Księga Skarg i Wniosków

Regulamin, kwestie techniczne i organizacyjne związane z forum, info o Fan Klubie

Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

pz
-#Administrator
-#Administrator

Re: Księga Skarg i Wniosków

Post autor: pz »

Jako, że jutro wybieram się na Bryana Adamsa i cały dzień (a przynajmniej jego popołudniowo-wieczorną część) spędzę za kierownicą i na zabawie, to przywracania warnów (a może i banów) może się odbyć z opóźnieniem.

02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków), Wishbone Ash (Warszawa), Monstrum (Rzeszów), Soen (Kopenhaga)
03: Lady Pank, Zalewski, Turbo (Łódź)
05: Defenders of Steel
06: Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), Linkin Park
07: Judas Priest
Awatar użytkownika
Cold
-#Rainmaker
-#Rainmaker

Post autor: Cold »

Amnestia!! :jee:
nugz
SMERF MARUDA

Post autor: nugz »

Bravo, PreZes, przewracasz kogoś, kto jawnie sra i odlewa się na Wasze zasady i Regulamin :) Wasza znajomość przetrwała próby czasu tutaj, górki, i jeszcze pewnie trochę przed Wami na tej drodze 😉
Szanuję - za bycie kolejny raz naiwnym, ale sprawiedliwym 😃👊🏻
Awatar użytkownika
Sardi
-#Moderator
-#Moderator

Post autor: Sardi »

Pragnę oficjalnie oświadczyć, iż zarówno ja jak i BCC złożyliśmy zdania odrębne co do unbana, ze względu na brak jakiejkolwiek refleksji i nie mieliśmy na to żadnego wpływu
BRUCE SPRINGSTEEN, JAN BO I RICHIE FAULKNER PONAD WSZYSTKO
https://www.last.fm/pl/user/sardynex
setlist.fm/user/matt01
Awatar użytkownika
Shedao Shai
-#Nomad
-#Nomad

Post autor: Shedao Shai »

Nie martwię się. W takim tempie, długo to nie potrwa xD
Awatar użytkownika
gumbyy
ZASŁUŻONY SANATORIANIN

Post autor: gumbyy »

pz pisze: ndz gru 14, 2025 9:53 pm Zbliża się ten wyjątkowy czas w roku kiedy zwierzęta i administratorzy mówią ludzkim głosem. W związku z tym zdjąłem ostrzeżenia aktywnych użytkowników. Macie czystą kartę, żeby grzeszyć przed świętami, a okazji będzie sporo, bo zdjąłem również bany "aktywnym" użytkownikom (czyli wiadomo komu). Także teraz przed czytaniem forum jakaś herbatka na nadciśnienie może być wskazana u niektórych. Ja natomiast idę odpocząć :mryellow:
Wspaniale... PreZes wsadził kij w mrowisko i sobie poszedł :lol: :D tak trzeba żyć.
Sardi pisze: pn gru 15, 2025 1:29 pm Pragnę oficjalnie oświadczyć, iż zarówno ja jak i BCC złożyliśmy zdania odrębne co do unbana, ze względu na brak jakiejkolwiek refleksji i nie mieliśmy na to żadnego wpływu
popieram #teammods!
www.MetalSide.pl
pz
-#Administrator
-#Administrator

gumbyy pisze: pn gru 15, 2025 2:02 pm
pz pisze: ndz gru 14, 2025 9:53 pm Zbliża się ten wyjątkowy czas w roku kiedy zwierzęta i administratorzy mówią ludzkim głosem. W związku z tym zdjąłem ostrzeżenia aktywnych użytkowników. Macie czystą kartę, żeby grzeszyć przed świętami, a okazji będzie sporo, bo zdjąłem również bany "aktywnym" użytkownikom (czyli wiadomo komu). Także teraz przed czytaniem forum jakaś herbatka na nadciśnienie może być wskazana u niektórych. Ja natomiast idę odpocząć :mryellow:
Wspaniale... PreZes wsadził kij w mrowisko i sobie poszedł :lol: :D tak trzeba żyć.

