenia aktywnych użytkowników. Macie czystą kartę, żeby grzeszyć przed świętami, a okazji będzie sporo, bo zdjąłem również bany "aktywnym" użytkownikom (czyli wiadomo komu). Także teraz przed czytaniem forum jakaś herbatka na nadciśnienie może być wskazana u niektórych. Ja natomiast idę odpocząć![]()
popieram #teammods!
www.MetalSide.pl
gumbyy pisze: ↑pn gru 15, 2025 2:02 pmWspaniale... PreZes wsadził kij w mrowisko i sobie poszedłpz pisze: ↑ndz gru 14, 2025 9:53 pm Zbliża się ten wyjątkowy czas w roku kiedy zwierzęta i administratorzy mówią ludzkim głosem. W związku z tym zdjąłem ostrzeżenia aktywnych użytkowników. Macie czystą kartę, żeby grzeszyć przed świętami, a okazji będzie sporo, bo zdjąłem również bany "aktywnym" użytkownikom (czyli wiadomo komu). Także teraz przed czytaniem forum jakaś herbatka na nadciśnienie może być wskazana u niektórych. Ja natomiast idę odpocząć![]()
![]()
tak trzeba żyć.
Taki był plan.
@Sardi, "zdanie odrębne" to trochę nadinterpretacja. W końcu poinformowałem Was o zaistniałym fakcie (no z lekki wyprzedzeniem). Natomiast fakt, że nie spotkał się on z "wielkim entuzjazmem"
Też tak sądzę
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków), Wishbone Ash (Warszawa), Monstrum (Rzeszów), Soen (Kopenhaga)
06: Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), Linkin Park
bcc, Sardi - 
2 boty w różnych wątkach, raczej zauważycie, o czym mówię 
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Stwierdziłem, że powtarzasz przekaz stworzony na Kremlu. To jest fakt.
No Józio się wyraźnie socjalizuje. Robi dzieciak postępy.
Jesli uzytkownicy tego forum maja prawo mnie obrazac, to ja mam prawo mowic wprost, ze sa idiotami, to naprawde bardzo proste. Cocker biegał po kazdym temacie za Ralfem gnojac go za rzeczy mniej lub bardziej absurdalne, przestancie byc jebanymi hipokrytami/nugzami. Albo porzadeczek i lizanie sie po fiutach, albo free for all, bo teraz wypadasz komicznie. I przypominam - mozecie tak pajacowac tylko dlatego, ze w pewne wakacje jako jedyny uzeralem sie z upierdliwym chlopem zeby utrzymac ten forumek.Trzeba być odrealnionym, żeby nie zauważać zalewu kacapskiej propagandy w sieci
Lubie Iron Maiden i Megadeth
pz = shakin stevens
oddawac długie podpisy
pz = shakin stevens
oddawac długie podpisy
- Shedao Shai
- -#Nomad

Bon Dzosef pisze: ↑wt gru 16, 2025 5:21 pmCo mnie obchodza wypowiedzi Ellefsona, który po wywaleniu z Megadeth stał sie najwiekszym fanbojem Mety i wypowiada sie o niej nonstop pochlebnie na złość Rudemu? Wyobrażam sobie Mustaine'a który rzuca ze nagra to demo na złosc Larsowi, który chciał wpisac mu sie w creditsy, ale nie były to zadne realne plany, a ja wtedy znałem cała ekipe techniczna, znałem dokładnie co jest grane na próbach, słuchałem riffów które długo pozniej stały sie numerami na TSTDATD wiec zamknij juz morde pls.nugz pisze: ↑wt gru 16, 2025 4:03 pm Chcesz czasówkę z dokładną wypowiedzią Juniora, czy se znajdziesz? Czy byłeś nawet bliżej z Rudym niż David? Kim ty myślisz że jesteś dla DM?Znów ci wyjebało skalę na narcyzometrze
Ellefson nie jest wiarygodny, ale ty, któremu niedawno Mustaine w końcu poświęcił więcej niż minutę na gadkę - już tak
Jesli uwazasz ze Mechanix to numer w ktorym Ulrich i Hetfield komponowali to jestes pierdolniety
Możesz się nie zgadzać z Nugzem i uważać, że ma słabe źródła informacji. Możesz mieć nawet w tym rację , ale to nie daje Ci prawa, że nazywać go pierdolniętym i kazać " zamykać mordę ".
Idzie warn za brak kultury w dyskusji.
Taki badass, a znów się splakal na temat Rogala
Nie wierzę, że uszczypliwości w kierunku Ralfa wykraczały poza lajtową ironię i złośliwe docinki, też to robiłem i nadal to ma miejsce lokalnie. Każdy, to kto robi, wie o tym, nie trzeba robić listy użytkowników, po prostu ironia, nic osobistego.
Ale są tego poziomy, a twoje przykładowe: cwele, ameby czy wyjazdy na rodzinę (TAK, BĘDĘ O TYM PRZYPOMINAŁ), to inna zupełnie liga, za co m.in. jesteś regularnie doceniany lokalnie w najmniej pożądanej kategorii, od kilku lat z rzędu
Tylko że ciebie to nie dotyka, jesteś ponad tym, mentalnie nietykalny, prawdziwy badass
PreZes, rób, jak uważasz
Nie wierzę, że uszczypliwości w kierunku Ralfa wykraczały poza lajtową ironię i złośliwe docinki, też to robiłem i nadal to ma miejsce lokalnie. Każdy, to kto robi, wie o tym, nie trzeba robić listy użytkowników, po prostu ironia, nic osobistego.
Ale są tego poziomy, a twoje przykładowe: cwele, ameby czy wyjazdy na rodzinę (TAK, BĘDĘ O TYM PRZYPOMINAŁ), to inna zupełnie liga, za co m.in. jesteś regularnie doceniany lokalnie w najmniej pożądanej kategorii, od kilku lat z rzędu
PreZes, rób, jak uważasz
A BC dałoby się coś zrobić z przestrzenią na dodawanie plików bo jest full
Trzeba sprawdzić ile mamy jeszcze przestrzeni w naszym abonamencie albo wycinać pliki
Tnijcie temat "teraz słucham", bo tam pewno najwięcej okładek siedzi.
www.MetalSide.pl
- blackcocker
- -#Moderator

Spojrzę jak to wygląda. Ogólnie są tam jakieś syfy, jakieś foty, tylko muszę się rozeznać czy to przestrzeń forum na pliki, czy po prostu nasza na serwerze. Może da się to rozszerzyć. Może dziś do tego uda mi się usiąść
#blackcocker2023
Najlepszą prozę pisze życie.
Ostatni jest wtedy, kiedy idziesz rzygać.
Nic nas nie zatrzyma.
Jak się ma dupę, to trzeba powiedzieć "dupa".
Twoje jebie, ale że śmierdzi.
01: Alter Bridge
02: Vltimas, Turbo, Faetooth, Turbo
***OFFICIAL PAULINA DAMASKE FANKLUB***
Najlepszą prozę pisze życie.
Ostatni jest wtedy, kiedy idziesz rzygać.
Nic nas nie zatrzyma.
Jak się ma dupę, to trzeba powiedzieć "dupa".
Twoje jebie, ale że śmierdzi.
01: Alter Bridge
02: Vltimas, Turbo, Faetooth, Turbo
***OFFICIAL PAULINA DAMASKE FANKLUB***
blackcocker pisze: ↑wt gru 16, 2025 7:37 pmSpojrzę jak to wygląda. Ogólnie są tam jakieś syfy, jakieś foty, tylko muszę się rozeznać czy to przestrzeń forum na pliki, czy po prostu nasza na serwerze. Może da się to rozszerzyć. Może dziś do tego uda mi się usiąść
Pamiętaj, że na całej "naszej" przestrzeni stoi jeszcze strona. Jeżeli w panelu widać ile jeszcze mamy wolnego miejsca w abonamencie, to w panelu forum możemy rozszerzyć. Jak nie to potnę pliki.
Mozna by trochę staroci wyrzucić
Przestań się powtarzać i pisać nam co mamy robić. Zrobimy co uznamy za stosowne.