Taki był plan. :)

@Sardi, "zdanie odrębne" to trochę nadinterpretacja. W końcu poinformowałem Was o zaistniałym fakcie (no z lekki wyprzedzeniem). Natomiast fakt, że nie spotkał się on z "wielkim entuzjazmem" :lol:

Shedao Shai pisze: pn gru 15, 2025 2:01 pm Nie martwię się. W takim tempie, długo to nie potrwa xD
Też tak sądzę :) Dlatego zastrzegłem, że dzisiaj nie będę moderował w tym zakresie, a z chłopakami się umówiłem, że biorę to na siebie, więc nie miejcie do nich pretensji o ewentualny brak reakcji.

02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków), Wishbone Ash (Warszawa), Monstrum (Rzeszów), Soen (Kopenhaga)
06: Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), Linkin Park
nugz
SMERF MARUDA

bcc, Sardi - 🤝
Awatar użytkownika
Schizoid
-#The Alchemist
-#The Alchemist

Post autor: Schizoid »

2 boty w różnych wątkach, raczej zauważycie, o czym mówię 😉

As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
Awatar użytkownika
Bon Dzosef
-#The Alchemist
-#The Alchemist

Post autor: Bon Dzosef »

Sardi pisze: pn gru 15, 2025 1:29 pm Pragnę oficjalnie oświadczyć, iż zarówno ja jak i BCC złożyliśmy zdania odrębne co do unbana, ze względu na brak jakiejkolwiek refleksji i nie mieliśmy na to żadnego wpływu
Stwierdziłem, że powtarzasz przekaz stworzony na Kremlu. To jest fakt.
No Józio się wyraźnie socjalizuje. Robi dzieciak postępy.
Trzeba być odrealnionym, żeby nie zauważać zalewu kacapskiej propagandy w sieci
Jesli uzytkownicy tego forum maja prawo mnie obrazac, to ja mam prawo mowic wprost, ze sa idiotami, to naprawde bardzo proste. Cocker biegał po kazdym temacie za Ralfem gnojac go za rzeczy mniej lub bardziej absurdalne, przestancie byc jebanymi hipokrytami/nugzami. Albo porzadeczek i lizanie sie po fiutach, albo free for all, bo teraz wypadasz komicznie. I przypominam - mozecie tak pajacowac tylko dlatego, ze w pewne wakacje jako jedyny uzeralem sie z upierdliwym chlopem zeby utrzymac ten forumek.
Lubie Iron Maiden i Megadeth

pz = shakin stevens

oddawac długie podpisy
Awatar użytkownika
Shedao Shai
-#Nomad
-#Nomad

Post autor: Shedao Shai »

Obrazek
pz
-#Administrator
-#Administrator

Bon Dzosef pisze: wt gru 16, 2025 5:21 pm
nugz pisze: wt gru 16, 2025 4:03 pm Chcesz czasówkę z dokładną wypowiedzią Juniora, czy se znajdziesz? Czy byłeś nawet bliżej z Rudym niż David? Kim ty myślisz że jesteś dla DM? :D Znów ci wyjebało skalę na narcyzometrze :)
Ellefson nie jest wiarygodny, ale ty, któremu niedawno Mustaine w końcu poświęcił więcej niż minutę na gadkę - już tak :)
Co mnie obchodza wypowiedzi Ellefsona, który po wywaleniu z Megadeth stał sie najwiekszym fanbojem Mety i wypowiada sie o niej nonstop pochlebnie na złość Rudemu? Wyobrażam sobie Mustaine'a który rzuca ze nagra to demo na złosc Larsowi, który chciał wpisac mu sie w creditsy, ale nie były to zadne realne plany, a ja wtedy znałem cała ekipe techniczna, znałem dokładnie co jest grane na próbach, słuchałem riffów które długo pozniej stały sie numerami na TSTDATD wiec zamknij juz morde pls.

Jesli uwazasz ze Mechanix to numer w ktorym Ulrich i Hetfield komponowali to jestes pierdolniety

Możesz się nie zgadzać z Nugzem i uważać, że ma słabe źródła informacji. Możesz mieć nawet w tym rację , ale to nie daje Ci prawa, że nazywać go pierdolniętym i kazać " zamykać mordę ".

Idzie warn za brak kultury w dyskusji.

nugz
SMERF MARUDA

Taki badass, a znów się splakal na temat Rogala :roll:

Nie wierzę, że uszczypliwości w kierunku Ralfa wykraczały poza lajtową ironię i złośliwe docinki, też to robiłem i nadal to ma miejsce lokalnie. Każdy, to kto robi, wie o tym, nie trzeba robić listy użytkowników, po prostu ironia, nic osobistego.

Ale są tego poziomy, a twoje przykładowe: cwele, ameby czy wyjazdy na rodzinę (TAK, BĘDĘ O TYM PRZYPOMINAŁ), to inna zupełnie liga, za co m.in. jesteś regularnie doceniany lokalnie w najmniej pożądanej kategorii, od kilku lat z rzędu :) Tylko że ciebie to nie dotyka, jesteś ponad tym, mentalnie nietykalny, prawdziwy badass😈

PreZes, rób, jak uważasz :)
Awatar użytkownika
Budziol
-#Administrator
-#Administrator

Post autor: Budziol »

A BC dałoby się coś zrobić z przestrzenią na dodawanie plików bo jest full
pz
-#Administrator
-#Administrator

Budziol pisze: wt gru 16, 2025 7:30 pm A BC dałoby się coś zrobić z przestrzenią na dodawanie plików bo jest full
Trzeba sprawdzić ile mamy jeszcze przestrzeni w naszym abonamencie albo wycinać pliki

Awatar użytkownika
gumbyy
ZASŁUŻONY SANATORIANIN

Post autor: gumbyy »

pz pisze: wt gru 16, 2025 7:31 pm
Budziol pisze: wt gru 16, 2025 7:30 pm A BC dałoby się coś zrobić z przestrzenią na dodawanie plików bo jest full
Trzeba sprawdzić ile mamy jeszcze przestrzeni w naszym abonamencie albo wycinać pliki
Tnijcie temat "teraz słucham", bo tam pewno najwięcej okładek siedzi.
www.MetalSide.pl
Awatar użytkownika
blackcocker
-#Moderator
-#Moderator

Post autor: blackcocker »

Spojrzę jak to wygląda. Ogólnie są tam jakieś syfy, jakieś foty, tylko muszę się rozeznać czy to przestrzeń forum na pliki, czy po prostu nasza na serwerze. Może da się to rozszerzyć. Może dziś do tego uda mi się usiąść
#blackcocker2023

Najlepszą prozę pisze życie.
Ostatni jest wtedy, kiedy idziesz rzygać.
Nic nas nie zatrzyma.
Jak się ma dupę, to trzeba powiedzieć "dupa".
Twoje jebie, ale że śmierdzi.

01: Alter Bridge
02: Vltimas, Turbo, Faetooth, Turbo

***OFFICIAL PAULINA DAMASKE FANKLUB***
pz
-#Administrator
-#Administrator

blackcocker pisze: wt gru 16, 2025 7:37 pm
Spojrzę jak to wygląda. Ogólnie są tam jakieś syfy, jakieś foty, tylko muszę się rozeznać czy to przestrzeń forum na pliki, czy po prostu nasza na serwerze. Może da się to rozszerzyć. Może dziś do tego uda mi się usiąść

Pamiętaj, że na całej "naszej" przestrzeni stoi jeszcze strona. Jeżeli w panelu widać ile jeszcze mamy wolnego miejsca w abonamencie, to w panelu forum możemy rozszerzyć. Jak nie to potnę pliki.

Awatar użytkownika
Budziol
-#Administrator
-#Administrator

Post autor: Budziol »

Mozna by trochę staroci wyrzucić
pz
-#Administrator
-#Administrator

nugz pisze: wt gru 16, 2025 8:43 pm
Sardi pisze: wt gru 16, 2025 5:51 pm NO I W KTÓRYM MOMENCIE TERAZ NUGZ ZASUGEROWAŁ ŻE BYĆ MOŻE JESTEŚ PIERDOLNIĘTY ALBO KAZAŁ CI ZAMKNĄĆ MORDĘ
Klasyczny przekaz dzosefa podczas wymiany zdań :)

Z dniem kiedy wreszcie wręczycie tej zacnej jednostce perma, a wierzę, że tak będzie, i to niedługo, zaraz po tym zmienię sobie nick na Won Dzosef :) Nie każcie mi długo czekać ;)

Przestań się powtarzać i pisać nam co mamy robić. Zrobimy co uznamy za stosowne.

ODPOWIEDZ